beetlebum Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 hello παίδες!λοιπόν ψάχνω παιχνιδάκια για το ps2 για 2 παικτες σε στυλ LEGO Batman...καμμία προταση γιατί είμαι ψιλοάσχετη με αυτα και το θέλω για δωρακι σε φίλη ευχαριστωωω
green gordon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Οι κονσολες κατασκευαζονται κυριως για ανδρες.Το ιδιο και τα περισσοτερα παιχνιδια. Ενας φιλος μου λεει οτι το χειριστηριο μια γυναικα πρεπει να το πιανει μονο για να το καθαρισει. Παντως αν δεν ειναι μικρη σε ηλικια παρε ενα σαιλεντ χιλ θα της αρεσει πολυ.
beetlebum Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ναι οκ δεκτό τα περισσότερα ισως να ειναι για αντρες αλλα και παλι τι σημαινει αυτο...παιρνουμε μια κονσολα για να περναμε καλα...παιχνιδια ειναι στο κατω κατω...επειδη ομως δεν εχω ασχοληθεί με το θέμα ηθελα μια γνωμη...to silent hill μου φανηκε λιγο σκοτεινο σε σχεση με το batman που προειπα...κάτι αλλο σε τέτοο στυλ ξερετε?
Scatman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Γεια σου φίλη, υπάρχουν πολλά παιχνίδια που είναι αρεστά σε κοπέλες. Μη ξεχνάμε το PS2 έχει μία απίστευτα μεγάλη γκάμα τίτλων To μόνο π΄ροβλημα είναι η δυνατότητα που θα έχεις για να τα βρεις. Oι προτάσεις μου ειναι : We Love Katamari Επειδή είναι απλοικό, ευχάριστο με ζωηρούς χρωματισμούς κι αρκετά δημοφιλή. LEGO Star Wars Είναι στο ίδιο ύφος με το Batman Που έπαιξες Άλλες γενικές προτάσεις είναι τα : παιχνίδια Harry Poter Jak and Daxter και το λίγο πιο βαρύ αλλά ευχάριστο Beyond Good & Evil Google-αρέ τα να δεις videos στο youtube ή εικόνες και ίσως σου αρέσει κάποιο
naruto14 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Βασικά τσέκαρε και τα αλλα Lego όπως το πιο καινούργιο το pirates of the Caribbean. Επίσης κοίτα και το Disney universe μπορεί να σου αρέσει
beetlebum Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστώ πολύ!θα τα τσεκάρω!εχετε δικιο παντως σε μια προσφατη βολτα στα public δεν ειχε και πολλα παιχνιδια για ps2..(λογικο οκ)..εχετε να προτεινετε καποιο μερος που υπαρχει πιθανοτητα να βρω περισσοτερα games?
naruto14 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Λάθος δικό μου. Τα παιχνίδια που ανέφερα δεν υπάρχουν στο Ps2.
telarin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστώ πολύ!θα τα τσεκάρω!εχετε δικιο παντως σε μια προσφατη βολτα στα public δεν ειχε και πολλα παιχνιδια για ps2..(λογικο οκ)..εχετε να προτεινετε καποιο μερος που υπαρχει πιθανοτητα να βρω περισσοτερα games? ψάξε μια media markt, έχει κάμποσα
cortaN@ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστώ πολύ!θα τα τσεκάρω!εχετε δικιο παντως σε μια προσφατη βολτα στα public δεν ειχε και πολλα παιχνιδια για ps2..(λογικο οκ)..εχετε να προτεινετε καποιο μερος που υπαρχει πιθανοτητα να βρω περισσοτερα games? amazon.co.uk Έχει αρκετή ποικιλια και σε καλές τιμές. Αν δεν ξέρεις πως να παραγγείλεις, στείλε μου pm και θα σε κατευθύνω.
sledgedrumer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα! οντως υπαρχουν αρκετοι τιτλοι που αρεσουν κ στο γυναικειο κοινο! Τσεκαρε τα: Sonic Heroes, Sims, επισης αρκετα cartoon-ιστικα racing οπως Crash Nitro Kart, Crash Tag Team Racing, Flintstones Racing, μετα υπαρχουν και τα Shrek 2, Finding Nemo... Ριξε μια ματια μπορει να βρεις κατι ενδιαφερον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα