Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 normal πράγματα, αναμενόμενα...
dimitrisOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 normal πράγματα, αναμενόμενα... τοτε γιατι αργη να ξεκινησει ;
pabou13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρα δειχνει να ειναι dimitrisOS Ρε παιδες για τον δικο μου τον samsung 830 ποιο μετροπρογραμμα να χρησιμοποιησω;
JIMBOAthens Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρά! Πολύ κοντά στις ονομαστικές ταχύτητες...
dimitrisOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ναι αλλα δεν ειδα τρελες διαοφορες γιατι ; τα πολλα format πρεπει να τα αποφυγω ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 που το βλέπεις να παίρνει την περισσότερη ώρα? στο loading των windows ή μέχρι να φτάσει σε αυτό? original windows? μήπως κάποια "custom made" version τους? έχεις περάσει όλα τα updates των windows και το SP1? όλους τους drivers? πόσα format κάνεις το χρόνο ffs?
JIMBOAthens Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδες για τον δικο μου τον samsung 830 ποιο μετροπρογραμμα να χρησιμοποιησω; Και εγώ τον 830 έχω. Και CrystalDiskMark και ΑΤΤΟ αλλά και το benchmark από το SSD Magician. Όλα μου έδωσαν αποτελέσματα όπως τα specs που έχει ο δίσκος...
dimitrisOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 εκανα ολα τα update και μαζι το sp1 απο το boot cd δεν ειναι γνησια την πιο πολυ ωρα που κανει κανενα 30" ειναι στο "καλως ορισατε" σε ολα τα αλλα δεν αργη το ενα μετα το αλλο φορνατ στο προηγουμενο δισκου εκανα καθε 2 μηνες μου αρεσει να βλεπω καθαρο των υπολογστη τωρα θα το κοψω το τοσο συναιχως format
pabou13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 εκανα ολα τα update και μαζι το sp1 απο το boot cd δεν ειναι γνησια την πιο πολυ ωρα που κανει κανενα 30" ειναι στο "καλως ορισατε" σε ολα τα αλλα δεν αργη το ενα μετα το αλλο φορνατ στο προηγουμενο δισκου εκανα καθε 2 μηνες μου αρεσει να βλεπω καθαρο των υπολογστη τωρα θα το κοψω το τοσο συναιχως format 30 δευτερα ειναι ψιλο αρκετα, μηπως κανουν κανα update τα Windows;
dimitrisOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 30 δευτερα ειναι ψιλο αρκετα, μηπως κανουν κανα update τα Windows; Οχι δεν κανουν update ! τι να φταιει ;
mchls Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μήτσο, καλορίζικος ο SSD, να σου ευχηθώ ΚΑΙ από εδώ
dimitrisOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μήτσο, καλορίζικος ο SSD, να σου ευχηθώ ΚΑΙ από εδώ ευχαριστω και απο εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα