Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να κάνω μια ψηλό-αναβάθμιση στον παλιό υπολογιστή μου.

Η χρήση είναι για απλά πράγματα internet,office,ταινία κτλ.

Σκέφτομαι να αλλάξω cpu-ram-mobo και να πάω σε κάτι μεταχειρισμένο γύρω στα 100 ευρώ.

cpu έχω-->Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz (2 CPUs), ~2.8GHz

ram-->1 gb 533mhz(2x512mb)

mobo-->09f0h hp

Καλησπέρα σκέφτομαι να κάνω μια ψηλό-αναβάθμιση στον παλιό υπολογιστή μου.

Η χρήση είναι για απλά πράγματα internet,office,ταινία κτλ.

Σκέφτομαι να αλλάξω cpu-ram-mobo και να πάω σε κάτι μεταχειρισμένο γύρω στα 100 ευρώ.

cpu έχω-->Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz (2 CPUs), ~2.8GHz

ram-->1 gb 533mhz(2x512mb)

mobo-->09f0h hp

βοήθεια!

Δημοσ.

Καλησπέρα. Νομίζω ότι τις χρήσεις που λες μπορεί να τις ικανοποιήσει αυτό το μηχάνημα. Μπορείς να πεις ακριβώς που έχει πρόβλημα?

άμα ανοίξω κανένα παράθυρο παραπάνω ή ανοίξω 2 προγράμματα μαζί υπάρχει πρόβλημα.Και επειδή παίζω football manager να μην κολλάω τόσο.

Δημοσ.

Νομίζω ότι αν πάρεις άλλα 512 ram (ή όσο περισσότερο μπορείς και παίρνει η μητρική σου), θα είσαι μια χαρά. Εφόσον δεν χρησιμοποιείς το 3d εντός αγώνα και το παιχνίδι καλά θα πηγαίνει. Έπαιζα το fm 11 σε ένα παραπλήσιο μηχάνημα. Δεν πήγαινε και σφαίρα αλλά έπαιζα μια χαρά. Βασικά εγώ θα σου πρότεινα να μην βάλεις λεφτά σ αυτό το μηχάνημα. Μόνο μνήμη.

Δημοσ.

Νομίζω ότι αν πάρεις άλλα 512 ram (ή όσο περισσότερο μπορείς και παίρνει η μητρική σου), θα είσαι μια χαρά. Εφόσον δεν χρησιμοποιείς το 3d εντός αγώνα και το παιχνίδι καλά θα πηγαίνει. Έπαιζα το fm 11 σε ένα παραπλήσιο μηχάνημα. Δεν πήγαινε και σφαίρα αλλά έπαιζα μια χαρά. Βασικά εγώ θα σου πρότεινα να μην βάλεις λεφτά σ αυτό το μηχάνημα. Μόνο μνήμη.

Αυτές που έχω πάνω είναι ddr2.Πρέπει να πάρω ddr2 ή μπορώ να πάω σε ddr3?Πρέπει υποχρεωτικά η ταχύτητα να είναι στα 533mhz?

Δημοσ.

Αυτές που έχω πάνω είναι ddr2.Πρέπει να πάρω ddr2 ή μπορώ να πάω σε ddr3?Πρέπει υποχρεωτικά η ταχύτητα να είναι στα 533mhz?

help!!

Δημοσ.

ΑΝ εχεις ddr2 (τη μητρική σου δεν μπορώ να την βρω πουθενά) παίρνει λογικά ΜΟΝΟ ddr2

υπάρχουν και κάποιες που παίρνουν η ddr2 ή/και ddr3 (απο 2slots για κάθε τύπο) αλλά μόνο ένα τύπο υποστήριζαν ... δηλαδή δεν μπορεί να δουλέψει ddr2 με ddr3 μαζί

όπως η Asrock Socket AM2+ N68C-S UCC

Δημοσ.

ΑΝ εχεις ddr2 (τη μητρική σου δεν μπορώ να την βρω πουθενά) παίρνει λογικά ΜΟΝΟ ddr2

υπάρχουν και κάποιες που παίρνουν η ddr2 ή/και ddr3 (απο 2slots για κάθε τύπο) αλλά μόνο ένα τύπο υποστήριζαν ... δηλαδή δεν μπορεί να δουλέψει ddr2 με ddr3 μαζί

όπως η Asrock Socket AM2+ N68C-S UCC

ASCDiagnoseReport.txt

παιδια δεν ξερω αν βοηθαει καθολου..

Δημοσ.

ASCDiagnoseReport.txt

παιδια δεν ξερω αν βοηθαει καθολου..

για τον επεξεργαστη λεει οτι εχει υποστηριξη socket 775lga

για την μητρικη NorthBridge : Intel i945G/GZ

RAM max.υποστηριξη

DDR2 (667MHz)

υποστηριζόμενα καναλια dual...help!!

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/ram/42394-mdt-2x1gb-ddr2-sdram-667mhz/

κάτι τέτοιο κάνει?

Δημοσ.

για τον επεξεργαστη λεει οτι εχει υποστηριξη socket 775lga

για την μητρικη NorthBridge : Intel i945G/GZ

RAM max.υποστηριξη

DDR2 (667MHz)

υποστηριζόμενα καναλια dual...help!!

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/ram/42394-mdt-2x1gb-ddr2-sdram-667mhz/

κάτι τέτοιο κάνει?

any help??

Δημοσ.

έπειτα από ψάξιμο και επειδή δεν έβγαινε άκρη,μπορείτε να μου πείτε τι είδους μνήμη να βάλω και σε τι συχνότητες κτλ???

MINAS-PC.txt

έλα λίγο helpάρισμα!!!

Δημοσ.

Λοιπόν!Να ενημερώσω γενικά ότι θέλω απλά να μην κολλάει ο υπολογιστής σε απλές εφαρμογές όταν ανοίγω μερικά παράλληλα παράθυρα και να μπορώ να τρέξω ικανοποιητικά το football manager 2012.Να επισημάνω ότι έχω windows 7 pro 64 bit.Θέλω να τσεκάρετε τα προηγούμενα σχόλια και να εκφράσουν άποψη ΜΟΝΟ όσοι μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά.Δεν είναι θέμα τα χρήματα απλά να ικανοποιώ τις ανάγκες μου.Κάρτα γραφικών ΔΕΝ θέλω προς το παρόν.Αναμένω απαντήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...