georginos1989 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Χρησιμοποιώ την post σε μια φόρμα για να κανω upload αρχεία στο server Όμως ενώ έχω πειράξει τα upload_max_filesize και post_max_size τα έχω βάλει 100Μ px δεν μου ανεβάζει ενα βιντεάκι που είναι πχ 20mb ενώ ένα που είναι 4mb το ανεβάζει. Παίζει τπτ επειδή έχω 64bit windows; Χρησιμοποιώ την έκδοση 1.7.4 του xampp Το πρόβλημα είναι στην Post γιατί οταν παω να κανω echo το temp name του αρχείου δεν εμφανιζει τπτ που σημαίνει οτι το αρχείο δεν παιρνιέται στην Post Ενώ σε άλλο pc μπορείς να ανεβάζεις πχ μέχρι και 65 mb και ενώ πειράξαμε τις παραπάνω τιμές απο το php.ini ενα βιντεάκι 80mb δεν τον ανεβάζει. Σαυτο έχουμε την εκδοση 1.7.1 και 32bit windows. Τι μπορει να φταίει; Επίσης στο πρώτο pc ακόμα και όταν τα ανεβάζει τα αρχεία βγαζει notices πχ Notice: Undefined variable: uploaded_type Αυτό παλι τι βλακεία ειναι;
mharis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μήπως κάνει το script timeout? δες τι τιμή έχεις στη μεταβλητή max_execution_time και ανέβασε τη να δοκιμάσεις
georginos1989 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Οχι τελικά κολουσε επειδη το οριο μνημης ηταν μικρο.. Τα notices ομως παλι βγαινουν
defacer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Οχι τελικά κολουσε επειδη το οριο μνημης ηταν μικρο.. Τα notices ομως παλι βγαινουν Να υποθέσω ότι έχεις κάνει copy/paste από κάποιο online παράδειγμα της κακιάς ώρας; Υπάρχουν μια χαρά παραδείγματαστο PHP.net, μην κοιτάς αλλού αν δεν έχεις εμπειρία σε κάτι. Επίσης (νομίζω πως και με την τελευταία μου ανάσα ακόμα αυτό θα λέω): πώς είναι δυνατόν να σου πούμε τι πάει στραβά με τον κώδικά σου αν δεν μας το δείξεις; Πάλι να βγάλω την κρυστάλλινη σφαίρα από το σεντούκι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα