Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες δυστυχως ειδα πως υπάρχει προβλημα με τον OCZ agility 3 και απο τη στιγμη που τοσος κοσμος εχει προβλημα αλυτο παρολο το update νομιζω πως ειναι λιγο ρουλετα η επιλογη. Δηλαδη περα απο freeze κτλ ειχα και data corruption να χαλασει τη βαση δεδομενων!

Τωρα για αλλο δισκο δε ξερω αν αξιζει INTEL ή Crucial .

Φοβαμαι πως το θεμα με την crucial που δυστυχως προεκυψε μπορει να μη λυθει παρότι ετσι λενε.. ΤΟ θεωρω ρισκο.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

ahem, πρόβλημα μετά το 2.15 firmware? μήπως είναι μεμονωμένο και όχι κάτι γενικό όπως ήταν τα freezes και τα bsods? γιατί τουλάχιστον σε αυτό το forum δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου εκτός από σένα...

Δημοσ.

Παιδες δυστυχως ειδα πως υπάρχει προβλημα με τον OCZ agility 3 και απο τη στιγμη που τοσος κοσμος εχει προβλημα αλυτο παρολο το update νομιζω πως ειναι λιγο ρουλετα η επιλογη. Δηλαδη περα απο freeze κτλ ειχα και data corruption να χαλασει τη βαση δεδομενων!

Τωρα για αλλο δισκο δε ξερω αν αξιζει INTEL ή Crucial .

Φοβαμαι πως το θεμα με την crucial που δυστυχως προεκυψε μπορει να μη λυθει παρότι ετσι λενε.. ΤΟ θεωρω ρισκο.

και εγώ δε ξέρω πλέον πόσοι είμαστε εδώ μέσα με agility/vertex3 που με το 2.15 ΔΕΝ έχουν πρόβλημα...μπορείς να μας δώσεις κάποια links που να αποδεικνύουν το αντίθετο???

Δημοσ.

http://www.ocztechnologyforum.com/forum/forumdisplay.php?254-Vertex3-Agility3-Solid3-and-Synapse-caching-drive-support-and-discussion-forum

Και αν βαλετε 2.15 bsod εχει διαφορα

Εδω εχει αρκετά..

Ο δισκος ηρθε ετσι με 2.15 απο οτι καταλαβαινω , δε το εχω δει εγω αλλα τρεχοντας το tool αυτο εγραφε οτι εχει αυτο το firmware..

Θα δοκιμασω secure erase και ο θεος βοηθος

• Super Moderators
Δημοσ.

αρκετές φορές φταίνε κι άλλα πράγματα και όχι μόνο ο SSD, γιατί τα major προβλήματα που πέταγαν κάθε τρεις και λίγο bsod έχουν διορθωθεί...

Δημοσ.

τελεικα ειπα να παω σε 120GB για να μην εχω προβλημα !

ποιν προτηνεται σε αυτα τα γιγα μεγιστο ποσο 150 ευρο

εγω λεω το agility 3 120GB τι λετε ;

• Super Moderators
Δημοσ.

hmmm 50-50 και οι 2 καλές επιλογές, το μόνο κακό είναι ότι πλησιάζουν αρκετά την τιμή του Force GT...

Δημοσ.

hmmm 50-50 και οι 2 καλές επιλογές, το μόνο κακό είναι ότι πλησιάζουν αρκετά την τιμή του Force GT...

ανεβαινει ομως η τιμη και δεν λεει frown.png

απο οτι κοιταω δεν εχουν μεγαλη διαφορα

τι να κανω ;

• Super Moderators
Δημοσ.

προσωπικά ανάμεσα σε αυτούς του 2 θα επέλεγα τον Force 3, είμαι και ψιλοfanboy της Corsair :P

Δημοσ.

τελεικα θα διαλεξω στο καταστημα

αλλα βλεπω οτι εχουν και τα 2

αλλα πιο πολυ στον corsair το κοβω ειναι πιο γρηγορος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...