vaggelisp7406 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους.Δεν ξερω αν ειναι η καταλληλη θεση για αυτο το θεμα αλλα ειπα να το ποσταρω εδω.Ελεγα καποιος ''ειδικος'' αν εχει ορεξη να μου πει (ισως θελουν και αλλοι να μαθουν) ποιες καρτες γραφικων σε crossfire ανταγωνιζονται καποιες αλλες μεγαλυτερου κοστους.Για παραδειγμα 2xgtx 470 ποια καρτα γραφικων φτανει σε επιδοσεις..Και για καποια μοντελα μικρου κοστους π.χ amd 5570, amd 5670 σε crossfire σε ποιας καρτας τις επιδοσεις φτανουν.Ελπιζω να βρεθει καποιος να απαντησει..
fixxxer29 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Θα σου απαντήσω σε αυτές που γνωρίζω 2x470 GTX = 2x 560 ΤΙ, οι οποίες είναι ανάμεσα σε 580 και 590 επιδόσεις. Σε σχέση με την 580 , περίπου 30% πάνω. 2x 570 GTX = 590 Χοντρικά όλα αυτά πάντα.
nikos1982 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους.Δεν ξερω αν ειναι η καταλληλη θεση για αυτο το θεμα αλλα ειπα να το ποσταρω εδω.Ελεγα καποιος ''ειδικος'' αν εχει ορεξη να μου πει (ισως θελουν και αλλοι να μαθουν) ποιες καρτες γραφικων σε crossfire ανταγωνιζονται καποιες αλλες μεγαλυτερου κοστους.Για παραδειγμα 2xgtx 470 ποια καρτα γραφικων φτανει σε επιδοσεις..Και για καποια μοντελα μικρου κοστους π.χ amd 5570, amd 5670 σε crossfire σε ποιας καρτας τις επιδοσεις φτανουν.Ελπιζω να βρεθει καποιος να απαντησει.. δεν θα βρεις ευκολα μονη καρτα που να συναγωνιζεται δυο καρτες μαζι....το εχω ψαξει πια μονη ατι ειναι ισοδυναμεί με τις 2χ6850 που εχω αλλα δυσκολα θα βρεις καποια..και αν βρεις θα ειναι η τοπ απο καθε εταιρια...μπεσ στο site Link και δες bench σε sli/xfire και θα δεις οτι δεν θα βρεις ευκολα καποια μονή να τα καταφερνει.
vaggelisp7406 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδη ας πουμε για 2x5570 τι επιδοσεις φτανουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα