Nick_Iommi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μemtest έκδοση 4.20: 4 μισή ώρες..no errors..
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μemtest έκδοση 4.20: 4 μισή ώρες..no errors.. Οποτε λογικα επεσες σε bug. Ελεγξε το υπολοιπο hardware σου. Hard sentinel για αρχη, για να δεις την υγεια του σκληρου σου.
Nick_Iommi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Είναι κ αυτό bootable η το τρεχω στα windows??free είναι μόνο η trial έκδοση??
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Προγραμμα για windows ειναι, και ειναι shareware (με trial εκδοση αν θυμαμαι καλα)
Nick_Iommi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Να ρωτήσω και κάτι άλλο ? Ποια η χρησιμότητα του Intel chipset driver?επειδή μάλλον με τις μπλε οθόνες πρέπει να μου διέφυγε να τους εγκαταστήσω..υπάρχει περίπτωση να οφείλονται η μπλε οθόνες σε μη εγκατάσταση driver??στη σελίδα της gigabyte έχει μια ενότητα chipset και από κάτω έχει ένα interface και ένα inf installation.τι είναι αυτα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Να ρωτήσω και κάτι άλλο ? Ποια η χρησιμότητα του Intel chipset driver? Οποια και η χρησιμοτητα καθε driver. υπάρχει περίπτωση να οφείλονται η μπλε οθόνες σε μη εγκατάσταση driver?? Oχι. Κατι που δεν υπαρχει, οπως ειναι λογικο, δεν μπορει να δημιουργησει προβλημα. στη σελίδα της gigabyte έχει μια ενότητα chipset και από κάτω έχει ένα interface και ένα inf installation.τι είναι αυτα? Φανταζομαι ολο και καποιο readme/manual θα υπαρχει στο site, κανε τον κοπο να το διαβασεις για να λυσεις την απορια σου.
Nick_Iommi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Eβαλα τους drivers απο το cd που συνοδευε τη mobo και ολα δουλευουν ρολοι!!!!σας ευχαριστω πολυ ολους και ιδιαιτερα τον Gi0!!!
Nick_Iommi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 ακυρο....ξανα μπλε οθονη ..προχωραω στον ελενχο του σκληρου δισκου με harddisk sentinel... Εγκατεστησα hard disk sentinel...performance 100% και health 100%..τι αλλο μενει να κανω?οι drivers οπως ειπα και πριν μπηκαν απο το cd που συνοδευε τη motherboard οποτε δεν τιθεται θεμα αξιοπιστιας..τι απομενει???
dancer_69 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 1. Αν έχω καταλάβει καλά δεν έχεις δοκιμάσει να βγάλεις εντελώς την κάρτα ήχου και να δεις αν και τότε το πρόβλημα παραμένει. 2. Μπορεί να έχει πρόβλημα και η κάρτα γραφικών. Είχα πριν καιρό παρόμοιο πρόβλημα με καινούργια κάρτα γραφικών, η οποία ήταν ελλατωμάτική. Εντόπισα το πρόβλημα, που ήταν το ο ανεμηστήρας που δυσλειτουργούσε. Την πήγα βέβαια πίσω και μου την άλλαξαν. Δεν έχει σημασία που είναι καινούγιο το hardware, κάποια συσκευή μπορεί να είναι ελλατωματική.
Nick_Iommi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 εψαξα πολυ στο ιντερνετ,και μαλλον το προβλημα φενεται να εχει να κανει με τις μνημες...καρτα ηχου ειναι οnboard δεν εχω ξεχωριστη ,οπως και καρτα γραφικων..Ειναι ενσωματομενη στο cpu...προς το παρον εχω βαλει το ενα dimακι μονο του και αναμενω...
Nick_Iommi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Για αρκετη ωρα δεν λαμβανω μπλε οθονη με το ενα moduleι.αν τελικα φταιει αυτο..Πως το δικαιολογογω στο πλαισιο?κακη συνεργασια μεταξυ των 2 modules?Μηπως φταιει η mobo και δεν μπορει να κανει τα 2 modules na synergastoyn? Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2012 από Nick_Iommi
Nick_Iommi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Ξερει κανεις τελικα μηπως πως μπορω να καταλαβω αν εχω σφαλμα σε mobo η στις ram?το προβλημα ειναι οτι δεν εχω αλλες ραμ για να τσεκαρω..Eκανα τον κοπο και μπηκα στο site της gigabyte και δεν υπαρχουν οι corsair vengeance 8gb ως supported.Παιζει να φταίει αυτο ή ισχυει οτι ολες οι ddr3 dual channel ταιριαζουν σε ολες τις mobo που υποστηριζουν ddr3 dual channel?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα