Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίζει όντως ρόλο απο που "έρχεσαι".Θυμάμαι χαζοχαρούμενη μάνα που έκανε την μετάβαση Seicento>Getz.

Τι γκάζια μου έλεγε,τι οδική συμπεριφορά μου έλεγε,τι πατάς φρένο και γονατίζει μου έλεγε.Την κοίταγα σάν αποσβολωμένος και η πλάκα είναι οτι το είχαν για οικογενειακό!

Όπως μπορεί ο καθένας και όσο φτάνουν τα οικονομικά του...

Δημοσ.

Σωκρατη απο τα 2 δινω χαλαρη ψηφο στο 206. Δεν θα αγοραζα VW polo με τιποτα, εχουν πολυ κακη φημη απο αποψη αξιοπιστιας. Τα χρονια δεν ηταν ευγενικα για το μοντελο.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Αν και οδηγω 2 χρονακια ,δεν εχω το δικο μου αυτοκινητο.Καιρος να παρω ενα

Παντα ΜΤΧ καθως χρηαμτα δεν υπαρχουν.Δεν θελκω τιποτα εντυπωσιακο,απλα να κανω την δουλεια μου.

ΧΑμηλη καταναλωση,4πορτο,μικρο σε μεγεθος ,ΟΧΙ ΥΑΡΙΣ Η ΣΜΑΡΤ.

Σκεφτομαι για ενα peaguet 206 .Θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει αυτο το αυτοκινητο[ακριβα ανταλακτικα κτλ].

Δινω μεχρι και 4000 ευρω ,το παρα πολυ 4500,παραπανω δεν παω,οποτε μιλαμε για κατι πολυ οικονομικο.

Mε αυτό Linkτην κάνεις την δουλειά σου, χωρίς πολλά έξοδα.

Και το πιο πρόσφατο Link επίσης αξιόλογο.

Δημοσ.

Συμφωνω με nick σε οτι αφορα το Getz, πραγματικα για καποιον που εχει οδηγησει και μερικα αυτοκινητα ειναι κακιστο και ειδικα για νεο οδηγο που υποτιθεται οτι πρεπει να μαθει να πιανουν τα χερια του. Ενταξει 2 χρονια σιγουρα εχει μια Α εμπειρια αλλα το Getz δεν ειναι τιποτα παρα ενα οικονομικοτατο εργαλειο -και τιποτε παραπανω-.

Προσωπικα προτεινω σιγουρα καποιο 206 σε καλη κατασταση ή κατι τετοιο με κλειστα τα ματια

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1938851/

Edit: Παρατηρησα και ενα με υγραεριο facelift κιολας. Εγω αν αγοραζα αυτοκινητο τωρα μεταχειρισμενο σιγουρα τετοιο θα αγοραζα. Πανφθηνα τα ανταλακτικα, λαδια και τα σερβις τους.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2079231/

το ειδες καλα το δευτερο που προτεινεις; :confused:

Χιλιόμετρα: 280.000 χμ :shock:

οτι πρεπει, 280.000 χλμ / 6.5 χρονων αμαξι = 43.076 χλμ το χρονο! κυριλε!

εκτος αν εννοεις γενικα ενα corolla με γκαζι και το συγκεκριμενο το εβαλες απλα σαν παραδειγμα. βεβαια, σε ολη την ελλαδα που εκανα αναζητηση για corolla με γκαζι (και σαν μονο αλλο περιορισμο να ειναι 2004-2007) εβγαλε ακομα ενα hatchback με 163000 και 6500 ευρω κι ενα σενταν με 7000+ ευρω. οποτε δυσκολα θα βρει το παλικαρι κατι τετοιο στα λεφτα που θελει, εκτος απο αυτο με χιλιομετρα....ταξι!

Δημοσ.

το ειδες καλα το δευτερο που προτεινεις; :confused:

Χιλιόμετρα: 280.000 χμ :shock:

οτι πρεπει, 280.000 χλμ / 6.5 χρονων αμαξι = 43.076 χλμ το χρονο! κυριλε!

εκτος αν εννοεις γενικα ενα corolla με γκαζι και το συγκεκριμενο το εβαλες απλα σαν παραδειγμα. βεβαια, σε ολη την ελλαδα που εκανα αναζητηση για corolla με γκαζι (και σαν μονο αλλο περιορισμο να ειναι 2004-2007) εβγαλε ακομα ενα hatchback με 163000 και 6500 ευρω κι ενα σενταν με 7000+ ευρω. οποτε δυσκολα θα βρει το παλικαρι κατι τετοιο στα λεφτα που θελει, εκτος απο αυτο με χιλιομετρα....ταξι!

Γενικα σαν παραδειγμα το ποσταρα. Σε αυτα τα αυτοκινητα τα χιλιομετρα δεν ειναι και τοσο προβλημα. Η σειρα κινητηρων της corolla (και ειδικα οι τελευταιοι) ειναι αποδεδειγμενα "τερατα" σε οτι αφορα τη ζωη τους. Τα 150κ χιλιομετρα για ενα corolla ειναι απλα ενα "στρωμενο" αυτοκινητο δεδομενου οτι ο ιδιοκτητης εκανε καλη χρηση του αυτοκινητου. Το δικο μου να φανταστεις εχει καμια 170κ χιλιομετρα και λειτουργει πραγματικα σαν διαμαντι. Με ενα γρηγορο look ομως εγω ειδα και τιμες αρκετα ποιο κατω απο τα 5 χιλιαρικα που διαθετει το παληκαρι. Θελει ψαξιμο.

Δημοσ.

θΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ οντως .Το μονο που βρηκα ειναι σε peaguet 206 οικονομικο και καλο σε καλα χιλιομετρα,τωρα κατι αλλα ,ακομακ αι τα yaris πανε πανω απο 4500 κατι το οποιο ειναι απαγορευτικο για εμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...