Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικες απορριες:

1.Σκληρο δισκο δεν παιρνω τωρα αν κρινω απο τις τιμες, ετσι;

2.Θα ηθελα site για cable management απο Ελλαδα

3.Karmen, τι να την κανω την εξτρα ψυκτρα απο τη στιγμη που δεν μπορω να κανω oc λογω μητρικης-αξιζει να πουλησω αυτη που εχω καπου στα 80 ευρω και να παρω μια σχετικα καλη Z68;

4.Τροφοδοτικο δεν ξερω αν αξιζει να παρω προς το παρον γιατι εχει αποδειχθει σκυλι

5.Κουτι αξιζει να αγορασω;

6.Σε ανεμιστηρακια εχουμε καμια προταση γιατι θελω να τοποθετησω 2-3 εξτρα απο αυτα που εχω τωρα για ακομα καλυτερο airflow

7.Αυτο που με ''τρομαζει'' απο πλευρας θερμακρασιας ειναι η καρτα, καθως οταν παιζω απαιτητικα παιχνιδια (π.χ. BF3) χτυπαει 90αρια και αναγκαζομαι να λειτουργω 100% τον ανεμιστηρα της (αξιζει εξτρα ψυκτρα;-να σημειωθει οτι εχω αλλαξει παστα).

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1) Δεν σου πρότεινα HDD Αλλά ssd

2) Δεν γνωρίζω

3) Εχω βαρεθεί να το λέω μία ψύχτρα δεν είναι μόνο για O/c

4) Αποφασή σου

5) Κατα την άποψη μου όχι καλό είναι αν το προσέξεις. Αν δεν έχεις κέφια άλλαξε το

6) Πάρε τα cm silcflow που έχεις ένα στην οροφή από ότι είδα αλλά κάνουν φασαρία έχουν όμως καλή ροή αέρα. Πάρε έναν fan controller Αν θες και βάλτα επάνω

Για να σου προτείνω όμως πες μέχρι πόσα δίνεις

7) Εμ αν έχει ένα δάχτυλο σκόνη μέσα πως να μην πάει 90?

Δημοσ.

Καταρχην δεν φταιει σιγουρα η σκονη για τα 90αρια αλλα μαλλον η υλοποιηση της sapphire (αρχικα τις ειχανε με μονό ανεμιστηρα). Και πεντακαθαρο οταν ειναι σε τετοιες θερμοκρασιες φτανει.

Για ανεμιστηρες μεχρι ενα 50αρι θα εδινα συνολο. Τωρα αν θελει κατι παραπανω για τον controller δεν τα χαλαμε εκει. Δεν καταλαβα που λες να παω τους ανεμιστηρες.

Στον ssd τι θα πρωτοπερασω; Τα 7 και κανα προγραμμα που χρησιμοποιω πολυ (πχ Photoshop);

Δημοσ.

Επειδή έκανες edit Από πάνω

Στον ssd λογισμικό, προγράμματα και κάποια αρχεία που χρησιμοποιείς συχνά. οχι games

Αν και δεν την έχω δουλέψει δεν μπορώ να πιστέψω ότι με καλό airflow και τον ανεμιστήρα στο 100% πιάνεις 90άρες.

Τώρα για ανεμιστήρια

Είτε πας σε silcflow που έχεις ήδη

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1102 x3 (τρία είπες νομίζω αν κάνω λάθος διόρθωσε)

Με έναν τέτοιο

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1688

ή πας σε αυτά κατα την γνώμη μου

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/685

ή

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/609

Δημοσ.

Ναι ή κάποια ιδέα σου στο πως να τα μαζέψεις. Εγώ χρησιμοποιώ αυτά συνήθως και τα άλλα που σου έδειξα πιο πάνω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανερχομαι μετα απο καιρο στο θεμα και το σκευτομαι σοβαρα για modular τροφοδοτικο μηπως και σωσω τιποτα στο cable management γιατι η κατασταση ειναι πολυ κακη. Καμια ιδεα για ποιο να κινηθω; Επισης γλυκοκοιταζω και καποια cases...

Δημοσ.

έλα μέσα είμαι. Για το σύστημα της υπογραφής θες Psu Και Modular?

Σε cf σκέφτεσαι να πας κάποια στιγμή; (sorry Αν έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν ξαναδιάβασα από την αρχή το θέμα)

Μέχρι πόσα δίνεις;

Δημοσ.

Σε Crossfire δεν ξερω αν αξιζει να παω. Ισως να ειναι καλυτερο μελλοντικα να παω για πουλημα της 6950 που ειναι σε αριστη κατασταση κοντα στα 100-120 ευρω και να παω για καινουρια 7χχχ GPU. Ναι για αυτο της υπογραφης ειναι και εχω επισημανει καποιες εικονες πιο πισω για το πως ειναι η κατασταση και ενα modular πιστευω πως θα βοηθουσε αρκετα. Για το τροφοδοτικο θα εδινα ταβανι 130-140.

Δημοσ.

Στη θεση μου με το 430 που εχω τι θα αλλαζες, κουτι η τροφοδοτικο αν επρεπε να κανεις κατι απο τα δυο. Γιατι σκευτομαι πως ενα κουτι με cable management θα ηταν μια χαρα και με το τωρινο μου το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

To τροφοδοτικό αν θυμάμαι καλά είχες πει ότι είναι no name

τώρα εγώ τι θα έκανα; Θα άλλαζα case γιατί δεν έπαιζε να είχα πάρει No name psu :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...