Duck Dodgers Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Θέλω να πάρω μια cooler για am3 που να έχει 120αρι fan για να τον αλλάξω με αυτό σε αυτήν 1.είδα ότι έχει πλαστικές "βιδουλες" και για 2 fan μπορώ να κάνω την "τράμπα", αξίζει?? 2.αν μπορώ πώς θα πρέπει να βάλω τα fan : α) να ρουφάνε και τα 2 β) το 1 ρουφάει και το άλλο να εξάγει αέρα γ) να εξάγουν και τα 2 ???? δέχομαι προτάσεις για την cooler και για το fan!! το πολύ 30 ευρό cooler (και ποιο φτηνά δεν θα έλεγα όχι ) για fan κάνα 5αρι
sobi1984 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Θέλω να πάρω μια cooler για am3 που να έχει 120αρι fan για να τον αλλάξω με αυτό σε αυτήν 1.είδα ότι έχει πλαστικές "βιδουλες" και για 2 fan μπορώ να κάνω την "τράμπα", αξίζει?? 2.αν μπορώ πώς θα πρέπει να βάλω τα fan : α) να ρουφάνε και τα 2 β) το 1 ρουφάει και το άλλο να εξάγει αέρα γ) να εξάγουν και τα 2 ???? δέχομαι προτάσεις για την cooler και για το fan!! το πολύ 30 ευρό cooler (και ποιο φτηνά δεν θα έλεγα όχι ) για fan κάνα 5αρι ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΕΣ ΑΥΤΟΝ ?λογω φωτισμου η λογω του οτι πιστευεις οτι θα ειναι μια χαρα? παντως εγω πιστευω οτι με το μαμα ανεμιστηρα θα εισαι μια χαρα ..οπωσ επισησ μπορεισ να βαλεις και τουσ δυο μαζι..παντωσ προσωπικη μου αποψη ο μαμα θα ειναι καλυτερος γιατι εχει μεγαλυτερο ευρος στορφων και airflow...βαλτους και τους δυο μαζι να βαζουν αερα και οι δυο ...
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Είδα και γω τον τίτλο και λέω θα σφάξουμε καμιά ψύχτρα 1) Η τράμπα αξίζει μόνο για το χρώμα 2) Σε διάταξη push pull
Duck Dodgers Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Είδα και γω τον τίτλο και λέω θα σφάξουμε καμιά ψύχτρα 1) Η τράμπα αξίζει μόνο για το χρώμα 2) Σε διάταξη push pull γουστάρω άμα βρω τπτ θα σου πω!
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 γουστάρω άμα βρω τπτ θα σου πω! ????????
Duck Dodgers Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 όλο και κάποιος τρελός θα έχει κάνει καμιά πατέντα!
Duck Dodgers Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 λέω για καμιά πατέντα να φτιάξουμε cpu cooler!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα