SlackulatoR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα, Προσπαθώ να φτιάξω μία ιστοσελίδα, στην οποία έχω ένα iframe που φορτώνει άλλα html αρχεία. Το πρόβλημα είναι πως το iframe δεν σκρολάρει έως κάτω κάτω εάν το παράθυρο του browser είναι αρκετά μικρό με αποτέλεσμα το κάτω κάτω κομμάτι των σελίδων που φορτώνουν στο iframe να μην φαίνεται. Καμιά ιδέα;
defacer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Τι είδους ιδέα θα μπορούσε να έχει κανείς για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα πως δε χωράει το παράθυρο τη σελίδα που κάνεις embed; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο περιγραφικός για να είμαστε σίγουροι ότι καταλάβαμε την ερώτηση;
SlackulatoR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Εδώ φαίνεται το πρόβλημα: Όταν προσθέτω content πάνω από το iframe(εικόνα 2), χαλάει η scrollbar του. Το height που χρησιμοποιείται από το content το οποίο βρίσκεται πάνω από το iframe πηγαίνει κάτω από αυτό, εγώ θέλω το iframe να γίνεται resize σύμφωνα με τον χώρο που είναι διαθέσιμος κάτω από το header. Με framesets απ'όσο γνωρίζω λειτουργεί σωστά αλλά θέλω να χρησιμοποιήσω iframe Ελπίζω να έγινα πιο σαφής. Σωστό: Λάθος:
xlomo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Αν δώσεις το height του iframe σε %. π.χ. 70% ?
SlackulatoR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Το δοκίμασα και αυτό. Υπολόγισα το height του header και αφαίρεσα την διαφορά αλλά πάλι, αν μικρύνεις το παράθυρο γίνεται το ίδιο, σε κάποιο σημείο χάνεται το κάτω μέρος.
oneofthem Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 είμαι πολύ αρχάριος, τώρα μαθαίνω html, οπότε sry αν πετάω κανένα τούβλο :cry: Αν δώσεις το height του iframe σε %. π.χ. 70% ? 70% τίνος όμως; δεν θα πρέπει να υπάρχει κάποιο parent για να δηλωθεί το 70%? ή μήπως υπάρχει?λέω γιατί στα frame των frameset, οι διαστάσεις που παίρνει το κάθε frame σχετίζονται μεταξύ τους επειδή δηλώνονται όλες μαζί στο frameset (το parent δλδ που ορίζει το συνολικό χώρο όλων των frame) στα iframe όμως δηλώνεται μόνο η διάσταση του συγκεκριμένου frame ή κάνω λάθος (δεν έχω διαβάσει για τα iframe ακόμη )? ε! μη βρίσετε άμα δεν ξέρω τι λέω, θα φέρω τη παρέα μου!
SlackulatoR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Τελικά το έκανα το site με frameset και λειτουργεί τώρα... ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα