Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,θα ηθελα τη βοήθεια σας σε κατι,υπάρχει πρόγραμμα που να βρίσκει χαμένα αρχεία;παράδειγμα ένας υπολογιστής για κάποιο λόγο επειδή ζορίστηκε πέρασε σε ασφαλή λειτουργία και τα αρχεία που είχε αποθηκευμένα δεν φαίνονται,υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορούμε να τα βρούμε για να τα πάρουμε και μετά να κάνουμε φορμάτ η πρέπει να πάρουμε το σκληρό όλο μαζί να τον βάλουμε σαν δευτερεύον σε άλλο υπολογιστή για να πάρουμε τα αρχεία;;;;;αν υπάρχει πείτε μου σας παρακαλώ ποιο είναι αυτό είναι ανάγκη.Η παράδειγμα αν σβήστηκε κάτι καταλάθος ή έσβησα κάτι καταλάθος υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ανάκτησεις αρχείων;;;;Όπως επίσεις έχω ακούσει πως υπάρχει πρόγραμμα ανάκτησεις αρχείων ακόμα και μετά απο φορμάτ,θα ηθελα να μου πείτε και αυτο αν ειναι δυνατων σας παρακαλω πολυ......

Δημοσ.

α.απο την στιγμη που χανεις αρχεια καλο ειναι ο δισκος να μπει σαν δευτερευον για να μην υπαρχει περιπτωση να επικαλυφθουν.οσο περισσοτερο τον εχεις σαν πρωτευων τοσο μειωνεις τις πιθανοτητες επαναφορας

προγραμματα υπαρχουν καλα.

εμενα μου εχει κατσει πολυ καλα και με εχει σωσει το file scavenger .μεχρι και απο raid 0 μου επανεφερε.

μετα υπαρχει καιτο easy recovery professional.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...