Προς το περιεχόμενο

PS3: PES 2011 vs PES 2012 (& vs FIFA 2012)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Μου χάρισαν το PES 2011 και θέλω να ρωτήσω αν είναι ουσιαστικά καλύτερο το PES 2012 ώστε να παραγγείλω εκείνο.

Και στις δύο περιπτώσεις μιλάμε για Αγγλική έκδοση καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω μια περιουσία για Ελληνικές περιγραφές.

Και χωρίς να εμπλακούμε στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, αν βάλουμε και το FIFA 2012 στο τραπέζι, τί λέτε;

Και μην ξεχνάτε: το PES 2011 το έχω ήδη δώρο (επίσης, μιλάμε πάντα για PS3).

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

εγω θα σου μιλησω μονο για τα pes μιας και αυτα εχω παιξει μονο

το 11 ειναι αρκετα βαρυ με τους παικτες καθως και με την στοχευση στο σουτ,δλδ η γκολ θα βαλεις η θα την στειλει εκτος γηπεδου την μπαλα ενα πραγμα.

Για μενα καλυτερα το 12 ειναι πιο ωραιο σαν κινηση και μπορουσα να στοχευσω καλυτερα στο σουτ.Υποψιν κολπα κλπ δεν ξερω,παιζω μονο με πασες,σεντρες και σουτ.Τιποτα αλλο.

Φιλος που εχει κανει πραγματικη διατριβη:-D στα κολπα κλπ μου ειπε ακριβως το ιδιο.

Δημοσ.

Εγω θα σου απαντησω για το Fifa12 vs Pes 12.Τα εχω παιξει και τα δυο (σε πισι fifa και pes και σε ps3 το pes) και πιστευω πως το Pro ειναι πολυ καλυτερο απ'το fifa φετος...και να φανταστεις ημουν φαν του fifa.Αρα σου συστεινω φιφα.Τωρα για ελληνικη εκδοση τα ιδια λεφτα θα εδινες με την αγγλικη,αλλα στην Ελλαδα λογικα μονο ελληνικη θα πουλανε.

Δημοσ.

εχω παιξει και τα 3 παιχνιδια!!!το προ2011 δεν θα στο συνιστουσα με τιποτα...για μενα προσωπικα ειναι οτι πιο αθλιο εχω δει τα τελευταια χρονια σε ποδοσφαιρακι!!!!το προ2012 εχει πολυ ωραια γραφικα πολλα faces εχει σχετικα πολυ καλο gameplay (παιζετε δλδ...περυσι το προ2011 μου την ειχε δωσει τοσο πολυ που το παρατησα και επαιζα μονο φιφα11)!!!το φιφα12 και αυτο ειναι πολυ καλο...ειδικα το gameplay εμενα μαρεσει περισσοτερο απτο προ γτ ειναι λες και παιζεις πραγματικο αγωνα...αυτο που με χαλαει στο φιφα ειναι τα αθλια γραφικα του και τα αθλια faces!!!αν αποφασισουνε να κανουνε αυτη την αλλαγη στα γραφικα και προσθεσουνε faces παρομοια με του προ τοτε το παιχνιδι θα πεταει!!!!το προ2012 θα σου συνηστουσα και εγω μιας και ειμαι φαν του προ και μαρεσει να παιζω παιχνιδια που εχουνε ωραια γραφικα με τραβανε-εντυπωσιαζουνε περισσοτερο θα ελεγα!!

Δημοσ.

Το pro 11 ήταν πέρα για πέρα μία απογοήτευση.

Δε ξέρω τι σκεφτόταν στην κοναμι με το σύστημα της πάσας ή το πέναλτι αλλά εμένα προσωπικά πιο πολύ με εκνεύρισε παρά με διασκέδασε.

Στο pro 12 βελτιώθηκαν αυτά και φυσικά τώρα το παιχνίδι φαίνεται πιο εύκολο.

Επίσης, ο σχολιασμός είναι ελαφρά καλύτερος αλλά παραμένει cult. Όπως λέω στους φίλους μου είναι επιπέδου Fifa 2000...

(για την Ελληνική έκδοση που δε σενδιαφέρει)

Γενικότερα, δεν έχουν γίνει άλλες "τρομαχτικές" αλλαγές.

Το Fifa 12 είναι κι αυτό εξίσου καλό παιχνίδι που δεν έχει πλέον να ζηλέψει τπτ απ'το Pro 12 αλλά... στην Ελλάδα είμαστε όπου το Pro έχει γίνει και τραγούδι... που σημαίνει εάν παίξεις με φίλους δε θα το εκτιμήσουν ποτέ :P

Δημοσ.

Το προ 12 ειναι σιγουρα καλυτερο απο το 11 και βελτιωμενο ειδικα στον τροπο που μπορεις να παιξεις αμυνα διοτι στο 11 υπηρχε θεμα μεγαλο.Προ 12 σιγουρα καλυτερο...

Τωρα σε σχεση με το φιφα 12,το φιφα 12 ειναι γενικα πολυ καλο παιχνιδι και σε αρκετα ,καλυτερο θα ελεγα απο το προ12 και αν το παρεις σιγουρα [πιστευω δεν θα απογοητευτεις τουλαχιστον στην αρχη.Τωρα εκει που πιστευω οτι υπερτερει το προ12 ειναι ειδικα στους τροπους με τους οποιους μπαινει γκολ στο προ.Δηλαδη ειναι πραγματικα τοσοι πολοι ,ατελιωτοι θα ελεγα και τοσο τυχαιες οι φασεις που βγαινουν που καταληγουν γκολ ή οχι στο προ12 οπου ειναι αξιοσημειωτο.Το φιφα εχει κανει τεραστια βελτιωση στο συγκεκριμενο τομεα αλλα σε συγκριση με το προ οσον αφορα τι φασεις βγαινουν και με τι ακριβως τροπο μπαινουν τα γκολ σε σχεση με το προ ειναι πιο πισω.

Και γενικα η γνωμη μου ειναι οτι οταν παιζεις με το cpu στο φιφα νιωθεις οτι παιζεις με cpu ενω στο προ vs cpu νιωθεις οτι παιζεις με ανθρωπο. Στο διπλο tωρα vs human το φιφα μπορει να ειναι καλυτερο.

Δημοσ.

Εγω θα σου απαντησω για το Fifa12 vs Pes 12.Τα εχω παιξει και τα δυο (σε πισι fifa και pes και σε ps3 το pes) και πιστευω πως το Pro ειναι πολυ καλυτερο απ'το fifa φετος...και να φανταστεις ημουν φαν του fifa.Αρα σου συστεινω φιφα.Τωρα για ελληνικη εκδοση τα ιδια λεφτα θα εδινες με την αγγλικη,αλλα στην Ελλαδα λογικα μονο ελληνικη θα πουλανε.

;

Σορρυ, αλλά δεν άντεξα. Το διάβασα καμιά πεντάρα φορές έως να λάβω το συμπέρασμα ότι δε κατάλαβα τι λέει.

Δημοσ.

Θα βγω λίγο εκτός θέματος. Στο pes 2011 πως μπορώ να εκτελέσω πένανλτι και πως μπορώ να το αποκρούσω; Όπου θέλει πάει η μπάλα όταν εκτελώ και όπου θέλει ο τερματοφύλακας όταν πρέπει να αποκρούσω :(

Δημοσ.

Θα βγω λίγο εκτός θέματος. Στο pes 2011 πως μπορώ να εκτελέσω πένανλτι και πως μπορώ να το αποκρούσω; Όπου θέλει πάει η μπάλα όταν εκτελώ και όπου θέλει ο τερματοφύλακας όταν πρέπει να αποκρούσω :(

οταν θες να εκτελεσεις κατω δεξια πατας το κατω βελακι και το σουτ!κατω αριστερα το πανω βελακι και το σουτ!το ιδιο κανεις και στα πεναλτυ...με το πανω,κατω βελακι παιζεις στα πεναλτυ!!!;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...