Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Προσπαθώ να φτιάξω μία ιστοσελίδα, στην οποία έχω ένα iframe που φορτώνει άλλα html αρχεία. Το πρόβλημα είναι πως το iframe δεν σκρολάρει έως κάτω κάτω εάν το παράθυρο του browser είναι αρκετά μικρό με αποτέλεσμα το κάτω κάτω κομμάτι των σελίδων που φορτώνουν στο iframe να μην φαίνεται.

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Τι είδους ιδέα θα μπορούσε να έχει κανείς για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα πως δε χωράει το παράθυρο τη σελίδα που κάνεις embed; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο περιγραφικός για να είμαστε σίγουροι ότι καταλάβαμε την ερώτηση;

Δημοσ.

Εδώ φαίνεται το πρόβλημα:

Όταν προσθέτω content πάνω από το iframe(εικόνα 2), χαλάει η scrollbar του. Το height που χρησιμοποιείται από το content το οποίο βρίσκεται πάνω από το iframe πηγαίνει κάτω από αυτό, εγώ θέλω το iframe να γίνεται resize σύμφωνα με τον χώρο που είναι διαθέσιμος κάτω από το header.

Με framesets απ'όσο γνωρίζω λειτουργεί σωστά αλλά θέλω να χρησιμοποιήσω iframe

Ελπίζω να έγινα πιο σαφής.

Σωστό:

fixedu.png

Λάθος:

problemwi.png

Δημοσ.

Το δοκίμασα και αυτό. Υπολόγισα το height του header και αφαίρεσα την διαφορά αλλά πάλι, αν μικρύνεις το παράθυρο γίνεται το ίδιο, σε κάποιο σημείο χάνεται το κάτω μέρος.

Δημοσ.

είμαι πολύ αρχάριος, τώρα μαθαίνω html, οπότε sry αν πετάω κανένα τούβλο :cry: :cry:

Αν δώσεις το height του iframe σε %. π.χ. 70% ?

70% τίνος όμως; δεν θα πρέπει να υπάρχει κάποιο parent για να δηλωθεί το 70%? ή μήπως υπάρχει?

λέω γιατί στα frame των frameset, οι διαστάσεις που παίρνει το κάθε frame σχετίζονται μεταξύ τους επειδή δηλώνονται όλες μαζί στο frameset (το parent δλδ που ορίζει το συνολικό χώρο όλων των frame)

στα iframe όμως δηλώνεται μόνο η διάσταση του συγκεκριμένου frame ή κάνω λάθος (δεν έχω διαβάσει για τα iframe ακόμη :rolleyes:)?

ε! μη βρίσετε άμα δεν ξέρω τι λέω, θα φέρω τη παρέα μου! :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...