kogi4ever Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 1)Πηρα μια ιντερνετ τηλεοραση SONY και με αυτη παιρνω ενα ps3 με μονο 69 ευρω mου εστειλαν μυνημα και μου ειπαν οτι το πραλαβαν το μυνημα μου υπαρχει κανεις μου να πειρε αυτη την προσφορα και να μην ηρθε??? ή αμα ηρθε σε ποσο καιρο σας ηρθε???(http://www.sony.gr/hub/sonyprosfora) 2)Οταν θα ερθει το ps3 τι εκδοση θα εχει?? 3)o ξαδερφος μου εχει κι αυτος ενα ps3 αλλα φοραει 4.00 μπορει να το σωσει ή μπα?
mtzs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 1. δεν εχω ιδεα, αλλα καλοριζικο και καλο λιωσιμο 2. μαλλον 3.60 + 3. Αν με τη λεξη σωσει εννοεις jailbreak ξεχνα το τοσο εκεινος οσο και εσυ. Για jb μεχρι 3.55. Απο κει και πανω τιποτα
kjtzemis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 καλοριζικη φιλε μου!!!αυτη η τηλεοραση κυριολεκτικα με πορονει!!!!σε τι τιμη σου βγηκε περιπου?? (μονο η τηλεοραση χωρις το πσ3?
kogi4ever Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστω πολυ φιλε μου η τιμη που την πηρα ηταν 1279ευρω στο σκρουτζ την εψαξα και την βρεικα 1275 οποτε δεν ειχε μεγαλη διαφορα.Εγω την πειρα απο την ηλεκτονικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα