poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 αν δεν βιαζεσαι καποια στιγμη σε κανα διμηνο ισως και πιο πολυ θα ηρεμησουν οι τιμες λογικα.δεν ξερω ποσο επειγεσαι.
washcloud Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Λέω να πάω αύριο στο getitnow και να ζητήσω τον controller που έχουν αυτοί μαζί με επιπλέον πληροφορίες. ...Now, you are saaaved... Τεσπα, πάνε, τουλάχιστον για να δεις από κοντά την κάρτα. Κι αν έχει τσιπάκι Silicon Image (όπως αυτό που είχα ξαναπεί κι εννοούσε κι ο Ντέβιλμέικέαρ), τσίμπα την. Αν όχι, τσέκαρε την της Equip.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ...Now, you are saaaved... Τεσπα, πάνε, τουλάχιστον για να δεις από κοντά την κάρτα. Κι αν έχει τσιπάκι Silicon Image (όπως αυτό που είχα ξαναπεί κι εννοούσε κι ο Ντέβιλμέικέαρ), τσίμπα την. Αν όχι, τσέκαρε την της Equip. ας κοιταξει σε internet τι εχει γιατι αν παει εκει οπως ειπες τωρα σωθηκε.
washcloud Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 αν δεν βιαζεσαι καποια στιγμη σε κανα διμηνο ισως και πιο πολυ θα ηρεμησουν οι τιμες λογικα. ...όσο θα έχουμ' εκλογές στις 19/2, άλλο τόσο θα έχουν πέσει οι τιμές κατά τις 9/3... (...λέω 'γω τώρα...)
Aristeidisp Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ...Now, you are saaaved... χαχαχα! Δυστυχώς δεν έχω τόσο χρόνο, θα δω την λύση με τον controller μου φαίνεται αν δεν έχω και καμιά άλλη πρόταση. Αυτή είναι η κάρτα, καλή μου φαίνεται και δεν είναι και πολύ φτηνή που είπε και ο washcloud.
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Αυτή είναι η κάρτα, καλή μου φαίνεται και δεν είναι και πολύ φτηνή που είπε και ο washcloud. Υποψιν οτι, ειναι pciex! Γι' αυτο ακριβοτερη (σιγουρα!) και ταχυτερη (υποτιθεται!!)
washcloud Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Αριστείδη, για μεταχειρισμένους από ΜΑΓΑΖΙ, ούτε που να το thinkεσαι. Το πολύ να φέρνεις βόλτα τα 3-4 σχετικά φόρα που υπάρχουν (καλή ώρα το παρόν) μέρα-παρά-μέρα ξερωγώ, για κα'να μήνα ξερωγώ - ΜΠΑΣ και πετύχεις κα'να κελεπούρι (...ναι, ειδικά τώρα που υπάρχει λειψοδισκία...). Αλλιώς μόνο βυσματικά (από γνωστό που είναι του αθλήματος κι έχει περίσσευμα, τον οποίον αν είχες βέβαια in the 1st place, δε θ' ασχολιόσουν με 'μας - οπότε χεσ' το, μαλακία είναι σαν πρόταση.....). Αν το μέγεθος δε σε νοιάζει (κάτι μου θυμίζει αυτό), βολέψου με τον 80άρη, και η λύση της πισιάι καρτούμπας είναι καλή, και μην ψάχνεσαι με δίσκο. Ντέβιλ, σωστή η επισήμανση, αλλά αν δεν έχει IDE interface η μόμπω του, ε τί στο καλό πια - ΠΡΕΠΕΙ να έχει PCIe θύρες...
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ...όσο θα έχουμ' εκλογές στις 19/2, άλλο τόσο θα έχουν πέσει οι τιμές κατά τις 9/3... (...λέω 'γω τώρα...) καλα ναι ξεχασα οτι και να πεσουν εξω δεν θα πεσουν ελλαδα οποτε ας παρει τον controller. και ναι δυσκολο να μην εχει pci express x 1 τι ειναι αυτο.
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 δεν είναι και πολύ φτηνή Για φθηνες τσεκαρε @ ebay. Για παραδειγμα pci controller με Sil0680: (για καλο ή κακο αυτο θυμαμαι τωρα, ελπιζω οντως να 'ναι bootable) http://www.ebay.co.uk/dsc/i.html?_nkw=Sil0680&_sacat=58058&_stpos=&_sop=15&gbr=1&_odkw=Sil0680&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313&LH_TitleDesc=1
Aristeidisp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Για φθηνες τσεκαρε @ ebay. Για παραδειγμα pci controller με Sil0680: (για καλο ή κακο αυτο θυμαμαι τωρα, ελπιζω οντως να 'ναι bootable) http://www.ebay.co.uk/dsc/i.html?_nkw=Sil0680&_sacat=58058&_stpos=&_sop=15&gbr=1&_odkw=Sil0680&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313&LH_TitleDesc=1 Το θέμα του ebay δεν το 'χω καθόλου. Ούτε πιστωτική έχω, ούτε έχω δουλέψει ξανά PayPal (εντάξει, μετά από 'δω θα πάω να βοσκήσω γίδια...) Μπήκα πάντως, είδα κάποιες κάρτες από Hong Kong. Μεταχειρισμένες είναι έτσι; Σκεφτόμουν αρχικά να δώσω 20-25 ευρώ για μια καλή κάρτα. Με την τιμή εκκίνησης που βάζουν εκεί δεν ξέρω καν να αξιολογήσω την ποιότητα. Λέω να το κρατήσω σε πιο απλό πλαίσιο το όλο θέμα!
TheDevilMayCare Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ΟΚ, αν δεν αισθανεσαι ανετα με ebay, μη "μπλεξεις"! Παντως, οι πρωτες που ειδα, περιγραφονται ως: "..A new, unused item with absolutely no signs of wear.."
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα του ebay δεν το 'χω καθόλου. Ούτε πιστωτική έχω, ούτε έχω δουλέψει ξανά PayPal (εντάξει, μετά από 'δω θα πάω να βοσκήσω γίδια...) Μπήκα πάντως, είδα κάποιες κάρτες από Hong Kong. Μεταχειρισμένες είναι έτσι; Σκεφτόμουν αρχικά να δώσω 20-25 ευρώ για μια καλή κάρτα. Με την τιμή εκκίνησης που βάζουν εκεί δεν ξέρω καν να αξιολογήσω την ποιότητα. Λέω να το κρατήσω σε πιο απλό πλαίσιο το όλο θέμα! σκοπος ειναι καποια στιγμη να το μαθεις το ebay και μετα θα λες ευχαριστω σε οποιον στο μαθει. αλλα μακρια απο Hong kong.
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Αριστείδη, το βιάζεσαι πολύ το θέμα με το να προσθέσεις τον σκληρό και το drive; Eπίσης, παίζει φίλος στην Αθήνα που να μπορείς ν' αγγαρέψεις...;
Aristeidisp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 "..A new, unused item with absolutely no signs of wear.." και μετά "...may be a factory second, or a new and unused item with minor defects" δεν ενθουσιάστηκα με το τελευταίο, πολλά thanx πάντως
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 σκοπος ειναι καποια στιγμη να το μαθεις το facebook και μετα θα λες ευχαριστω σε οποιον στο μαθει. αλλα μακρια απο Hong kong. ...what?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα