peterv Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Επειδή έχω μπερδευτεί με τα bridge και τα repeater θα προσπαθήσω να εκθέσω την κατάσταση απλά. Eχω δύο Linksys, WAG320N & WAG200G Έχω συνδεμένο στο internet το WAG320N πάνω του υπάρχει : α) σύνδεση ethernet με έναν iMac, β) ασύρματα από αυτό παίρνουν , η τηλεόραση το appleTV, 3 κινητά, 1 εκτυπωτής και ότι άλλο προκύψει...... Το σήμα δεν φτάνει σε όλα τα δωμάτια και θέλω να βάλω το WAG200G σε μια μπρίζα(θέλω να αναμεταδίδει το ασύρματο σήμα του WAG320N, δεν έχω δυνατότητα σύνδεσης των δύο routers με καλώδιο) για να έχει πρόσβαση ένα netbook στο internet. Μπορώ με τις δύο αυτές συσκευές να το κάνω ; To wag200g το βάζω σε λειτουργία Bridget only ; se RFC2364 bridged ; ή κάτι άλλο ; Κάθε βοήθεια για τον τρόπο σύνδεσής τους και τις ρυθμίσεις τους δεκτές......
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Επειδή έχω μπερδευτεί με τα bridge και τα repeater θα προσπαθήσω να εκθέσω την κατάσταση απλά. Eχω δύο Linksys, WAG320N & WAG200G Έχω συνδεμένο στο internet το WAG320N πάνω του υπάρχει : α) σύνδεση ethernet με έναν iMac, β) ασύρματα από αυτό παίρνουν , η τηλεόραση το appleTV, 3 κινητά, 1 εκτυπωτής και ότι άλλο προκύψει...... Το σήμα δεν φτάνει σε όλα τα δωμάτια και θέλω να βάλω το WAG200G σε μια μπρίζα(θέλω να αναμεταδίδει το ασύρματο σήμα του WAG320N, δεν έχω δυνατότητα σύνδεσης των δύο routers με καλώδιο) για να έχει πρόσβαση ένα netbook στο internet. Μπορώ με τις δύο αυτές συσκευές να το κάνω ; To wag200g το βάζω σε λειτουργία Bridget only ; se RFC2364 bridged ; ή κάτι άλλο ; Κάθε βοήθεια για τον τρόπο σύνδεσής τους και τις ρυθμίσεις τους δεκτές...... το wag200 δεν μπορει να παιξει repeater.το bridge mode που εχει ειναι για το κομματι του Modem οχι του ρουτερ οποτε το ξεχνας.δεν ξερω αν γινεται μονο με Custom firmware.δηλαδη η με dd-wrt η με open wag.οπως ειναι κανονικα δεν γινεται ασυρματα μονο με καλωδιο. ολοι μπερδευουν τo bridge που εχουν τα adsl router που ειναι αλλο πραγμα απο το wireless bridge που εχουν μερικα access points.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα