Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού έγινε επιτυχώς το bios update πολύ δύσκολα να ευθύνεται όπως και δύσκολα να φταίνε οι μνήμες εγώ θα σου πρότεινα να ξανά κάνεις Install και να μην περάσεις τα driver του ήχου για αρχή και να δεις αν ξανά βγάλει bluescreen,ενδέχεται δηλαδή να φταίει ο driver της κάρτας ήχου ή και κάποιας άλλης συσκευής,ή εννοείται και η ίδια η συσκευή ή αν είναι λάθος ρυθμισμένα από το bios ή χίλια δύο άλλα.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι η πρωτη πρωτη μπλε οθονη βγηκε μετα την εγκατασταση της καρτας ηχου.αλλα και παλι τι μπορω να κανω,να μεινω χωρις ηχο?επισης διαβασα το αρθρο του Gio και μου φενεται οτι σε συνδιασμο με αλλα threads, τα windows 7 x64 ειναι επιρρεπη σε μπλε οθονες.μηπως να βαλω τα 32bita να ισυχασω?

Δημοσ.

Δεν λέω να μείνεις χωρίς ήχο για πάντα,αν βρεις που ευθύνεται το πρόβλημα βρίσκεις λύση,άλλωστε αν είναι τελικά χαλασμένη η κάρτα ήχου θα μείνεις έτσι; δεν θα την αλλάξεις;

Δημοσ.
όπως και δύσκολα να φταίνε οι μνήμες

Γιατί δεν μπορουν να φταίνε οι μνήμες.....?

τα windows 7 x64 ειναι επιρρεπη σε μπλε οθονες.

Εδώ μέσα δεν έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο (ούτε κ σε εμένα προσωπικά που τα χρησιμοποιώ από τότε που βγήκαν).

• Moderators
Δημοσ.

επισης διαβασα το αρθρο του Gio και μου φενεται οτι σε συνδιασμο με αλλα threads, τα windows 7 x64 ειναι επιρρεπη σε μπλε οθονες.

Δεν εχω γραψει πουθενα κατι τετοιο και δεν ισχυει οπου και να το εχεις διαβασει.

μηπως να βαλω τα 32bita να ισυχασω?

Εαν εχεις hardware προβλημα, οπως ειναι λογικο δεν θα αλλαξει κατι.

Εαν εχει drivers που εχουν προβλημα με τα 64bit, ναι, θα βελτιωθει η κατασταση.

Εαν βαλεις 32bit, τα 4κατι gb ram απο τα 8, θα πανε χαμενα.

Διαλεγεις και παιρνεις.

Πριν κανεις οτιδηποτε ομως, βρες ποιο ειναι το προβλημα σου.

Γιατί δεν μπορουν να φταίνε οι μνήμες.....?

Mια χαρα μπορει να φταινε οι μνημες, απλα φανταζομαι πως αυτο που εννοει ο TheElf ειναι πως οι πρωτες ενδειξεις "δειχνουν" καρτα ηχου.

Δημοσ.

δεν ξερω πιο ειναι το προβλημα μου..αυτο προσπαθω να βρω..Hardware προβλημα δυσκολο να παιζει παντως εφοσον το μηχανημα ειναι καινουριο...

υ.γ εχει περασει μισαωρο και τα errors ειναι στο 0,(τεστ 8)

Δημοσ.

Mια χαρα μπορει να φταινε οι μνημες, απλα φανταζομαι πως αυτο που εννοει ο TheElf ειναι πως οι πρωτες ενδειξεις "δειχνουν" καρτα ηχου.

Αυτό,συν ότι μιλάμε για νέο Η/Υ οπότε αν ήταν δεν θα δουλεύανε καθόλου,πάρα πολύ δύσκολα να βγουν από το εργοστάσιο και να έχουν βλάβη όπως παλιές μνήμες δηλαδή φθορά σε κάποια module και άντε να τα βρεις, οι νέες ή δουλεύουν ή όχι.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό,συν ότι μιλάμε για νέο Η/Υ οπότε αν ήταν δεν θα δουλεύανε καθόλου,πάρα πολύ δύσκολα να βγουν από το εργοστάσιο και να έχουν βλάβη όπως παλιές μνήμες δηλαδή φθορά σε κάποια module και άντε να τα βρεις, οι νέες ή δουλεύουν ή όχι.

Θα διαφωνησω με το συγκεκριμενο. Εχω πεσει προσωπικα δυο φορες σε ram (cellshock την 1η, kingston την 2η) οι οποιες βγηκαν απο το κουτι τους και δεν περνουσαν memtest (default κατασταστασεις προφανως). Η αιτιολογια "δεν περνανε memtest" στο καταστημα αγορας ηταν αρκετη για να κανουν και οι ιδιοι το τεστ και στη συνεχεια να μου δωσουν καινουριες μνημες. Το οτι κατι ειναι καινουριο δεν σημαινει πως αυτοματα λειτουργει και αψεγαδιαστα, δυστυχως.

Hardware προβλημα δυσκολο να παιζει παντως εφοσον το μηχανημα ειναι καινουριο...

Οπως ειπα και πριν, το καινουριο δεν αποτελει κριτηριο αριστης λειτουργιας. Δεν προσπαθω να σε τρομοκρατησω, προφανως εχεις πολυ καλες πιθανοτητες να βγεις "καθαρος" απο hardware, απλα εχε το κατα νου.

Ενα απλοικο τεστ που μπορεις να κανεις μια και οπως ειπες στη συνεχεια, παρατηρησεις το προβλημα οταν αρχισες να ασχολησε με την καρτα ηχου, ειναι το λογικο, να μην την πειραξεις καθολου και να δεις πως ανταποκρινεται ο υπολογιστης.

Δημοσ.

Ειμαι στη 1 ωρα μεμτεστ χωρις λαθη,να το εξαντλησω το θεμα και να το παω στο 4ωρο ή να περασω ξανα τα windows χωρις drivers ηχου?

• Moderators
Δημοσ.

Ειμαι στη 1 ωρα μεμτεστ χωρις λαθη,να το εξαντλησω το θεμα και να το παω στο 4ωρο ή να περασω ξανα τα windows χωρις drivers ηχου?

Δικια σου επιλογη.

Εαν καθε φορα που ειχες μπλε οθονη, πιστευεις οτι εχει να κανει με την καρτα ηχου, κανεις την δοκιμη με χωρις drivers.

Δημοσ.

βγαζω το μεμτεστ(ειναι στο 2ο pass και δεν εχει errors),απενεργοποιω τα αυτοματα restart και με την πρωτη μπλε οθονη ενημερωνω για το τιγραφει.thnx παντως για την βοηθεια,ειναι πολυτιμη η συμβολη του καθενος απο εσας :)

Δημοσ.

post-72701-0-02713400-1326030398_thumb.jpg

οριστε η μπλε οθονη και σε λιγο επισυναπτω και το αρχειακι...

ο φακελος minidump εχει μεσα 3 αρχεια τυπου dmp,με αυτα τι πρεπει να κανω?τα ανοιγω καπως?τα φορτωνω εδω?

• Moderators
Δημοσ.

ο φακελος minidump εχει μεσα 3 αρχεια τυπου dmp,με αυτα τι πρεπει να κανω?τα ανοιγω καπως?τα φορτωνω εδω?

Κανε ενα zip ολο το φακελο και ανεβασε το σε καποιο filehosting site σαν το rapidshare,filesonic κλπ κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...