ΠάρηςΓ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Παιδες δυστυχως ειδα πως υπάρχει προβλημα με τον OCZ agility 3 και απο τη στιγμη που τοσος κοσμος εχει προβλημα αλυτο παρολο το update νομιζω πως ειναι λιγο ρουλετα η επιλογη. Δηλαδη περα απο freeze κτλ ειχα και data corruption να χαλασει τη βαση δεδομενων! Τωρα για αλλο δισκο δε ξερω αν αξιζει INTEL ή Crucial . Φοβαμαι πως το θεμα με την crucial που δυστυχως προεκυψε μπορει να μη λυθει παρότι ετσι λενε.. ΤΟ θεωρω ρισκο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ahem, πρόβλημα μετά το 2.15 firmware? μήπως είναι μεμονωμένο και όχι κάτι γενικό όπως ήταν τα freezes και τα bsods? γιατί τουλάχιστον σε αυτό το forum δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου εκτός από σένα...
outlaw star Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Παιδες δυστυχως ειδα πως υπάρχει προβλημα με τον OCZ agility 3 και απο τη στιγμη που τοσος κοσμος εχει προβλημα αλυτο παρολο το update νομιζω πως ειναι λιγο ρουλετα η επιλογη. Δηλαδη περα απο freeze κτλ ειχα και data corruption να χαλασει τη βαση δεδομενων! Τωρα για αλλο δισκο δε ξερω αν αξιζει INTEL ή Crucial . Φοβαμαι πως το θεμα με την crucial που δυστυχως προεκυψε μπορει να μη λυθει παρότι ετσι λενε.. ΤΟ θεωρω ρισκο. και εγώ δε ξέρω πλέον πόσοι είμαστε εδώ μέσα με agility/vertex3 που με το 2.15 ΔΕΝ έχουν πρόβλημα...μπορείς να μας δώσεις κάποια links που να αποδεικνύουν το αντίθετο???
ΠάρηςΓ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 http://www.ocztechnologyforum.com/forum/forumdisplay.php?254-Vertex3-Agility3-Solid3-and-Synapse-caching-drive-support-and-discussion-forum Και αν βαλετε 2.15 bsod εχει διαφορα Εδω εχει αρκετά.. Ο δισκος ηρθε ετσι με 2.15 απο οτι καταλαβαινω , δε το εχω δει εγω αλλα τρεχοντας το tool αυτο εγραφε οτι εχει αυτο το firmware.. Θα δοκιμασω secure erase και ο θεος βοηθος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 αρκετές φορές φταίνε κι άλλα πράγματα και όχι μόνο ο SSD, γιατί τα major προβλήματα που πέταγαν κάθε τρεις και λίγο bsod έχουν διορθωθεί...
dimitrisOS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 τελεικα ειπα να παω σε 120GB για να μην εχω προβλημα ! ποιν προτηνεται σε αυτα τα γιγα μεγιστο ποσο 150 ευρο εγω λεω το agility 3 120GB τι λετε ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές σε αυτά τα χρήματα για αυτά τα GB...
dimitrisOS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 απο οτι ειδα ειμαι σε agility 3 ή force 3 Ποιον λες εσυ ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 hmmm 50-50 και οι 2 καλές επιλογές, το μόνο κακό είναι ότι πλησιάζουν αρκετά την τιμή του Force GT...
dimitrisOS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 hmmm 50-50 και οι 2 καλές επιλογές, το μόνο κακό είναι ότι πλησιάζουν αρκετά την τιμή του Force GT... ανεβαινει ομως η τιμη και δεν λεει απο οτι κοιταω δεν εχουν μεγαλη διαφορα τι να κανω ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 προσωπικά ανάμεσα σε αυτούς του 2 θα επέλεγα τον Force 3, είμαι και ψιλοfanboy της Corsair
dimitrisOS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 απο οτι εχω δει και εγω ειμαι αλλα δεν ξερω ουτε την corsair ουτε την ocz θα τρελαθω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 http://www.storagereview.com/ ψάξε reviews εδώ αν θες να αποφασίσεις...
dimitrisOS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 τελεικα θα διαλεξω στο καταστημα αλλα βλεπω οτι εχουν και τα 2 αλλα πιο πολυ στον corsair το κοβω ειναι πιο γρηγορος
dimitrisOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 http://www.storagereview.com/ ψάξε reviews εδώ αν θες να αποφασίσεις... μολις αγορασα των agility 3 τι πρεπει να κανω οταν των συνδεσω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα