kostastnt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 αν και αμα πας τοσα λεφτα στο τελος παιρνεις apc αλλα εν τουτοις ειχα τετοιο Ups ναι εχει avr και ναι επαιζε μια χαρα. http://www.informups.com/guardian_series_technics.html Αυτό το inform αξίζει; Κοίταγα το 1000αρι με οθόνη και ειναι καλή η τιμή του..
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Αυτό το inform αξίζει; Κοίταγα το 1000αρι με οθόνη και ειναι καλή η τιμή του.. αξιζει απλα με λιγα λεφτα παραπανω πας σε apc. oxi τα smart apc αλλα τα rs με την lcd οθονη
Neo106 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Αυτό το inform αξίζει; Κοίταγα το 1000αρι με οθόνη και ειναι καλή η τιμή του.. Κι εγω το inform ημουν στο τσαφ να παρω και τελικα πηρα το cyberpower της υπογραφης μου και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 υπαρχει και αυτο αλλα εχει σχεδον μια φορα πανω τα λεφτα του inform αλλα ενταξει πολυ καλυτερο. http://www.skroutz.gr/s/294932/APC-Power-Saving-Back-UPS-Pro-900-230V.html
kostastnt Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Το cyberpower επειδή δεν βλέπω υπογραφές από το κινητό ποιό είναι; Το apc μπορεί να είναι κορυφή, αλλά εγώ απλά θέλω ένα ups.. Είχα 5 χρόνια turbo-x 1000άρι με μια αλλαγή μπαταρίας στην 3ετία και δούλευε τέλεια.. Μέχρι που κόντεψε να καεί, αλλά την δουλειά του την έκανε.. Το cyberpower με το inform ποιά η διαφορά τους;
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 δεν εχω δοκιμασει cyberpower.εχω δοκιμασει Infrorm πριν πολλα χρονια μοντελο 525 η 625 (πριν 8 χρονια και οκ ηταν καλο).απο τοτε μονο apc αγοραζω πλεον και ολα οκ.turbo x = tublo x με την καμια.καλυτερα να μην βαλω τιποτα η να βαλω πολυπριζο ασφαλειας.επισης βγηκαν αστα να πανε τα Mge τα Nova πλεον eaton.to πλαστικο γινοταν κιτρινο απο ασπρο απο θερμοκρασια.σε eaton δεν τα εχω δοκιμασει.συν οτι τα μεγαλα τα ups 1000va ειχαν φανακι που εσκουζε.απαραδεκτο 4cm φανακι σε Ups.
kostastnt Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 δεν εχω δοκιμασει cyberpower.εχω δοκιμασει Infrorm πριν πολλα χρονια μοντελο 525 η 625 (πριν 8 χρονια και οκ ηταν καλο).απο τοτε μονο apc αγοραζω πλεον και ολα οκ.turbo x = tublo x με την καμια.καλυτερα να μην βαλω τιποτα η να βαλω πολυπριζο ασφαλειας.επισης βγηκαν αστα να πανε τα Mge τα Nova πλεον eaton.to πλαστικο γινοταν κιτρινο απο ασπρο απο θερμοκρασια.σε eaton δεν τα εχω δοκιμασει.συν οτι τα μεγαλα τα ups 1000va ειχαν φανακι που εσκουζε.απαραδεκτο 4cm φανακι σε Ups. Μάλλον προς το inform με κοβω.. Πάντως για turbox σε εμένα βγηκε σκυλί και με σκληρή χρήση..
zHsHs_87 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 παιδαι καλησπερα θα ηθελα και γω να ρωτισω πανω στο ups το τροφοδοτικο του υπολογιστη μου ειναι 850w ποιο μου προτινετε??? προσοπικα με ενδιαφερει να εχει το pc μ σταθερη ταση και οταν μενουμε απο ρευμα να εχω λιγο χρονο ωστε να μπορεσω να το κλησω και να σωσω τα αρχεια μ!!επειδη δεν ξερω ανκριβως πως παει και ποιο πρεπει να παρω (και δεν εχω κατλααβει αυτο με τη τηλεφωνικη γραμμη)γιαυτο ρωταω οσο για τα λεφτα που διαθετω ειναι γυρο στα 120 αλλα και παραπανω να κανει δεν πειραζει!! ευχαριστω πολυ
kostastnt Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν μετά από λίγο ψάξιμο έχουμε το cyberpower στα 85€ και το inform lcd στα 110€.. Αυτά τα 30€ αξίζουν την διαφορά? Μιλάμε πάντα για 1000VA.. Βέβαια το τροφοδοτικό μου είναι 775Watt αλλά το Max Watt που καταγράφει το Wattόμετρο μου είναι 280Watt μιας και ο υπολογιστής είναι πολύ σπαρτιατικός (z68mobo, 1sata σκληρός, i5-2500K και 2x4gb ram, onboard vga).. Το inform το UPS έχει 2 μπαταρίες μέσα, οπότε λογικά μπορεί να κρατήσει περισσότερο χρόνο που σίγουρα μετράει αυτό στα 30€ διαφορά.. poulinos δεν βρήκα το apc που λες.. Έχεις κάποιο link? Αν και με ψάξιμο δεν βρήκα apc φθηνό, εκτός κι αν 600άρι Ups θα άντεχε το pc..
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μάλλον προς το inform με κοβω.. Πάντως για turbox σε εμένα βγηκε σκυλί και με σκληρή χρήση.. ναι δεν ειναι ασχημο το Inform.γενικως δεν θα αγοραζα κατι που να ειναι tublo-x.οτι δεν χαλασε δεν σημαινει οτι κατι ειναι ποιοτικο η κανει καλη δουλεια παιδαι καλησπερα θα ηθελα και γω να ρωτισω πανω στο ups το τροφοδοτικο του υπολογιστη μου ειναι 850w ποιο μου προτινετε??? προσοπικα με ενδιαφερει να εχει το pc μ σταθερη ταση και οταν μενουμε απο ρευμα να εχω λιγο χρονο ωστε να μπορεσω να το κλησω και να σωσω τα αρχεια μ!!επειδη δεν ξερω ανκριβως πως παει και ποιο πρεπει να παρω (και δεν εχω κατλααβει αυτο με τη τηλεφωνικη γραμμη)γιαυτο ρωταω οσο για τα λεφτα που διαθετω ειναι γυρο στα 120 αλλα και παραπανω να κανει δεν πειραζει!! ευχαριστω πολυ για να καλυψεις 850 watt αν υποθεσουμε οτι φτανεις το τροφοδοτικο στο οριο θες Ups 1200 va και πανω.βεβαια μπορει απο τα 850watt εσυ να εισαι στα 300 οποτε και ενα 800 va να σου φτανει.καποια Ups εχουν πανω και προστασια για υπερταση σε τηλεφωνικη γραμμη η ακομα και σε Utp καλωδιο. Λοιπόν μετά από λίγο ψάξιμο έχουμε το cyberpower στα 85€ και το inform lcd στα 110€.. Αυτά τα 30€ αξίζουν την διαφορά? Μιλάμε πάντα για 1000VA.. Βέβαια το τροφοδοτικό μου είναι 775Watt αλλά το Max Watt που καταγράφει το Wattόμετρο μου είναι 280Watt μιας και ο υπολογιστής είναι πολύ σπαρτιατικός (z68mobo, 1sata σκληρός, i5-2500K και 2x4gb ram, onboard vga).. Το inform το UPS έχει 2 μπαταρίες μέσα, οπότε λογικά μπορεί να κρατήσει περισσότερο χρόνο που σίγουρα μετράει αυτό στα 30€ διαφορά.. poulinos δεν βρήκα το apc που λες.. Έχεις κάποιο link? Αν και με ψάξιμο δεν βρήκα apc φθηνό, εκτός κι αν 600άρι Ups θα άντεχε το pc.. καλυτερα το Inform.280 watt Κοντα στα 500 va.με τις μπαταριες ειναι σχετικο.μπορει το ενα να φοραει 2 μικρες και το αλλο μια μεγαλη.για ακριβης χρονους δες στα sites>πχ η apc για καθε μοντελο σου λεει σε ποσα watt load αντεχει ποση ωρα. αυτο λες για το apc? http://www.skroutz.gr/s/294932/APC-Power-Saving-Back-UPS-Pro-900-230V.html
kostastnt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Σε ευχαριστω! Μετά τον ssd που είναι η επόμενη αγορά θα τσιμπήσω κι ένα ups..
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 απλα αν ειναι να παρεις κατι παρε κατι καλο εστω και αν το καθυστερησεις.αν μπορεισ για apc μια χαρα θα ειναι
bluescorpion Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 φιλε μου θα σου προτεινα να παρεις apc με κλειστα τα ματια. τοσα χρονια τα εχω τωρα ενα προβλημα δεν ειχε βγαλει. στο τελος οι μπαταριες τα φτυναν και τις αλλαζα
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 φιλε μου θα σου προτεινα να παρεις apc με κλειστα τα ματια. τοσα χρονια τα εχω τωρα ενα προβλημα δεν ειχε βγαλει. στο τελος οι μπαταριες τα φτυναν και τις αλλαζα +1 .ενταξει οι μπαταριες οτι και να γινει αναλογως χρηση κτλ μετα απο 3-4 χρονια θα τα παιξουν.λογικο ειναι.κατα τα αλλα ναι ειναι σκυλια και δυσκολα να χαλασει καποιο.πιο ωραιο απο αυτο που εβαλα στο Link ειναι τα smart αλλα αρκετα ακριβα. Μπαταριες αμα μετα δεν θες να πληρωσεις της apc πας σε δησιο και παιρνεις csb Που ειναι αυτες που βαζει η apc.απλα η apc βαζει και αυτοκολλητο apc πανω απο το csb.approved και ετσι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Έστω ότι έχουμε πχ ένα 1000w PSU σε ένα 800VA UPS χωρίς όμως το σύστημα να τραβάει πάνω από 300watt. Τι γίνεται με τους άδειους οι πυκνωτές του τροφοδοτικού (αφού έχουμε κλείσει το διακόπτη του και έχουν αποφορτιστεί) όταν ανοίξουμε το διακόπτη του? Δεν τραβάει το μέγιστο φορτίο του στιγμιαία? Αυτό δεν μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα