Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω αν το τροφοδοτικο θα τραβηξει 1000watt η αν θα τραβηξει απλα παραπανω απο τα 300 που ειναι το συστημα.

επισης ασχετο με αυτο τα Ups σου λενε οτι πχ αν ξεπερασεις το οριο πχ τα 1000va θα κλεισει αυτοματα για να μην παθει κατι μετα απο πχ 3 secons.αν ξεπερασεις τα 1300va πχ τοτε σου δινει 1 second πριν κλεισει λογω protection tou overload.τωρα αυτο ο μονος τροπος για να το δεις ειναι να κανεις τεστ και να εχεις watto μετρο .σιγουρα θα τραβηξει παραπανω απλα δεν ξερω αν θα τραβηξει 100watt.παντως δεν μου εχει τυχει ποτε τετοιο θεμα.δεν λεω για μενα αλλα για φιλους διοτι σε μενα ηταν ενα 1500 που αντεχε 1000watt ετσι και αλλιως.αλλα kai se φιλο μου που τωρα που το σκεφτομαι εχει 1000va apc smart με τροφοδοτικο 1500watt thermaltake δεν εχει τετοιο θεμα.ουτε εχω δει το Pc οταν το αναβει πχ το Ups Να βαραει κοκκινα.ενα λαμπακι παραπανω ναι αλλα οχι να κανει overload.

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

λέω όμως συγκεκριμένη περίπτωση, να έχει κλείσει το διακόπτη του τροφοδοτικού, να έχουν αποφορτιστεί οι πυκνωτές και μετά να ανοίγει τον διακόπτη χωρίς να ανοίγει το PC...

για αυτό ρωτάω αν παίζει κάτι με αυτό...

Δημοσ.

ναι και εγω ετσι λεω.πχ φτιαχναμε το pc του οποτε το τροφοδοτικο ειχε αδειασει η ειχαμε πατησει πχ 2-3 φορες το Power button να αδειασει τελειως για να κανουμε καποιο Hard reset και μετα με αναμμενο το Ups Κουμπωναμε το καλωδιο στο Psu ανοιγαμε τον διακοπτη απο το psu και μετα ανοιγαμε το pc.δεν ειχα παρατηρησει κατι.η τουλαχιστον πολυ γρηγορο για να αντιδρασει το Ups???και δεν ξερω παλι με watt meter αν θα φανει αν πραγματι τραβαει τοσο.

Δημοσ.

λογικα μαλλον οχι.τωρα οπως σου ειπα δεν μου εχει τυχει ποτε εμενα.αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να μην γινεται ενα πολυ στιγμιαιο.εχω δει ups max 800va Να του εχουν βαλει πανω ηλεκτρικη σκουπα πανω απο 1200 watt .ε το κλασσικο με το που ανοιγουν την σκουπα σε 2 seconds εκλεισε το ups.επισης καποιος ειχε βαλει Laser εκτυπωτη σε ενα apc 750.καθε φορα που εκτυπωνε ο printer to ups βαρουσε oveerload αλλα επειδη ηταν για λιγο δεν εκλεινε.δεν ξερω για ποσο καιρο επαιζε ετσι.δεν επαθε τιποτα βεβαια το Ups.

Δημοσ.

ναι σχεδον ολα apc.εχει γινει αυτο και με mge nova 1100 αλλα το τροφοδοτικο πρεπει να ηταν 600+ οποτε δεν πολυπιανεται.επισης στην παλια δουλεια εμπαιναν διαφορα ups με διαφορα τροφοδοτικα αλλα ουτε εκει ειχα δει κατι.τωρα ενταξει απο σωστες εταιρειες Ups σε μικρα μοντελα η apc εχει μεινει.απο κινεζιες εχει γεμισει ο τοπος.η mge Νομιζω εξαγοραστηκε απο την apc και τωρα τα mge nova λεγονται eaton.και σαν mge nova καιγοντουσαν και το ασπρο καπακι κιτρινο απο θερμοκρασια και ενα fan να τσιριζει.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

λοιπόν μιας και είμαι σχεδόν τέλειος άσχετος έχω ένα Pc με τροφοδοτικό corsair vx 550 και πάντα χρειαζόμουν ένα Ups (ήταν ακριβά όμως και πότε δεν πήρα) και σκέφτομαι για αγορά γιατί πέφτει το ρεύμα συχνά κάθε μηνά (έχω αγοράσει ξεχωριστό πολυμπριζο για κάθε μεριά) όποτε για προστασία υπερτάσεις έχω το πολυμπριζο μου. θέλω να συνδέσω το Pc με την οθόνη μου LG W2042S για να προλάβω να αποθηκεύσω ότι έχω ανοιχτό (firefox αρχεία μεταφοράς) και ότι άλλο καθημερινό ίσως κάνω εκείνη την στιγμή, δεν νομίζω να τύχη πότε να παίζω (για να τραβήξει πολύ ρεύμα εκτός αν δεν παίζει ρόλο) δεν ξέρω μέχρι ποσά χρήματα θα έφτανα όμως σίγουρα όχι παραπολα λεφτά  ότι ποιο οικονομικό και να κάνω την δουλειά μου (πχ 5 λεπτά πιστεύω θα μου ήταν αρκετά για να κλείσω το Pc)
δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κοιτάξω πχ με 550watt τροφοδοτικό τι Ups πρέπει να πάρω? με των καιρό που χάνετε η απόδυση μπαταρίας θα προλαβαίνω να κάνω την δουλειά μου? η θα είναι χαμένα λεφτά? και πολλά άλλα..
τι με προτείνετε εσείς? μιας και ξεκίνησα να κοιτάω και βρήκα κάτι με 40ευρω 5λεπτα και δεν ξέρω αν είναι μουφα η αν άπλα δεν είναι για το δικό μου pc περιμένω τα φωτά σας! :P

Δημοσ.

Τι εννοείς va.; Με πιάνεις αδιάβαστο , όσο οικονομικότερο και καλό όμως :X

ενα Ups Που ειναι 1000va δεν σημαινει οτι αντεχει 1000watt.1000va = 650 watt περιπου.500 va =350 watt περιπου.το λεω για να ξερεις τι θα παρεις.

λοιπόν μιας και είμαι σχεδόν τέλειος άσχετος έχω ένα Pc με τροφοδοτικό corsair vx 550 και πάντα χρειαζόμουν ένα Ups (ήταν ακριβά όμως και πότε δεν πήρα) και σκέφτομαι για αγορά γιατί πέφτει το ρεύμα συχνά κάθε μηνά (έχω αγοράσει ξεχωριστό πολυμπριζο για κάθε μεριά) όποτε για προστασία υπερτάσεις έχω το πολυμπριζο μου. θέλω να συνδέσω το Pc με την οθόνη μου LG W2042S για να προλάβω να αποθηκεύσω ότι έχω ανοιχτό (firefox αρχεία μεταφοράς) και ότι άλλο καθημερινό ίσως κάνω εκείνη την στιγμή, δεν νομίζω να τύχη πότε να παίζω (για να τραβήξει πολύ ρεύμα εκτός αν δεν παίζει ρόλο) δεν ξέρω μέχρι ποσά χρήματα θα έφτανα όμως σίγουρα όχι παραπολα λεφτά  ότι ποιο οικονομικό και να κάνω την δουλειά μου (πχ 5 λεπτά πιστεύω θα μου ήταν αρκετά για να κλείσω το Pc)

δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κοιτάξω πχ με 550watt τροφοδοτικό τι Ups πρέπει να πάρω? με των καιρό που χάνετε η απόδυση μπαταρίας θα προλαβαίνω να κάνω την δουλειά μου? η θα είναι χαμένα λεφτά? και πολλά άλλα..

τι με προτείνετε εσείς? μιας και ξεκίνησα να κοιτάω και βρήκα κάτι με 40ευρω 5λεπτα και δεν ξέρω αν είναι μουφα η αν άπλα δεν είναι για το δικό μου pc περιμένω τα φωτά σας! :P

αν υποθεσουμε οτι χρησιμοποιεις 500 watt απο το τροφοδοτικο θες περιπου 900va για να βαλεις και την οθονη.με 40 ευρω η αποψη μου ειναι οτι Ups δεν παιρνεις αλλα οκ.

Δημοσ.

μα την γνώμη σας ρωτάω :)
γιαυτό λέω αυτό με 40 ευρώ αν είναι κάλο η αν κάνει γιατί δεν έχω ιδεα
εκείνο είναι 600VA αρα δεν κάνει σωστά?
πόσο είναι το φτηνότερο κάλο που μπορώ να βρω για να το κοιτάξω το θέμα, αν μπορώ να το αγοράσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...