silve Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους! Στις διακοπές των Χριστουγέννων που είχα λίγο χρόνο, έπιασα λίγο το παλιό μου Movie Blog. (www.theatis.gr) Θα ήθελα λοιπόν τώρα να ρωτήσω εσάς (δεν θέλω σε αυτή τη φάση να κάνω διαφήμιση, πιστέψτε με) να δείτε λιγάκι τη σελίδα και να μου πείτε τι θα θέλατε να έχει το site, τι να αλλάξω, τι να προσθέσω και το σημαντικότερο αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσω τη όποια προσπάθεια κάνω με τη ιστοσελίδα... Εγώ ύστερα από μερικές αναλύσεις που έκανα, βλέπω ότι ενδιαφέρονται αρκετοί στο θέμα των trailers. Νομίζετε πως θα πρέπει να εστιάσω περισσότερο σε αυτό το κομμάτι και αν ναι πως; Την ιδέα με τα video reviews στις ταινίες πως την βλέπετε; Αξίζει τον κόπο ή είναι χάσιμο χρόνου; Επίσης οτιδήποτε άλλο θέλετε να σχολιάσετε πάνω στο θέμα, ό,τι και να είναι αυτό θα μου δίνατε πάρα πολύ σημαντικές πληροφορίες. Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μη σας κούρασα!
ilias_97 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Απο εμενα συνεχισε την προσπαθεια σου, μου αρεσε πολυ το site.Σκεψου το ενδεχομενο να παιρνεις τα official trailer απο youtube, να τους βαζεις ελληνικους υποτιτλους να τα ανεβαζεις στο youtube και στο blog σου να τα εχεις με ελληνικους υποτιτλους.Λογικα θα αυξηθει η επισκεψημοτητα του blog σου ετσι.
silve Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 @ilias_97 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Αυτό που λες το είχα σκεφτεί και εγώ πριν καν ξεκινήσω το blog. Σαν ιδέα είναι καλή αλλά σαν υλοποίηση πολύ δύσκολη (έτσι μου φαίνεται εμένα τουλάχιστον). Είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβεις την κάθε λέξη μέσα σε ένα trailer με όλα αυτά τα ηχητικά εφέ που υπάρχουν. Σίγουρα τα περισσότερα τα καταλαβαίνεις και μπορείς άνετα να τα μεταφράσεις, απλά δεν θα γίνεται σωστή "επαγγελματική" δουλεία όπως λέω εγώ. Θα μπορούσα να το κάνω μόνο αν μου έδινε κάποιος τους διαλόγους των trailers στα αγγλικά, που δεν νομίζω να το κάνει αυτό κανένα site... Πάντως είναι κάτι, που πιστεύω και εγώ ότι λείπει. Και πάλι ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα