steant Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα! Βρηκα σε μεταχειρισμενο το MLS 4800Α και θα ηθελα να μου πειτε αν ξεκλειδωνει ωστε να περασω το Talk & Drive η και καποιο αλλο πχ Navigon και αν ειναι ευκολο η υπαρχει ενδεχομενο να το καταστρεψω. Ευχαριστω!
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Για talk and drive δεν νομιζω να γινεται γιατι δεν εχει μικροφωνο η συσκευη.
steant Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Α ναι το ξεχασα αυτο, παντος γινετε να σπασει και περναω οποιο θελω ε? Υπαρχει κανα φορουμ ελληνικα κατα προτίμηση που μπορω να βρω οδηγιες?
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Α ναι το ξεχασα αυτο, παντος γινετε να σπασει και περναω οποιο θελω ε? Υπαρχει κανα φορουμ ελληνικα κατα προτίμηση που μπορω να βρω οδηγιες? www.navimania.gr Το απολυτο forum για πλοηγηση.
steant Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Αυτο το φορουμ το έριξα μια ματια αλλα απο οτι ειδα λιγο απαγορεύουν συζητήσεις περι σπασιματος και παραναμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Αυτο το φορουμ το έριξα μια ματια αλλα απο οτι ειδα λιγο απαγορεύουν συζητήσεις περι σπασιματος και παραναμα. Για το που θα βρεις ενα προγραμμα το απαγορευουν οντως αλλα το πως θα ξεκλειδωσεις μια συσκευη δεν νομιζω
krypton Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ναι μπορείς να την ξεκλειδώσεις τη συγκεκριμένη συσκευή, μπες εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=13216 είναι αξιόλογη συσκευή με πολύ καλά specs και με το vista menu θα μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα
steant Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Αν ειναι η συκευη 4800 που εχει και bluetooth γινεται να περαστει το talk and drive ?
krypton Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 δεν νομίζω πως να μπορείς να βάλεις το talk&drive.... είναι πολύ καλή λειτουργία αλλά νομίζω πως θέλεις και το κάταλληλο hardware για να την έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα