Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι του έχει γδάρει χαμηλά την δεξια πλευρά ελαφρώς σημαίνει ότι έχει καταστρέψει το αυτοκίνητο?????????????

θα το προτιμούσα από τον εκάτοστοτε κάνγκουρα που το οδηγούσε μόνο κόφτες.

Το παλικάρι ρώτησε για προτάσεις. Εκτός από κριτές των πάντων καλό θα ήταν να τον συμβουλεύαμε και λιγάκι

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eγω εχω ενα τετοιο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2028448/

σε 1400 κυβικα μοντελο 2007. Το πηρα απο ιδιωτη περσυ σε αριστη κατασταση με 45000 χιλιομετρα στα 5500 χιλιαδες ευρω- μετρητα.. Πολυ καλο αυτοκινητο,ενας αισθητηρας χαλασε στην διαρκεια του ετους που το εχω...Ενα παρομοιο απο ιδιωτη πιστευω με 4000 ευρω το βρισκεις αν ψαξεις... Απο μαντρα τα εχουν γυρω στα 5500 χιλιαδες ευρω αλλα δεν θα σου ελεγα να το παρεις απο εκει,εκτος και αν δεν παιζουν μετρητα..Τελος βγαινει και σε εκδοση coupe με διαφορετικο πισω μερος(σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι--υποκειμενικο)...

Δημοσ.

Το ότι του έχει γδάρει χαμηλά την δεξια πλευρά ελαφρώς σημαίνει ότι έχει καταστρέψει το αυτοκίνητο?????????????

θα το προτιμούσα από τον εκάτοστοτε κάνγκουρα που το οδηγούσε μόνο κόφτες.

Το παλικάρι ρώτησε για προτάσεις. Εκτός από κριτές των πάντων καλό θα ήταν να τον συμβουλεύαμε και λιγάκι

Η αναφορά στα πειραγμένα χιλιόμετρα, συμβουλή ήταν.

Εκτός αν θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτοκίνητα πόλης έχουν ανά έτος 7-9.000χμ.

Και ειδικά αυτής της κατηγορίας που πωλούνται κατά δεκάδες ως εταιρικά.

Το αυτοκίνητο δεν καταστρέφεται με πληγωμένη δεξιά μεριά, αλλά ήταν απάντηση σε κάτι που ακούγεται ως σφραγίδα καλής κατάστασης:

Οδηγός γυναίκα.

Οπωσδήποτε θα αποφεύγαμε αυτοκίνητο που έχει σημάδια καγκουριάς (βαμμένα φώτα, πολυεστέρες κλπ) δεν διαφωνούμε.

Δημοσ.

ειδικά (...) αν το είχε γυναίκα και έκανε τα σερβισ στην ώρα τους θα είναι διαμάντι.

χαααχχαχα δε θέλω να το παίξω ο μαλάκας τις παρέας αλλά αμάξι από γυναίκα είναι πολύ πιθανόν να είναι ρημαγμένο

Δημοσ.

Παω πασο λοιπόν... δεν ξαναμιλάω...χαχα.

Μάλλον έχετε μπερδέψει την φθορά από χρήση με το κατεστραμένο. Ένα αυτοκίνητο από γυναίκα είναι μεν πιο πιθανό να θέλει αλλαγή σε κάποια αναλώσιμα (δίσκο-πλατώ, αμοσρτισέρ), ενώ ενός παλικαριού που έκανε το γούστο του με αυτό καμια φλάντζα κεφαλής... διαλέγεις και παίρνεις.

Δημοσ.

Ένα αυτοκίνητο από γυναίκα είναι μεν πιο πιθανό να θέλει αλλαγή σε κάποια αναλώσιμα (δίσκο-πλατώ, αμορτισέρ, σαζμαν, ζάντες, ψυγείο, φτερά, πόρτες, άξονες, κινητήρα), ενώ ενός παλικαριού που έκανε το γούστο του με αυτό καμια φλάντζα κεφαλής... διαλέγεις και παίρνεις.

φιξντ

Δημοσ.

Ξέρεις πολλές γυναίκες που οδηγούν έτσι ώτσε να καταστρέψουν άξονα? Το ψυγείο πάλι πως το χαλάει μία γυναίκα????? Ο κινητήρας πάλι δεν κατάλαβα πως χαλάει έτσι απλά αν οδηγείς ήρεμα... Και οι ζάντες για αυτούς που ξέρουν στους δρόμους του ελλαδιστάν φυσιολογική φθορά είναι να στραβώσουν... Λοιπόν οι απόψεις για το αυτοκίνητο είναι σαν τις κ..... Εγώ πάντως θα προτιμούσα από ιδιώτη γυναίκα ή ώριμο άντρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το το ψυγείο πάντως είναι ευκολάκι.Μια καλή λακούβα με πολλά χιλιόμετρα ή το ανεβοκατέβασμα στα πεζοδρόμια,τερματίζει το αμορτισέρ μέχρι να βρεί η ποδιά κάτω και τα υπόλοιπα τα συζητάτε κατ ιδίαν με τον μηχανικό.

Επίσης επειδή γίνεται μεγάλος ντόρος με τα χιλιόμετρα,δέν είναι όλοι φιδέμποροι.Το αμάξι μου το πήρα μεταχείρ. με 12Κ Km αρχές Οκτώβρη και μέχρι τώρα έχω διανύσει 1400km.Λογικό και επόμενο αφού κάνω 12km για σπίτι-δουλειά-σπίτι,ενώ τα υπόλοιπα περιορίζονται σε supermarket,κοντινές βόλτες και ανηλεής γύρους του τετραγώνου μέχρι να βρώ θέση.

Τι θα πρέπει να πιστέψει ο τρίτος αγοραστής αν πουλήσω αμάξι του 2009 σε 3~4 χρόνια με 27000~33000km;

Επεξ/σία από Tenshi
Δημοσ.

Eγω εχω ενα τετοιο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2028448/

σε 1400 κυβικα μοντελο 2007. Το πηρα απο ιδιωτη περσυ σε αριστη κατασταση με 45000 χιλιομετρα στα 5500 χιλιαδες ευρω- μετρητα.. Πολυ καλο αυτοκινητο,ενας αισθητηρας χαλασε στην διαρκεια του ετους που το εχω...Ενα παρομοιο απο ιδιωτη πιστευω με 4000 ευρω το βρισκεις αν ψαξεις... Απο μαντρα τα εχουν γυρω στα 5500 χιλιαδες ευρω αλλα δεν θα σου ελεγα να το παρεις απο εκει,εκτος και αν δεν παιζουν μετρητα..Τελος βγαινει και σε εκδοση coupe με διαφορετικο πισω μερος(σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι--υποκειμενικο)...

Ωραιο φιλε ,αλλα 1600 κυβικα ειναι ...

κατι πιο μικρο

Δημοσ.

φίλε με μια ματιά που έριξα μόλις τώρα στο car.gr βλέπω πως έχει πολλά 206 στην περιοχή σου (υποθέτω ψάχνεις για Αθήνα) σε καλές τιμές.

Ο 1400 κινητήρας της Πεζώ είναι θρυλικός! τον είχα σε δύο 205 - πετάει και είναι ευκολοσυντήρητος.

Θα σου πρότεινα να πάρεις το 5θυρο και μάλιστα φέισλιφτ δηλ. μοντέλο μετά 2003

Δημοσ.

Πάντως το λάθος που κάνουμε πολλοί είναι ότι παρασυρόμαστε και παίρνουμε αυτοκίνητα στα όρια των οικονομικών δυνατοτήτων μας και μετά δεν μπορούμε να τα ευχαριστηθούμε. Βάλε κάτω πόσο καίει πραγματικά (όχι κατασκευαστή), κόστος συντήρησης (διάστημα σερβις και τί αλλάζει κάθε πότε), ασφάλειες, τέλη, τεκμήρια, κόστος αλλαγής ελαστικών και δεν ξέρω και εγώ τί μπορεί να ξεχνάω. Αν πιστεύεις ότι είσαι οριακά για ένα 1400, τότε προτείνω να πάρεις ένα 1200αράκι και πίστεψε με θα το ευχαριστηθείς πιο πολύ γιατί θα σου περισσεύει κανα φράγγο για καμιά εκδρομή ή καμιά βόλτα.

Ωραίο site για να πάρεις μια γεύση από τις πραγματικές καταναλώσεις είναι το: http://www.spritmonitor.de/

Τα υπόλοιπα θα τα βρείς ψάχνοντας σε αντιπροσωπείες ή σε forum φίλων κάθε εταιρίας. Φιλικά πάντα

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα 206 αλλά οι Ιάπωνες είναι ένα σκαλί πάνω στα μηχανικά.

Για τα χιλιόμετρα ο μέσος όρος είναι 10-15 ανα έτος αλλά αυτό παίζει, αυτό που έχω τώρα το έκανα 55 περίπου απτην άνοιξη του 2004

Υγ στα 206 χαλάει εύκολα η ηλιοροφή (αν έχουν φυσικά :P )

Δημοσ.

εγω ειμαι αναμεσα σε πολο και σε peaguet 206.Τα hhyundai δεν τα πολυ παω

Σε citroen τιποτα?Γιατι citroen οδηγω τοσο καιρο και ειναι σκυλι

Πεζώ και Σιτροέν είναι ίδια εταιρία, ίδιοι κινητήρες, τα περισσότερα ανταλλακτικά είναι τα ίδια.

Ουσιαστικά τα Σιτροέν είναι φθηνα Πεζώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...