Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα.

Στον υπολογιστη του αδερφου μου που στησαμε πριν λιγες μερες βαλαμε μια Sapphire 6950 2gb.

Απο αυτα που ξερω η συγκεκριμενη καρτουλα μπορει να γινει 6970 αλλαζοντας το bios. Επειδη δε μαρεσει να παιζω με τετοια πραγματα ειδα στο παρακατω video http://www.youtube.com/watch?v=hIV_gQEWqPs οτι αλλαζοντας το διακοπτακι απο αριστερα στα δεξια γινεται 6970 αυτοματα.

Ανοιξα τον διακοπτη αλλα η μονη αλλαγη συμφωνα με το Gpu-z εγινε στα Shaders (απο 1408 σε 1536).

Τα ρολογια εχουν παραμεινει 800 και 1250 (αντι για 880 και 1375).

Επιπλεον μετα απο 10 λεπτα που καναμε την αλλαγη στο διακοπτακι ξαφνικα εκει που ανοιγε ο αδερφος μου παραθυρα και προγραμματα στον υπολογιστη μαυρισε η οθονη .

Οποτε α) κερδισαμε τιποτα αλλαζοντας απλα των αριθμο των shaders? για να γινει στην ουσια 6970 θελει flashαρισμα ετσι ? το οτι μαυρισε η οθονη ξαφνικα να υποθεσουμε οτι οφειλεται στην αλλαγη του διακοπτιου ? να το ξαναβαλω στην αριστερα μερια να ειμαστε σιγουροι ?

οτι σας λεω το βρηκα απο δω

Δημοσ.

Με λιγα λογια το flasharισμα ηταν επιτυχημενο και οι εξτρα shaders ειναι ξεκλειδωτοι.Τωρα για να φτασεις σε ταχυτητες 6970 θελεις ενα overclock στα ρολογια της 6970.Απλα για να ξερεις τα ξεκλειδωτα shaders δινουν περιπου 5% παραπανω performance.

Δημοσ.

πανω κατω αυτο φανταστηκα και εγω, οτι κερδισα μονος τα shaders της 6970

το 5% ειναι στο περιπου αυτο που δειχνει και το γραφημα απο κατω αν αλλαξεις και τα ρολογια, αλλιως μικρη η διαφορα για 3-4 fps

perf.gif

Δημοσ.

πανω κατω αυτο φανταστηκα και εγω, οτι κερδισα μονος τα shaders της 6970

το 5% ειναι στο περιπου αυτο που δειχνει και το γραφημα απο κατω αν αλλαξεις και τα ρολογια, αλλιως μικρη η διαφορα για 3-4 fps

perf.gif

Αν βαλεις και τα ρολογια της 6970 εχεις μια 6970.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...