Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μενω σε ενα διορoφο σπιτι και εχω hol ιντερνετ και τηλεφωνια και η γραμμη του τηλεφωνου ειναι ενοιεα δλαδη χτυπαει και στον κατω οροφο και πανω το τηλεφωνο ,και εχω και δυο ρουτερακια της hol και λεω αν γινετε να εχω ιντερνετ και πανω με το ρουτερακι και οταν το κλεινω πανω καιο ανοιγω το αλλο ρουτερακι κατω στον αλλο οροφο να συνδεομαι γινετε?και τα διο ταυτοχρονα δεν γινετε .

Δημοσ.

οχι και τα 2 ταυτοχρονα δεν γινεται.οχι μονο θα κλεινεις το ενα αλλα καλο θα ειναι να του βγαζεις τελειως το τηλ καλωδιο απο πανω.

Δημοσ.

θα κλεινω το ενα θα βγαζω τελειος το καλωδιο και θα βαζω το αλλο στο κατω οροφο και θα ειμαι οκ λογικα?

Δημοσ.

μην το κλεινεις καν.απλα βγαζε απο πανω το τηλεφωνικο καλωδιο για να μην περιμενεις μετα να ξεκινησει.βεβαια προσεχε μην εχουν το ιδιο ονομα στο ασυρματο και καταλαθως συνδεθεις σε αυτο που δεν εχει το καλωδιο πανω(αν φτανει η εμβελεια του μεχρι κατω).

απλα σου ειπα να βγαλεις το καλωδιο απο πανω και οχι απλα να το κλεισεις διοτι αμα το κλεισεις και αφησεις πανω το καλωδιο υπαρχει κατι σαν μικρη αντισταση να το πω ετσι που ειναι συνδεδεμενο το καλωδιο και τερματιζει πανω στο ρουτερ.μικρη ναι αλλα γιατι να υπαρχει?????(μπορει μια στο εκατομμυριο να σου κανει διαφορα κουφα)η βγαζε το τηλεφωνικο απο τον ρουτερ η απο τον τοιχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...