vasilisbilias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να ανοίξω ένα site με θέμα τα game. Η ερώτηση μου είναι αν καταγράφω από των υπολογιστή μου τα καινούρια game Που βγαίνουνε και τα ανεβάζω στο site μου είναι παρανομώ??
dewn735 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Να κάνεις απλό review εννοείς; Τη γνώμη σου θα λες, δεν είναι κάτι παράνομο. Δε μπορείς φυσικά να ανεβάσεις το ίδιο το παιχνίδι για να το κατεβάσουν άλλοι
vasilisbilias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Να κάνεις απλό review εννοείς; Τη γνώμη σου θα λες, δεν είναι κάτι παράνομο. Δε μπορείς φυσικά να ανεβάσεις το ίδιο το παιχνίδι για να το κατεβάσουν άλλοι δεν έχω σκοπό να ανεβάζω τα game και να τα κατεβάζουν απλός θέλω να κάνω παρουσίασης βίντεο με νέα game Που κυκλοφορούν
TheELF Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Αν το πάρεις εντελώς τυπικά θα πρέπει να έχεις έγγραφη άδεια από τον κατασκευαστή του παιχνιδιού αφού η τυπική προστασία που έχουν όλα τα ψηφιακά μέσα ισχύουν και για τα Games δηλαδή δεν επιτρέπεται καμία αντιγραφή ή προβολή ολόκληρη ή εν μέρη. Αλλά μιλάμε για πάρα πολύ τυπικά,δεν θα σου πει κανείς κάτι.
xlomo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Από τη στιγμή που κυκλοφορούν ολόκληρα walkthrough στο youtube δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα αν κάνεις κάτι ερασιτεχνικό, αν βέβαια το site γίνει κερδοφόρο (μακάρι αλλά λεμε τώρα) μπορεί να τραβήξει προσοχή.
doutsos13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 δεν έχει θέμα αρκεί να γράφεις κάποια credits ας πούμε από ποια εταιρία είναι το παιχνίδι και στο εντελώς τυπικό κομμάτι που ανέφερε TheELF προσθέτω να αναφέρεις ότι τα παιχνίδια που έχεις στην κατοχή σου νόμιμα και δεν αποτελούν υλικό παράνομης διαμοίρασης
vasilisbilias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 δεν έχει θέμα αρκεί να γράφεις κάποια credits ας πούμε από ποια εταιρία είναι το παιχνίδι και στο εντελώς τυπικό κομμάτι που ανέφερε TheELF προσθέτω να αναφέρεις ότι τα παιχνίδια που έχεις στην κατοχή σου νόμιμα και δεν αποτελούν υλικό παράνομης διαμοίρασης Τα παιχνίδια θα είναι αγορασμένα αλλά και στη περίπτωση που είναι αντιγραμμένα δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα τόσα βίντεο υπάρχουν στο youtube που ξέρουμε εμείς άμα τα αγοράσανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα