UpToDate_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Στο συγκεκριμένο νετμπουκάκι φόρεσα Windows 7 32bit premium, και έχω ένα θέμα με τους drivers του wireles... http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1001PXD/#download Όποιους και αν κατεβάσω δεν γίνεται τίποτα.. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2012 από UpToDate_
SpirosLouis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Πήγαινε: Πίνακας Ελέγχου --> Εργαλεία Διαχείρισης --> Διαχείριση Υπολογιστή --> Διαχείριση Συσκευών. Δες εκεί αν ο "Προσαρμογέας Ασυρμάτου Δικτύου" έχει πρόβλημα.(σχετικά άμα δεν λειτουργεί θα στο βγάλει με ένα θαυμαστικό - ερωτηματικό). Αν ναι δοκίμασε με δεξί κλικ Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να σου βγάλει έναν οδηγό. Ψάξε από εκεί τον οδηγό στον υπολογιστή σου.
Xristos ideal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 start-->control panel-->Performance and Maintenance--> Device Manager Κάπως έτσι...
UpToDate_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Έχω κατεβάσει και τα 3 drivers και τα έχω αποσυμπιέσει... κάνω αυτό που λέτε αλλά μου λέει "Windows was unable to install your Network Controller Windows could not find driver software for your device" θα το σπάσω
SpirosLouis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Έχεις επιλέξει να βρεις τους drivers από τον υπολογιστή σου; Επίσης επέλεξε λέει κάπου να ψάξει και σε φακέλλους.(sub-folders). Επιπλέον αν δεν γίνεται τίποτα σύνδεσε το με ένα καλώδιο ethernet και κάνε update ούτως ώστε να στο κάνει αυτό μόνο του.
UpToDate_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ναι το έκανα.. με καλώδιο εθερνετ το συνδέω με το πισι που πιάνω ασύρματα από τον απέναντι Και δεν το αναγνωρίζει..
SpirosLouis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 :S μπας και το έχεις πάρει από τον θείο και είναι ολίγον τι κακή έκδοση;
ss13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ναι το έκανα.. με καλώδιο εθερνετ το συνδέω με το πισι που πιάνω ασύρματα από τον απέναντι Και δεν το αναγνωρίζει.. Πήγαινε εκεί που είναι το exe αρχείο ( εκεί που το αποθήκευσες ) και κάνε manually installation βήμα βήμα , μόλις τελειώσει είναι απαραίτητο να επανεκκινήσεις το φορητό , καλή χρονιά !!
UpToDate_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 :S μπας και το έχεις πάρει από τον θείο και είναι ολίγον τι κακή έκδοση; Γιεπ, για κακή έκδοση δεν ξέρω :S Πήγαινε εκεί που είναι το exe αρχείο ( εκεί που το αποθήκευσες ) και κάνε manually installation βήμαβήμα , μόλις τελειώσει είναι απαραίτητο να επανεκκινήσεις το φορητό , καλή χρονιά !! Αυτά τα έχω δοκιμάσει..
UpToDate_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ρε σεις βοηθάτε γιατί πρέπει αν το φτιάξω να το δώσω στον ξάδερφο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα