Tribal21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Drivers έχω βρει,ccc οχι!! Έχει διαφορά έτσι?? Πως είναι καλύτερα??
micos000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 To ccc σημαίνει catalyst control center και είναι ο πίνακας ελέγχου της ati. Όπως είπα, αν κατέβασες τους drivers όπως στους προτείνει στο site της amd/ati θα έχεις και το ccc. Εκτός αν δεν έχεις net framework εγκατεστημένο οπότε δεν θα δουλέυει το catalyst control center.
CrazyLooper Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 εγω ρε παιδια προσπαθησα να βαλω τους καινουριους drivers για την radeon hd 7700 και δεν μπαινουν ! μου λεει οτι εχω του 2012! τα φωτα σας!
micos000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 εγω ρε παιδια προσπαθησα να βαλω τους καινουριους drivers για την radeon hd 7700 και δεν μπαινουν ! μου λεει οτι εχω του 2012! τα φωτα σας! Είναι λάπτοπ ή σταθερός; Τους drivers τους κατεβάζεις από ati; Τι λειτουργικό έχεις; Σου βάζει μήνυμα σφάλματος ή δεν τρέχει ο Installer της ati; Δώσε λίγες πληροφορίες παραπάνω φίλε.
CrazyLooper Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 βλακειες κατεβασε τα 8.1 και ολα ειναι μια χαρα εχουν θεμα τα 8! ειναι σταθερος,ειχα τα 8 οταν το παθαινα αυτο, ο ινσταλλερ ετρεζε αλλα δεν ανοιγε προγραμματα το πσ λογω ελλειψης driver ενω τους ειχα βαλει! Είναι λάπτοπ ή σταθερός; Τους drivers τους κατεβάζεις από ati; Τι λειτουργικό έχεις; Σου βάζει μήνυμα σφάλματος ή δεν τρέχει ο Installer της ati; Δώσε λίγες πληροφορίες παραπάνω φίλε.
micos000 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 βλακειες κατεβασε τα 8.1 και ολα ειναι μια χαρα εχουν θεμα τα 8![...]Βάλε καμία κόμμα γιατί αυτό έχει δυφορούμενη σημασία. π.χ. "βλακείες, κατέβασε τα 8.1 και όλα καλά..." ή "βλακείες κατέβασε, τα 8.1..." Φαντάζομαι όμως ότι το 1ο θα ισχύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα