Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα αγοράσει με δόσεις από τράπεζα, ήθελα να πουλήσω, είχε πατακρατηση το αυτοκίνητο και δεν γινόταν. Πήγα τράπεζα και ζήτησα την πατακρατηση, μου κάναν το δάνειο καταναλωτικό και την πήρα σε δέκα μέρες. Τώρα το κάνω ότι θέλω είναι δικό μου.

Μαλιστα..Αφου στο εκανε η τραπεζα τυχερος ησουν γιατι ετσι δεν εχει κατι για εγγυηση .

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου το έκανε γιατί έβαλα την γυναίκα μου σαν δεύτερο άτομο, σαν εγγυητη ας πούμε..

• Like 1
Δημοσ.

Μου το έκανε γιατί έβαλα την γυναίκα μου σαν δεύτερο άτομο, σαν εγγυητη ας πούμε..

Αν συνολικα εχετε το απαιτουμενο  εισοδημα ΟΚ...

Τις παλιες καλες/κακες εποχές το 2007 επειδή ειχα αυτοκινητο με παρακρατηση και ηθελα κι άλλο βγηκε σε 100 δοσεις στην κορη μου με εισοδημα 5-6 χιλιαδες ευρω και εγγυητή εμενα.Αξια αυτοκινητου 24.000 ευρω καινουργιο.

Φετος η κορη μου με 11.500 ευρω εισοδημα δεν μπορεσε να παρει ουτε 5.000 ευρω δανειο για αγορα  μεταχειρισμενου από εμπορο .

Δημοσ.

Καλά φέτος είναι δύσκολα, δεν δίνουν τίποτα εκτός αν βγάζεις 50 τον χρόνο αλλά και πάλι δύσκολα.

Νομίζω ο έμπορος κάνει γραμμάτια έτσι θυμάμαι από φίλο. Κάνε μια ερώτηση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά φέτος είναι δύσκολα, δεν δίνουν τίποτα εκτός αν βγάζεις 50 τον χρόνο αλλά και πάλι δύσκολα.

Νομίζω ο έμπορος κάνει γραμμάτια έτσι θυμάμαι από φίλο. Κάνε μια ερώτηση.

Οσοι εμοροι κανουν γραμματια θελουν το 30% προκαταβολή και το πολύ σε 24μηνες εξοφληση.

Εγω πηρα τελικα τον Μαρτιο ένα aygo για την μικρη μου κορη με δανειο από τον εργοδοτη μου με 1.5 % επιτοκιο για 52 μηνες.Επειδή δεν ηθελα να τα δωσω όλα εδωσα μερος του δανειου και εβαλα και 8 γραματια από 170 ευρω σε αυτοκινητο μεταχειρισμενο αξιας 4.800

Δημοσ.

Μια χαρά εφόσον σε βολέψε έτσι.. Ωραίο το aygo δυνατό.

Ναι αν και  η διαφορα τοκων από το επιτοκιο της αγορας θεωρείται εισοδημα και μας το φορολογει το κρατος  στο ετησιο φοροόγητεο εισοδημα .Για την μικρη μου μια χαρα είναι αλλα εγω που εχω συνηθισει σε μεγαλα αμαξια (Honda CRV) το θεωρω "ψοφιο".Δοκιμασα κοντρα ανηφορα με 3 ατομα και a/c και ζοριστηκε πολύ το 1000αρακι και λογικο είναι .

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, είμαι σε αναζήτηση Link.png Site: μεταχειρισμένου και δεν θα ήθελα να περιορίσω τις επιλογές μου μόνο σε μαντράδες.

Τώρα αν θα το δεχτεί ο ιδιώτης πωλητής είναι άλλο θέμα.

Πάντως για να τον συμφέρει θα δώσω προκαταβολή πάνω από το 60-70% της τιμής που ζητάει. Από το να το σκοτώσει σ’ ένα μαντρά σε πολύ χαμηλότερη τιμή νομίζω είναι καλύτερα έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, είμαι σε αναζήτηση Link.png Site: μεταχειρισμένου και δεν θα ήθελα να περιορίσω τις επιλογές μου μόνο σε μαντράδες.

Τώρα αν θα το δεχτεί ο ιδιώτης πωλητής είναι άλλο θέμα.

Πάντως για να τον συμφέρει θα δώσω προκαταβολή πάνω από το 60-70% της τιμής που ζητάει. Από το να το σκοτώσει σ’ ένα μαντρά σε πολύ χαμηλότερη τιμή νομίζω είναι καλύτερα έτσι.

Εχει σημασια αν εχει αναγη όλα τα χρηματα και αν δεχεται να ρισκαρει με παρακρατηση κυριοτητας γιατι αν καποια στιγμη δεν πληρωθουν τα γραμματια για να βρει το δικο του και να ξαναπαρει το αμαξι σε οποια κατασταση είναι τοτε θα εχει πολλα δικαστικα και αλλα εξοδα . Εγω τουλάχιστον δεν θα πουλαγα αμαξι ετσι .

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα ...
Θελω να πουλησω τη Βεσπα λοιπον μετα απο 17 ακριβως χρονια, το τονιζω 17....
Ομως τοτε που τη πηρα ειχα βαλει ενα δανειο να τη παρω για 1 χρονο....και αφου τη εξοφλησα ΔΕΝ πηγα κι εγω να παρω
 εξωφλητικο χαρτι οπως λετε οτι χρειαζεται για την αρση καθως ΔΕΝ ειχα σκεφτει τοτε οτι θα ερχοταν καποια στιγμη
 να τη πουλησω και ξεμεινε τωρα η αδεια να γγραφει παρακρατηση κυριοτητας....την τραπεζα δεν θυμαμαι ποια ειναι
 να παρω χαρτι και το καταστημα πλεον δεν υπαρχει απο οπου την αγορασα.....Τι κανω τωρα ??
Μηπως μετα απο τοσα χρονια παραγραφετε??
Ευχαριστω σας

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα ...

Θελω να πουλησω τη Βεσπα λοιπον μετα απο 17 ακριβως χρονια, το τονιζω 17....

Ομως τοτε που τη πηρα ειχα βαλει ενα δανειο να τη παρω για 1 χρονο....και αφου τη εξοφλησα ΔΕΝ πηγα κι εγω να παρω

εξωφλητικο χαρτι οπως λετε οτι χρειαζεται για την αρση καθως ΔΕΝ ειχα σκεφτει τοτε οτι θα ερχοταν καποια στιγμη

να τη πουλησω και ξεμεινε τωρα η αδεια να γγραφει παρακρατηση κυριοτητας....την τραπεζα δεν θυμαμαι ποια ειναι

να παρω χαρτι και το καταστημα πλεον δεν υπαρχει απο οπου την αγορασα.....Τι κανω τωρα ??

Μηπως μετα απο τοσα χρονια παραγραφετε??

Ευχαριστω σας

Δεν παραγράφεται ποτέ, πάντα χρειάζεται το χαρτί για να γίνει η άρση. Χωρίς το χαρτί αυτό δεν θα μπορέσεις να την πουλήσεις.

Στον φάκελο του αυτοκινήτου στο μηχανολογικό υπάρχουν τα στοιχεία του προηγούμενου ιδιοκτήτη, από εκεί θα βρεις ποιος είναι και θα του ζητήσεις να στο φτιάξει.

• Like 1
Δημοσ.

Οτι θα μου απαντουσε συνπολιτης .....νταξει

Να σε καλα φιλε...Απο το υποκαταστημα του αθανασατου την ειχα παρει που ηταν μια γωνια πριν τη Καρολου...εχει κλεισει πλεον εδω και πολλα χρονια...Τωρα να παω στην αντοιπροσωπεια στην Εθνικη...θα μου δωσουν εκει βεβαιωση??

Δημοσ.

Λογικα Η κυριοτητα θα ειναι στο ονομα τραπεζας και οχι στον εμπορο...

Τα δανεια αυτα ηταν με καταναλωτικο...ο εμπορος τα παιρνε μπροστα τα χρηματα

Δημοσ.

Λογικα Η κυριοτητα θα ειναι στο ονομα τραπεζας και οχι στον εμπορο...

Τα δανεια αυτα ηταν με καταναλωτικο...ο εμπορος τα παιρνε μπροστα τα χρηματα

Η κυριότητα μπορεί να παρακρατηθεί μόνο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, και σχεδόν ποτέ δεν μπαίνει το όχημα στο όνομα της τράπεζας πριν αυτό μεταβιβαστεί στον δανειολήπτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...