Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα αυτο που εχει σημασια ειναι η συναλλαγματικη,η υπευθυνη δηλωση κλαιν μαιν και η παρακρατηση δεν θα σου ειναι χρησιμη αν αυτος πχ κανει το αυτοκινητο σμπαραλια.

Να ζητησεις να σου δωσει μια ημερομηνια οπου θα εισπραξεις (ας ειναι και μια εβδομαδα μετα),και να τον ενημερωσεις οτι μετα απο αυτην θα πρεπει να μιλαει με τον δικηγορο σου 

Αν εχει προσωρινη αδυναμια πληρωμης θα την βρειτε την ακρη,αν ειναι απατεωνας κατ επαγγελμα δεν θα παρεις ποτε τιποτα

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα αγορασει αμαξι με παρακρατηση πριν 3 χρονια για την κορη μου και ειχα υπογραψει και  6 γραμματια των 250 ευρω .Παρακαλαγα να ειναι καλα ο πωλητης για να γινει αρση παρακρατησης και να μην μπλεξω.

Στο 3μηνο τα πληρωσα ολα και ησυχασα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Εχουν ομως το αυτοκινητο και το χρησιμοποιουν οποτε δεν ειναι μεγαλο το προβλημα,το πολυ-πολυ να χασουν καποτε την κυριοτητα ενος seat ibiza τρεχουσης αξιας 300 ευρω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vagos789 είπε

Εχουν ομως το αυτοκινητο και το χρησιμοποιουν οποτε δεν ειναι μεγαλο το προβλημα,το πολυ-πολυ να χασουν καποτε την κυριοτητα ενος seat ibiza τρεχουσης αξιας 300 ευρω!

Δεν βγάζει νόημα αυτό στα bold, πως ακριβώς θα χάσουν κάτι που δεν το είχαν ποτέ?

Επίσης αγοραπωλησίες αυτοκινήτων δεν γίνονται μόνο όταν η αξία τους πέσει στα 300€, γίνονται και νωρίτερα :)

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.

ενταξει δεν συντασσω δικογραφο εδω περα...λεω απλα οτι διεκδικουν βασιμα μια κυριοτητα που τελικα μπορει να μην την παρουν

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αγορασε ο αδερφος μου αυτοκινητο πριν 2 μηνες,σημερα πηγε να παρει την αδεια απο το υπουργειο και του ειπαν οτι δεν μπορουν να του την δωσουν γιατι εχει παρακρατηση απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη, ξερουμε τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ?

Επεξ/σία από katman2000
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, katman2000 είπε

αγορασε ο αδερφος μου αυτοκινητο πριν 2 μηνες,σημερα πηγε να παρει την αδεια απο το υπουργειο και του ειπαν οτι δεν μπορουν να του την δωσουν γιατι εχει παρακρατηση απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη, ξερουμε τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ?

Το γραφει η αδεια ? Αν ναι μονο με δηλωση του προηγουμενου οτι μπορει να κανει αρση μπορει .

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Το γραφει η αδεια ? Αν ναι μονο με δηλωση του προηγουμενου οτι μπορει να κανει αρση μπορει .

α οκ ευχαριστω, οποτε αν δεν γραφει κατι η αδεια ειναι υποχρεωμενοι να του την δωσουν 

Δημοσ.

τελικα εγραφε παρακρατηση η αδεια ,το θεμα ειναι οτι ο αδερφος μου δεν ηξερε τιποτα, ηταν νομιμο να γινει η μεταβιβαση ετσι ?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, katman2000 είπε

τελικα εγραφε παρακρατηση η αδεια ,το θεμα ειναι οτι ο αδερφος μου δεν ηξερε τιποτα, ηταν νομιμο να γινει η μεταβιβαση ετσι ?

Αν υπήρχε παρακράτηση και στον παλιό ιδιοκτήτη δεν μπορούσε να γίνει μεταβίβαση, οπότε αν έγινε, έγινε παράνομα ή εκ παραδρομής. Αν η παρακράτηση μπήκε κατά την μεταβίβαση σε εσάς, πιθανώς να έγινε με δόλο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη (να σας εκβιάσει για περισσότερα χρήματα, κτλ. ) ή και πάλι εκ παραδρομής...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, katman2000 είπε

Φυσικα και ηταν νομιμο ...Γιατι ομως εγινε ?Ειχε γραμματια ?Γιατι δεν την πηρε αμμεσως ? Μεταχειρισμενο ηταν ? Απο ιδιωτη ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...