Προς το περιεχόμενο

custom rom σε nexus s

anrim27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας και καλη χρονια σε ολους και ολες.

Απο το nexus s,ως γνωστον,λειπει το sim toolkit.Eκανα υπομονη απο το φθηνοπορο μπας και διορθωθει κατι με την αναβαθμιση σε ics,αλλα οσοι αναβαθμησαν ειπαν οτι ουτε σε αυτη την εκδοση περιεχεται.

Επειδη χρειαζομαι οπωσδηποτε το sim toolkit,αποφασισα να περασω μια custom rom που θα το περιεχει.

Δεν ξερω ομως,σχεδον τιποτα ακομα σχετικα με τη διαδικασια.

Το μονο που ξερω ειναι οτι,με την custom rom χανω την εγγυηση αλλα βαζωντας ξανα την official θα ξαναισχυει.(γι αυτο και δεν πολυανησυχω)

Εχω ψαξει λιγο και εχω βρει αυτον τον οδηγο Link.

-Να τον ακολουθησω?

-Εχετε να προτεινετε κατι διαφορετικο?

-Πρεπει να προσεξω κατι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωραια...ακολουθησε τον οδηγο του myphone για να ρουταρεις τη συσκευη σου και να περασεις το clockworkmod recovery...αφου τα κανεις αυτα, φλασαρε αυτη τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1423404 η οποια εχει sim toolkit(αυτη φοραω εγω τωρα)...

ωραια...ακολουθησε τον οδηγο του myphone για να ρουταρεις τη συσκευη σου και να περασεις το clockworkmod recovery...αφου τα κανεις αυτα, φλασαρε αυτη τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1423404 η οποια εχει sim toolkit(αυτη φοραω εγω τωρα)...

ok,αυτο θα κανω.

Sorry,αλλα ειμαι λιγο ασχετος.Με την διαδικασια αυτη(ρουταρισμα συσκευης) θα σβηστουν οτι δεδομενα εχει μεσα το κινητο?

Εχω αντιγραψει τον φακελο (οτι περιεχεται στον κινητο) και εχω βρει φωτογραφιες και βιντεο που με ενδιαφερουν.

Αλλα οι επαφες,που βρισκονται?

με το ρουτ οχι,αλλα απ τη στιγμη που θα βαλεις αλλη ρομ ετσι κι αλλιως θα σβηστουν ολα...τις επαφες σου καντες συγχρονισμο με το gmail ή αν θες ετσι οπως εισαι στις επαφες σου, πατα επιλογες και εξαγωγη στον αποθ χωρο usb...τοτε θα δεις οτι εχει δημιουργηθει ενα αρχειο vcf...αυτες ειναι οι επαφες σου...πριν κανεις το οτιδηποτε κρατα ενα backup...δε ξερεις τι γινεται καμια φορα...

αφου εισαι rooted και με cwm, φλασαρεις πρωτα το 1ο αρχειο το μεγαλο που ειναι η rom (full_crespo..) και μετα φλασαρεις το 2ο αρχειο με τα google applications (gapps), πριν το φλασαρισμα καλο ειναι να γινει wipe data/ factory reset, wipe cache, dalvik cache (oλα αυτα απο cwm)

προσοχη στη συγκεκριμενη ρομ..το γραφει κιολας στις οδηγιες...αφου φλασαρεις τη ρομ,δεν κανεις επανεκκινηση στο κινητο,αλλα στο καπακι φλασαρεις και το αρχειο με τα gapps και μετα reboot...

απο το xda:

Instructions

Wipe data and cache! Just wipe cache and dalvik if coming from build 1 or later

Flash ROM file

Flash my GAPPs file immediately afterwards prior to rebooting.

Reboot

Profit

Δηλαδη,θα κατεβασω τα 2 αρχεια και χωρις να τα κανω unzip τα περναω,οπως λενε οι οδηγιες,χυμα στην sd card.

Που ακριβως ομως?Δεν υπαρχει φακελος sdcard πλεον.Μολις εκανα το root μαλλον ολα σβηστηκαν.64909393.th.png

Το περιεχομενο του δισκου ειναι αυτο 75080496.th.png και δεν υπαρχει φακελος sdcard.

Χυμα εκει μεσα τα ριχνω?

Δηλαδη,θα κατεβασω τα 2 αρχεια και χωρις να τα κανω unzip τα περναω,οπως λενε οι οδηγιες,χυμα στην sd card.

Που ακριβως ομως?Δεν υπαρχει φακελος sdcard πλεον.Μολις εκανα το root μαλλον ολα σβηστηκαν.64909393.th.png

Το περιεχομενο του δισκου ειναι αυτο 75080496.th.png και δεν υπαρχει φακελος sdcard.

Χυμα εκει μεσα τα ριχνω?

τα αρχεια τα βαζεις στο root folder τoυ κινητου, τερμα εξω (και ναι, οπως ακριβως ειναι σε .zip τα αφηνεις ωστε να κανεις απο το CWM "install zip from sd card")

... πριν το φλασαρισμα καλο ειναι να γινει wipe data/ factory reset, wipe cache, dalvik cache (oλα αυτα απο cwm)

και αυτο πως γινεται ακριβως?

και αυτο πως γινεται ακριβως?

τα πρωτα δυο τα εχει στο αρχικο αρχικο μενου του cwm, το dalvik cache το κανεις απο τα "advanced" settings

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...