Προς το περιεχόμενο

Dual Monitor σε Games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έψαξα για ανάλογο θέμα, αλλά δε βρήκα κάτι.

Γνωρίζω ότι το Dual Monitor δεν αξίζει. Προσωπικά, θέλω απλά να το χρησιμοποιήσω για κανένα ποδοσφαιράκι(όχι δηλαδή FPS, Racing κ.λπ. που δε βολεύει).

Πώς όμως; Υπάρχει κάποιος τρόπος;

Η κάρτα μου είναι η ATI 4870.

Να'στε καλά.

Δημοσ.

Θες να δείχνει το ίδιο πράμα x 2, το ίδιο παιχνίδι split στα 2 ή για τον κάθε παίχτη την δική του μεριά(σαν να είναι 2 υπολογιστές)

Τα δύο τελευταία. Το δεύτερο βασικά κυρίως -αν κατάλαβα καλά τι εννοείς δηλαδή...- (π.χ. αν είναι δυνατόν να έχω μεγαλύτερη οπτική του γηπέδου).

Δημοσ.

φίλε μου αυτό το έψαχνα και εγώ όταν πήρα την δεύτερη οθόνη αλλά νομίζω θέλει 3 και πάνω και θες και δυο κάρτες ώστε να τις συνδέσεις. :unsure:

Δημοσ.

φίλε μου αυτό το έψαχνα και εγώ όταν πήρα την δεύτερη οθόνη αλλά νομίζω θέλει 3 και πάνω και θες και δυο κάρτες ώστε να τις συνδέσεις. :unsure:

Κρίμας.

Τέλος πάντων. Αν γνωρίζει κάτι παραπάνω κανείς, θα τον παρακαλούσα να απαντήσει.

Δημοσ.

Δεν τα είπα και καλά ας τα εξηγήσω πάλι.

Το πρώτο είναι απλά ότι δείχνει τώρα η οθόνη σου να δείχνει και στην άλλη.(αυτό θα το βρεις ως Duplicate)

Το δεύτερο είναι απλά η αύξηση της οριζόντιας ανάλυσης και στα 2 monitors.(extend) βλέπεις φυσικά περισσότερα αν το παιχνίδι πάλι το υποστηρίζει.

Το τρίτο είναι ο κάθε παίχτης να βλέπει στην κάθε οθόνη σαν να παίζει σε διαφορετικό ποδοσφαιράκι.(αυτό είναι άμα το υποστηρίζει το παιχνίδι δεν νομίζω να γίνετε αλλιώς)

EDIT :

άμα έχεις κάρτα με 2 εξόδους και οι οθόνες φυσικά τα 2 πρώτα γίνονται. Για το τρίτο δεν ξέρω αν υπάρχει καν. ;-)

Δημοσ.

Δεν τα είπα και καλά ας τα εξηγήσω πάλι.

Το πρώτο είναι απλά ότι δείχνει τώρα η οθόνη σου να δείχνει και στην άλλη.(αυτό θα το βρεις ως Duplicate)

Το δεύτερο είναι απλά η αύξηση της οριζόντιας ανάλυσης και στα 2 monitors.(extend)

Το τρίτο είναι ο κάθε παίχτης να βλέπει στην κάθε οθόνη σαν να παίζει σε διαφορετικό ποδοσφαιράκι.(αυτό είναι άμα το υποστηρίζει το παιχνίδι δεν νομίζω να γίνετε αλλιώς)

Είχα καταλάβει τι εννοούσες.

Όσων αφορά τώρα το θέμα μου, απ'ότι φαίνεται δε γίνεται κάτι. Δε πειράζει.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμμετοχή όλων σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...