overpower Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδια ενω ανεβαζω τον επεξεργαστη,για καποιο λογο στα τεστ (prime,intel burn test) δεν ανεβαινει πανω απο 3.2. ισως αυτος που μου το συναρμολογησε οταν το πηρα να αλλαξε καποια ρυθμιση bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Στο cpuz τι σου δείχνει; Τι ρυθμίσεις έκανες @bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 μου δειχνει οπως ειπα 3.2 στο Bios πηγα μνημες 1000,vcore 1,375 και το multi 3.5 (18) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς να μας πεις ποια ρύθμιση πείραξες ακριβός ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Και τι εννοείς πήγες τις μνήμες 1000? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 1000-1100 γιατι αμα τις εχω 1333 τρωω συνηθως μπλε οθονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Κάτσε ρε συ. Με όλα default και μνήμες στα 1333 (που υποθέτω είναι το default? για τις μνήμες) τρως BSOD? Ανέβασε κάποιες φωτογραφίες από το bios με το τι πειράζεις Μιλάμε για το pc της υπογραφής πάντα έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 αμα κανω oc τρωω bsod. αν δεν κανω και 1600 να βαλω δεν τρωω. τεσπα απλα ψαχνω γιατι δεν αλλαζει στο cpuz τα mhz οταν τα ανεβαζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 bios update έχεις κάνει; Εκανες κανένα clear cmos μπας και έχει φάει σκάλωμα; Για να τρως BSOD δεν είσαι σταθερός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 bios update oxi δεν εχω κανει Link εδω ειναι η μητρικη..προσοχη εχω το 2ο revision. τι κατεβαζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Στη λήψη δεδομένων πας επιλέγεις απο το drop down menu bios και κατεβάζεις το τελευταίο αλλά όχι Beta Το θέμα είναι ότι απλά ρωτάω τι έχεις κάνει μπας και βγάλει άκρη κανείς που το δει. Οι φωτογραφίες με τις αλλαγες που έχεις κάνει θα βοηθήσουν Από την άλλη λένε ότι καλό είναι όταν επιχειρείς o/c να είσαι bios updated Από μένα αυτά μια και οι γνώσεις μου σταματάνε κάπου εδώ στο θέμα o/c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Link δηλαδη απο εδω οχι το 1ο που λεει beta bios αλλα το 2ο. στο flashaki πως το βαζω? απλα αντιγραφη το κανω? και μετα που παω μεσα απο το bios για να το κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 resize δεν ξερω να κανω.... βαλτε οπερα γι ανα τις δειτε καθαρα στις 2 τελευταιες φωτο μετα τη αποθηκευση παει το vcore 1.3... Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 καμια ιδεα τι κανω λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδια ενω ανεβαζω τον επεξεργαστη,για καποιο λογο στα τεστ (prime,intel burn test) δεν ανεβαινει πανω απο 3.2. ισως αυτος που μου το συναρμολογησε οταν το πηρα να αλλαξε καποια ρυθμιση bios Να ρωτησω κατι. Οταν ανεβαζεις τον επεξεργαστη,πως το κανεις? Αυξανοντας το fsb ή το multiplier ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα