alekosaekara21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να προτείνω σε αυτό εδώ το θέμα (topic) να βάζουμε τις φωτογραφίες προφίλ ή τοίχου φίλων μας που μας άρεσαν και θεωρούμε ότι είχαν χιούμορ και ήταν πνευματώδεις!!! π.χ. μια φωτογραφία προφίλ ενός φίλου μας που είχε ένα καρτούν ή έγραφε ένα ωραίο και χιουμοριστικό μήνυμα-σύνθημα-ατάκα και πολλά άλλα τέτοια.... Εννοείτε πως ΔΕΝ μπορούμε να βάλουμε φωτογραφίες που απεικονίζουν άτομα (εκτός από πολύ γνωστά). Ευχαριστώ πάρα πολύ να είστε όλοι καλά και το νέο έτος να φέρει υγεία και ευτυχία!!! Για να βλέπω φωτογραφίες..............
doctorkostis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Εγω διαφωνω ιδεολογικα. Δε θα βαλω, να το ξερεις.
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ουτε εγω θα βαλω, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. Το deal με τον εαυτο μου, ειναι DEAL. Σορρυ, σε εχω βαλει σε γραμμη προτεραιοτητας. Προς το παρον, μιλαω με το πιοτί. Εγω διαφωνω ιδεολογικα. Δε θα βαλω, να το ξερεις. Με σένανε, να το ξέρεις, συμφωνώ με την άποψη σου ρε μπαίχτη.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/425315-the-official-%ce%ba%ce%b9-%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%bf-picture-thread/
Προτεινόμενες αναρτήσεις