Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό σε πιθανή διακοπή ρεύματος κάνει δουλειά ή όχι ; :X

απο τα spikes προστατευει και υπερτασεις.Nothing else>δεν θα καψεις κατι αλλα το να κλεισει το ρευμα αποτομα μπορει να κανει προβλημα σε μηχανικο δισκο.

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά αγοράσα ένα smart apc.. κόστισε λίγο παραπάνω αλλά είναι αθόρυβο και έχει άψογο software

Δημοσ.

Ειδικά αυτο με τον θόρυβο ειναι παρα πολυ σημαντικό για εμενα τουλάχιστον και το APC το προσφέρει αυτο , φαντάζομαι και στα μεγαλύτερα μοντέλα απο το δικό μου (pro 550) ετσι θα ειναι

Δημοσ.

Προσωπικά αγοράσα ένα smart apc.. κόστισε λίγο παραπάνω αλλά είναι αθόρυβο και έχει άψογο software

την καλυτερη αγορα εκανες.

Ειδικά αυτο με τον θόρυβο ειναι παρα πολυ σημαντικό για εμενα τουλάχιστον και το APC το προσφέρει αυτο , φαντάζομαι και στα μεγαλύτερα μοντέλα απο το δικό μου (pro 550) ετσι θα ειναι

στα apc συνηθως το fan δουλευει μονο οταν παει on battery και συνηθως ακομα και τοτε δεν πολυακουγεται.ειναι μεγαλο το fan.8cm κτλ οποτε δεν γυρναει σαν τρελο οπως σε κατι Mge nova που ηταν 3cm και δουλευε συνεχεια οχι μονο On battery.παρολα αυτα παλι καιγοταν:P.

μερικα apc μικρα δεν εχουν καν fan βεβαια.

δεν ξερω αν στα Online δουλευει συνεχεια το fan αλλα εκει παμε και σε τρελλα λεφτα ετσι και αλλιως.

επισης καποια smart παιρνουν και battery pack οπως επισης το καλο ειναι οτι ρυθμιζεις τα παντα διαμεσω του software Που δινει.απλα τα παντα .ποτε θα κλεισει το Pc Κτλ κτλ

Δημοσ.

Αστο ναι ειχα παρει ενα nova στην αρχή και εντάξει εκανε σαν αεροπλάνο ασε που δούλευε οπως λες συνέχεια

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά,

Διαβάζω το threat με μεγάλο ενδιαφέρον γιατι ετσι κι αλλιως έλεγα να πάρω UPS και μάλιστα APC.[γιαυτο και γράφω εδω και δεν ανοίγω αλλο..]

Θέλω να πώ και κάτι,πώς  σκεφτομαι το όλο θέμα..Εντάξει ναι,είμαστε σε κρίση αλλα ενα καλό UPS χρειάζεται,ειδικά οταν εχεις χώσει ενα σωρό λεφτά για αυτα που θές να προστατεύσεις.[βασικά ειναι περίπου σαν το...κράνος:Ειναι τόσο ακριβό οσο θεωρεις οτι αξίζει αυτο που..βάζεις μέσα! :P  ] Εν ολιγης και αφου θα πληρωθω....

Στην αρχή έλεγα να δώσω κανα 100ευρο αλλα μετά απο αυτα που διάβασα έλεγα κατι μεταξύ των δυο:

https://www.skroutz.gr/s/2287826/APC-Back-UPS-650VA-with-AVR.html?from=recommendation

https://www.skroutz.gr/s/2287828/APC-Back-UPS-1100VA-with-AVR.html

Δεδομένου οτι θα βάλω πάνω τα βασικά,1 pc[macmini~85w],1 monitor[~max 54w] και δυο μετασχηματιστές εξ.σκληρών δίσκων το πρωτο που ειναι 650 VA με καλύπτει??

Ααα!και κάτι ακόμα,2-3 ερωτησούλες..α.για τις Αγγλικες πρίζες που εχουν τι κάνουμε,παίρνουμε αντάπτορες??

β.θέλει σύνδεση με το pc μέσω usb?

γ. παίρνει πάνω ταυ "τ" πολύπριζάκι??[για να κάνεις την μια-δυο πριζες]

Αυτά...ανυπομονώ για τις απαντήσεις σας,η οθόνη έρχεται στης 12/01 και λέω να ειμαι έτοιμος,ευχαριστώ! :-)

Δημοσ.

a>ναι σε καλυπτει.650 va =300 watt και κατι
β.η παιρνεις ανταπτορα η βαζεις πολυπριζο που απο την μια θα κουμπωνει στο ups καιαπο την αλλη θα εχει αγγλικες πριζες για οποια συσκευη εχει αγγλικη πριζα.
β.αν θες να κλεινει αυτοματα το pc και να ρυθμισεις διαφορα ναι τοσυνδεεις με το Pc Με usb Καλωδο.
γ.ναι μπορεις να βαλεις.σε καποια Ups εδινε μεσα ανταπτορακι για να κοψεις το schuko και να βαλεις αυτο.αλλιως ειτε αγοραζεις ετοιμο πολυπριζο(4-5 ευρω ειχαν στο πλαισιο) η πας και παιρνεις βυσμα και τοφτιαχνεις εσυ.κοστος βυσματος 1 ευρω.

επισης εγω θα κοιταγα για αυτο
https://www.skroutz.gr/s/294932/APC-Power-Saving-Back-UPS-Pro-900-230V.html

ειτε στα 900va ειτε σε λιγοτερα.
και βεβαια αν δεν ειχες θεμα με τα λεφτα θα σου λεγα καρφωτα για εδω
https://www.skroutz.gr/s/294429/APC-Smart-UPS-750VA-LCD-230V.html

• Like 1
Δημοσ.

Χμμμ,

μάλιστα...δλδ απο τα 4 που εχουμε εδω,[δυο αυτα που πρότεινα εγω και δυο τα 'δικά' σου] πιστεύεις οτι πρεπει να κοιτάξω

καλύτερα τα δυο δικά σου??

Να συνοψίσω οτι πρέπει να πληρεί τα κριτήρια: a.Line interactive , b. AVR C. <300W

Ελπίζω να μη σε ζαλίζω συνφορουμίτη @ poulinos ,απλά έλεγα Παρασκεύη-Δευτέρα να το παραγγείλω οπότε κάθε βοήθεια χρήσιμη!!

[Δεν ξέρω ακριβώς πως θα ειμαι οικονομικά..η 2η επιλογή σου ειναι σούπερ αλλα..τσουζει λίγο,το πρωτο οκ,το ψιλοκαταφέρνω :-) ]

Στο 200-220 ευρο μάλλον θα κινηθώ..

Ευχαριστώ και πάλι,Χρόνια Πολλά σε όλους!!! :D

Δημοσ.

Χμμμ,

μάλιστα...δλδ απο τα 4 που εχουμε εδω,[δυο αυτα που πρότεινα εγω και δυο τα 'δικά' σου] πιστεύεις οτι πρεπει να κοιτάξω

καλύτερα τα δυο δικά σου??

Να συνοψίσω οτι πρέπει να πληρεί τα κριτήρια: a.Line interactive , b. AVR C. <300W

Ελπίζω να μη σε ζαλίζω συνφορουμίτη @ poulinos ,απλά έλεγα Παρασκεύη-Δευτέρα να το παραγγείλω οπότε κάθε βοήθεια χρήσιμη!!

[Δεν ξέρω ακριβώς πως θα ειμαι οικονομικά..η 2η επιλογή σου ειναι σούπερ αλλα..τσουζει λίγο,το πρωτο οκ,το ψιλοκαταφέρνω :-) ]

Στο 200-220 ευρο μάλλον θα κινηθώ..

Ευχαριστώ και πάλι,Χρόνια Πολλά σε όλους!!! :D

to smart ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις.ειναι κατηγορια για servers.ειναι Line interactive ειναι περισσοτερο απο 300watt εχει avr και βγαζει sine wave kai oxi near sine wave η approximately sinewavee.οποτε για μενα πρωτα το smart και μετα το αλλο το 900 αρι που οκ δεν εισαι υποχρεωμενος να το παρεις σε 900 αρι αλλα λογικα θα υπαρχει και μικροτερο.

Δημοσ.

to smart ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις.ειναι κατηγορια για servers.ειναι Line interactive ειναι περισσοτερο απο 300watt εχει avr και βγαζει sine wave kai oxi near sine wave η approximately sinewavee.οποτε για μενα πρωτα το smart και μετα το αλλο το 900 αρι που οκ δεν εισαι υποχρεωμενος να το παρεις σε 900 αρι αλλα λογικα θα υπαρχει και μικροτερο.

Ευχαριστώ πολύ poulinos,

Παρασκεύη-Δευτέρα μάλλον θα το παραγείλω `η το BR900GI `η το αμέσως μικρότερο[bR550GI]

Θα επανέλθω με νέα!! :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ poulinos,

Παρασκεύη-Δευτέρα μάλλον θα το παραγείλω `η το BR900GI `η το αμέσως μικρότερο[bR550GI]

Θα επανέλθω με νέα!! :)

υπαρχει και ενα smart 620 απλα ειναι smart sc.καλυτερο απο το br900 και  br550 αλλα λιγο υποδειεστερο απο το καθαρο smart.

http://www.skroutz.gr/s/58043/APC-Smart-UPS-SC-620VA-230V.html?keyphrase=smart+apc+620

η διαφορα του smart Με to smart sc ειναι οτι το sc δεν βγαζει sine wave αλλα approximately to sinewave Οπως και τα υπολοιπα.br κτλ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...