kage Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Πρέπει εφόσον βρω αγοραστή να πάω μαζί του στην τράπεζα να αποπληρώσω και μετά να πάμε κολλητά για την μεταβίβαση.Υπάρχει κάποια ενέργεια που μπορεί να γίνει για να είναι ο αγοραστής καλυμένος και τυπικά?Ευχαριστώ προκαταβολικά. χλωμο να το δεχτει γιατι δεν βγαινει αμεσως(μερα-ες) η αρση... απο κει και περα κανεις αυτο που λεει ο tenshi.εγω παντως ενος ιδιωτικου συμφωνητικου δεν θα του δεινα και πολυ σημασια. τωρα δικηγορικα το θεμα ειναι κανα 500-1000ε στην ξεφτιλα αν γινει μλκ. του στυλ αφου ο αγοραστης ξεχρεωσε το δανειο του αλλου ο ιδιοκτητης να μην του το πουλησει τελικα...
romanisti4 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Έχω την αίσθηση πως στην άδεια κυκλοφορίας δεν αναγράφει κάτι για παρακράτηση όπως γράφτηκε και σε μια περίπτωση παραπάνω,παίζει κανέναν ρόλο?Πάντως φυσικά δεν θέλω να ξεγελάσω κανέναν,το αυτοκίνητο θέλω να πουλήσω.Εν κατακλείδι πιστεύεις πως είναι δύσκολο το εγχείρημα μου?
kage Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 αν δεν γραφει ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.απλα κανεις μεταβιβαση.ετσι ναι βρισκεις πιο ευκολα αγοραστη
romanisti4 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Sorry που επανέρχομαι πάλι αλλά αν δεν γράφει για παρακράτηση κάνω την μεταβίβαση χωρίς να εμπλέκω την τράπεζα και στην συνέχεια κανονίζω την οφειλή μου σ'αυτήν?Κατάλαβα σωστά?
41ex Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Ξεθάβω αυτό το παλιό θέμα γιατί μ’ ενδιαφέρει το αρχικό ερώτημα το Γιάννη. Υπάρχει ένα αυτοκίνητο μεταχειρισμένο εξοφλημένο που ανήκει 100% στον ιδιοκτήτη του. Εγώ θέλω να το αγοράσω αλλά επειδή δεν έχω όλο το ποσό θέλω να προτείνω στον ιδιοκτήτη να του δώσω το 70%, τα υπόλοιπα σε δόσεις - γραμμάτια και μέχρι τότε το όχημα να έχει παρακράτηση κυριότητας ώστε να είναι καλυμμένος κι ο ιδιοκτήτης. Γίνεται αυτό ή δεν υφίσταται σαν έννοια μεταξύ ιδιωτών; Αν γίνεται εννοείται θα πάω σε δικηγόρο για τα χαρτιά απλώς ήθελα να ξέρω αν το έχει κάνει κανείς για να δω τι αμάξια να κοιτάζω.
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Γίνεται αλλά αν τρακαρεις τι γίνεται; Γιατί ασφάλεια στο ονομα σου δεν βγαίνει θα βγει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Και κάτι άλλο. Αν εσύ τον ξοφλησεις και μετά αυτός σ πει άντε φύγε ρε είναι στο όνομα μου δεν στο δίνω θέλω άλλα πχ 1000€ τι θα κάνεις;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Ξεθάβω αυτό το παλιό θέμα γιατί μ’ ενδιαφέρει το αρχικό ερώτημα το Γιάννη. Υπάρχει ένα αυτοκίνητο μεταχειρισμένο εξοφλημένο που ανήκει 100% στον ιδιοκτήτη του. Εγώ θέλω να το αγοράσω αλλά επειδή δεν έχω όλο το ποσό θέλω να προτείνω στον ιδιοκτήτη να του δώσω το 70%, τα υπόλοιπα σε δόσεις - γραμμάτια και μέχρι τότε το όχημα να έχει παρακράτηση κυριότητας ώστε να είναι καλυμμένος κι ο ιδιοκτήτης. Γίνεται αυτό ή δεν υφίσταται σαν έννοια μεταξύ ιδιωτών; Αν γίνεται εννοείται θα πάω σε δικηγόρο για τα χαρτιά απλώς ήθελα να ξέρω αν το έχει κάνει κανείς για να δω τι αμάξια να κοιτάζω. Γινεται...Κι εγω εν το ηξερα αλλα αγορασα πριν 4 μηνες απο μαντρα αλλα απο τον ιδιοκτητη που ειχε ενα aygo στο ονομα του και υπεγραψα και 8 γραμματια . Η αδεια κυκλοφοριας γραφει "παρακρατηση κυριοτητας" Το πως το εκανε δεν ξερω μιας και ολα εγιναν με αξουσιοδοτηση που του ειχα κανει και ενα ιδιωτικο συμφωνητικο αλλα χωρις θεωρηση του γνησιου της υπογραφης. Γίνεται αλλά αν τρακαρεις τι γίνεται; Γιατί ασφάλεια στο ονομα σου δεν βγαίνει θα βγει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Και κάτι άλλο. Αν εσύ τον ξοφλησεις και μετά αυτός σ πει άντε φύγε ρε είναι στο όνομα μου δεν στο δίνω θέλω άλλα πχ 1000€ τι θα κάνεις; Κανεις λαθος ..Το αυτοκινητο ειναι στο ονομα μου και το ασφαλησα κανονικοτατα.Με τα εξοφλημενα γραμματια και το ιδιωτικο συμφωνητικο μπορω να κανω αρση παρακρατησης τον Νοεμβριο .
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Γίνεται κανονικά ασφάλεια στο ονομα του δηλαδή; Ε οπότε είναι οκ ας το κάνει. Με το άλλο θέμα π είπα; Ότι αν του πει άσε ρε δεν στο δίνω τι θα κάνει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Γίνεται κανονικά ασφάλεια στο ονομα του δηλαδή; Ε οπότε είναι οκ ας το κάνει. Με το άλλο θέμα π είπα; Ότι αν του πει άσε ρε δεν στο δίνω τι θα κάνει; Φυσικα και γινεται ...Μα τι να του πει οτι δεν στο δινω αφου η αδεια κυκλοφοριας θα ειναι στο ονομα του αγοραστη . Ο μονος μου φοβος ειναι μην παθει κατι και ...μας αφησει και μπλεξω με την αρση κυριοτητας αλλα καποιος τροπος θα υπαρχει .
sam75 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Είχα το ίδιο προβλημα, έγραφε η άδεια για πατακρατηση, πήγα στην τράπεζα και μου την έδωσαν κάνοντας το δάνειο καταναλωτικό. Αν θέλετε δοκιμάστε το.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Είχα το ίδιο προβλημα, έγραφε η άδεια για πατακρατηση, πήγα στην τράπεζα και μου την έδωσαν κάνοντας το δάνειο καταναλωτικό. Αν θέλετε δοκιμάστε το. Απο ιδιωτη ηταν η παρακρατηση ?
sam75 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δικιά μου σου είπα. Για εμένα μίλησα, ιδιώτης ναι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δικιά μου σου είπα. Για εμένα μίλησα, ιδιώτης ναι. Δεν καταλαβα..Ειχες πουλησει αμαξι και ειχες παρακρατησει κυριοτητα ?
sam75 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Είχα αγοράσει με δόσεις από τράπεζα, ήθελα να πουλήσω, είχε πατακρατηση το αυτοκίνητο και δεν γινόταν. Πήγα τράπεζα και ζήτησα την πατακρατηση, μου κάναν το δάνειο καταναλωτικό και την πήρα σε δέκα μέρες. Τώρα το κάνω ότι θέλω είναι δικό μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα