Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, katman2000 είπε

τελικα εγραφε παρακρατηση η αδεια ,το θεμα ειναι οτι ο αδερφος μου δεν ηξερε τιποτα, ηταν νομιμο να γινει η μεταβιβαση ετσι ?

Μα καλά δεν το είδε καν; Αμάξι αγόραζε όχι γαριδάκια .... για να γίνει μεταβίβαση θα πρέπει να γίνει άρση της παρακράτησης από τον τωρινό ιδιοκτήτη (ο τωρινός είναι ο προηγούμενος κ Οχι ο αδερφός σόυ). Δε γίνεται μεταβίβαση με παρακράτηση 

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

SOS

καλημέρα σε όλους, ας μου δώσει κάποιος τα φώτα του αν γνωρίζει για το τι ισχύει.
Θέλω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο απο ιδιώτη το  οποίο έχει παρακράτηση ( αναγράφεται κ στην αδεια) στην Eurobank , μπορεί η τράπεζα να αλλάξει το δάνειο σε καταναλωτικό και να του δώσει βεβαίωση ωστε να γίνει αρση παρακράτησης και να προχωρήσει η μεταβίβαση?Να μείνει δλδ η οφειλή στο όνομα του αλλα να φύγει απο το αυτοκίνητο.

Αν γνωρίζει κάποιoς ας με βοηθήσει. Thanks 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Alexkwst83 είπε

SOS

καλημέρα σε όλους, ας μου δώσει κάποιος τα φώτα του αν γνωρίζει για το τι ισχύει.
Θέλω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο απο ιδιώτη το  οποίο έχει παρακράτηση ( αναγράφεται κ στην αδεια) στην Eurobank , μπορεί η τράπεζα να αλλάξει το δάνειο σε καταναλωτικό και να του δώσει βεβαίωση ωστε να γίνει αρση παρακράτησης και να προχωρήσει η μεταβίβαση?Να μείνει δλδ η οφειλή στο όνομα του αλλα να φύγει απο το αυτοκίνητο.

Γιατί δεν ρωτάει ο πωλητής στην τράπεζα του να μάθει;

Δεν νομίζω οτι θα λάβεις καλύτερη απάντηση...

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Alexkwst83 είπε

SOS

Φίλε όλα αυτά δεν σε αφορούν, είναι πρόβλημα του πωλητή, αυτός δεν μπορεί να πουλήσει, δεν βλέπω το λόγο να ασχοληθείς εσύ με τα προβλήματα του άλλου. Απλά προσπέρασε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alexkwst83 είπε

SOS

ΟΧΙ

Πούλησα το αμάξι μου με παρακράτηση που είχα πριν κανα μήνα με δάνειο από Eurobank.

Ρώτησα και εγώ αν γίνεται αυτός ο τρόπος με το δάνειο μου είπαν όχι , οπότε έπρεπε να το αποπληρώσω και να πάρω το χαρτί για να το πάω στην αντιπροσωπεία και να γίνει η άρση της παρακράτησης .

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tsofras είπε

ΟΧΙ

Πούλησα το αμάξι μου με παρακράτηση που είχα πριν κανα μήνα με δάνειο από Eurobank.

Ρώτησα και εγώ αν γίνεται αυτός ο τρόπος με το δάνειο μου είπαν όχι , οπότε έπρεπε να το αποπληρώσω και να πάρω το χαρτί για να το πάω στην αντιπροσωπεία και να γίνει η άρση της παρακράτησης .

Γνωστός μου πάντως πριν 5-6 χρόνια είχε μεταφέρει το δάνειο του πωλητή στο όνομα του και το αποπλήρωσε ο ίδιος.

Δεν είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση βέβαια με αυτό που ζητάει ο φίλος αλλά ίσως εξυπηρετήσει μια τέτοια λύση...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Γνωστός μου πάντως πριν 5-6 χρόνια είχε μεταφέρει το δάνειο του πωλητή στο όνομα του και το αποπλήρωσε ο ίδιος.

Δεν είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση βέβαια με αυτό που ζητάει ο φίλος αλλά ίσως εξυπηρετήσει μια τέτοια λύση...

Ούτε αυτό γίνεται απο Eurobank γιατί το είχα ρωτήσει και αυτό.

Μιλάω πάντα για την συγκεκριμένη τράπεζα που έχω πρόσφατη εμπειρία , δεν γνωρίζω σε άλλες τι γίνεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...