Προς το περιεχόμενο

Panasat IRD 990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά. Είμαι καινούριος στο site και γράφτηκα με αφορμή ένα προβληματάκι που έχω.

Μένω εξωτερικό εδώ και κάποια καιρό. Είχα Nova χωρίς κανένα πρόβλημα χρησιμοποιώντας πιάτο τον αποκωδικοποιητή Panasat IRD 990 και κάρτα Irdeto. Χθές ξαφνικά ο αποκωδικοποιητής έσβησε ενώ λειτουργούσε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Προσπάθησα να τον επαναφέρω αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να μου βγάζει στην οθόνη ddd τα οποία αναβόσβηναν μαζί με το κίτρινο και πράσινο λαμπάκι.

Από οτι καταλαβαίνω ο αποκωδικοποιητής τα έπαιξε (Τον είχα από το 2005 να παίζει ασταμάτητα). Η ερώτηση που έχω είναι αν πρέπει να βάλω τους δικούς μου στην Ελλάδα να μου στείλουν άλλο αποκωδικοποιητή (ελληνικό) η μπορώ να αγοράσω από εδώ που βρίσκομαι κάποιον. Αν μπορώ τι πρέπει να προσέξω?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια

Δημοσ.

Φιλε μου ο Panasat ειναι παντρεμενος με την καρτα της Nova.

Θα πρεπει να κανεις συμβολαιο(στην Ελλαδα)για να παρεις τον νεο αποκωδικοποιητη μιας και o Panasat εχει καταργηθει.

Μετα παιρνεις τον δεκτη και τον πας στο εξωτερικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου ο Panasat ειναι παντρεμενος με την καρτα της Nova.

Θα πρεπει να κανεις συμβολαιο(στην Ελλαδα)για να παρεις τον νεο αποκωδικοποιητη μιας και o Panasat εχει καταργηθει.

Μετα παιρνεις τον δεκτη και τον πας στο εξωτερικο.

Δηλαδή τι μου λές τώρα οτι δεν μπορώ να πάρω από εδώ που βρίσκομαι αλλό αποκοδικωποιητή και οτι πρέπει να πάρω από την ελλάδα νέο αποκωδικοποιητή με νέα κάρτα? Επίσης χρησιμοποιούσα νέα κάρτα. Πριν φύγω για εξωτερικό μου είχαν τηλεφωνήσει και την άλλαξα σε καινούρια...

Επεξ/σία από ggeorgat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...