Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Γιάννη κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου.. Ε και ας μην είναι δικό του... Κάνει την δουλειά όμως δεν τον νοιάζει. Ναι αλλα αν υπαρχει ιδιωτικο συμφωνητικο οτι αν δεν πληρωσει το παιρνει πισω αυτος που εχει κανει την παρακρατηση θα το σκεφτει πολυ καλα να το κανει . Πηρα ετσι περυσι ενα aygo με 5 γραμματια των 250 ευρω και τα εξοφλησα στον τριτο μηνα και παρακαλαγα να ειναι καλα ο πωλητης για να μην εχω τρεξιματα . 1
vairass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δνε ξέρω παιδιά έχω δνε εμπιστεύομαι με δόσεις και τέτοια.
barman_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 πρωτα απ ολα σας ευχαριστω για το ενδιαφερον η τιμη ειναι 6000 μου προτεινε τα 4000 συν 500χ4 τωρα ομως μου εκανε νεα προταση στα 5200 κας και σκεφτομαι να αποδεχτω αυτην ωστοσο αναρωτιομουν ποσο κατοχυρωμενος ειμαι με την πρωτη μεθοδο ..αν το μονο που κερδιζει ειναι να μην μπορει να το πουλησει,δε με βοηθαει και πολυ..και δε ξερω κατα ποσο μπορεις οντως να το παρεις πισω και πως
vairass Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 πρωτα απ ολα σας ευχαριστω για το ενδιαφερον η τιμη ειναι 6000 μου προτεινε τα 4000 συν 500χ4 τωρα ομως μου εκανε νεα προταση στα 5200 κας και σκεφτομαι να αποδεχτω αυτην ωστοσο αναρωτιομουν ποσο κατοχυρωμενος ειμαι με την πρωτη μεθοδο ..αν το μονο που κερδιζει ειναι να μην μπορει να το πουλησει,δε με βοηθαει και πολυ..και δε ξερω κατα ποσο μπορεις οντως να το παρεις πισω και πως παρε τα 5200 και αναψε του και ενα κερακι να ειναι καλα ... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 παρε τα 5200 και αναψε του και ενα κερακι να ειναι καλα ... Αν δεν μπορεις να το πουλησεις παραπανω μετρητα συμφωνω κι εγω.
aGka8l Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 πρωτα απ ολα σας ευχαριστω για το ενδιαφερον η τιμη ειναι 6000 μου προτεινε τα 4000 συν 500χ4 τωρα ομως μου εκανε νεα προταση στα 5200 κας και σκεφτομαι να αποδεχτω αυτην ωστοσο αναρωτιομουν ποσο κατοχυρωμενος ειμαι με την πρωτη μεθοδο ..αν το μονο που κερδιζει ειναι να μην μπορει να το πουλησει,δε με βοηθαει και πολυ..και δε ξερω κατα ποσο μπορεις οντως να το παρεις πισω και πως Τιμαμαξι είναι αν επιτρέπεται? Σε μάντρα ρώτησες πόσο το παίρνουν ?
Ακις3663 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σας , έχω μία ερώτηση , αν μπορεί κάποιος να μου πει την γνώμη του Τι γίνετε σε περίπτωση που πουλήσεις το αυτοκίνητο σου με συναλλαγματική ΚΑΙ έχεις κάνει παρακράτηση κυριότητας , ο αγοραστεις έχει κάνει και υπεύθυνη δήλωση κλπ οτι χρωστάει πέρα τις συναλλαγματικής Πως μπορείς μα κινηθείς σε περίπτωση που δεν πληρώνει ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 49 λεπτά πριν, Ακις3663 είπε Καλησπέρα σας , έχω μία ερώτηση , αν μπορεί κάποιος να μου πει την γνώμη του Τι γίνετε σε περίπτωση που πουλήσεις το αυτοκίνητο σου με συναλλαγματική ΚΑΙ έχεις κάνει παρακράτηση κυριότητας , ο αγοραστεις έχει κάνει και υπεύθυνη δήλωση κλπ οτι χρωστάει πέρα τις συναλλαγματικής Πως μπορείς μα κινηθείς σε περίπτωση που δεν πληρώνει ? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Περαν της συναλματικης πολυ δυσκολα να απαιτησεις κατι αλλα μπορεις να τον πιεσεις μη κανοντας αρση παρακρατησης.Γιατι δεχτηκες κατι τετοι και δεν εβαζες ολο το χρεος του σε γραματια ?
Ακις3663 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή Δηλαδή εφόσον έχω 1)την Συναλαγματικη 2) υπεύθυνη Δήλωσή που λέει την οφειλή του κλπ 3) παρακρατηση Κυριότητας Δεν είμαι καλυμμένος νομικά ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Ακις3663 είπε Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή Δηλαδή εφόσον έχω 1)την Συναλαγματικη 2) υπεύθυνη Δήλωσή που λέει την οφειλή του κλπ 3) παρακρατηση Κυριότητας Δεν είμαι καλυμμένος νομικά ? Αν εχεις την συναλαγματικη στα χερια σου πιθανον να εισαι ενταξει . Η υπεθυνη δηλωση εχει θεωρηση του γνησιου της υπογραφης ? Σου κανει προβληματα ο αγοραστης ? Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
Ακις3663 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι έχει το γνήσιο υπογραφής απο αξιωματικό υπηρεσίας κανονικά , με πάει απο αύριο σε αύριο Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από Ακις3663
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Τον εκβιαζεις οτι δεν θα κανεις αρση παρακρατησης και θα δωσεις τις συναλγματικες σε δικηγορο .
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, Ακις3663 είπε Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή Δηλαδή εφόσον έχω 1)την Συναλαγματικη 2) υπεύθυνη Δήλωσή που λέει την οφειλή του κλπ 3) παρακρατηση Κυριότητας Δεν είμαι καλυμμένος νομικά ? 1) Η συναλλαγματική είναι το αποδεικτικό με το οποίο σου χρωστάει λεφτά, με αυτή μπορείς να τον κυνηγήσεις δικαστικά σε περίπτωση που δεν πληρώσει. 2) Η υπεύθυνη δήλωση εφόσον όντως γράφει αυτό που λες, δλδ το ότι σου χρωστάει το ποσό της συναλλαγματικής, δεν έχει καμία αξία. 3) Η παρακράτηση κυριότητας το μόνο που κάνει είναι να τον εμποδίζει να πουλήσει το αυτοκίνητο, τπτ άλλο. Όσο για αυτό που ρωτάς - δλδ το "είμαι καλυμμένος νομικά ?" - είναι πολύ αόριστο, προσπάθησε να γίνεις πιο σαφής.
vagos789 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Τυπικά στοιχεία της Συναλλαγματικής Για να δημιουργηθεί η υποχρέωση από την συναλλαγματική δεν αρκεί μόνο η σύνταξη του εγγράφου, άλλα είναι απαραίτητη και η συνδρομή κάποιων άλλων στοιχείων. Τα τυπικά αυτά στοιχεία της συναλλαγματικής είναι οκτώ. Αυτά είναι: Η ονομασία «συναλλαγματική» πρέπει να υπάρχει πάνω στο έγγραφο. Απλή και καθαρή εντολή πληρωμής ορισμένου ποσού- πρέπει η συναλλαγματική να αναγράφει ορισμένο χρηματικό ποσό. Το όνομα του πληρωτή Ο χρόνος λήξης της συναλλαγματικής – εν όψει ή σε ρητή ημέρα Ο τόπος πληρωμής Το όνομα του λήπτη, δηλαδή εκείνου στον οποίο ή εις διαταγήν του οποίου, θα γίνει η πληρωμή. Η χρονολογία και ο τόπος εκδόσεως. Η υπογραφή του εκδότη – πρέπει να είναι ιδιόχειρη και όχι με μηχανικά μέσα. Αν δεν υπάρχει έστω και ένα από τα παραπάνω επέρχεται ακυρότητα της συναλλαγματικής
Ακις3663 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δηλαδή αν δω και παρα δω οτι δεν βγάζω άκρη με υα χρήματα , μπορώ να διεκδικήσω με δικηγόρο τα χρήματα μου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα