hrw19 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 καλισπερα! μηπως κξερει καποιο κανα ευκολο προγραμμα για screenshots?
terry308 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 υπάρχει το κουμπί prtscn και μετά με τη ζωγραφική (επικόλληση) και "κόβεις" αυτό που θέλεις
hrw19 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 θελω να παρω screenshots απο ταινια... αρα αυτο δεν μου κανει αν και το ηξερα!
terry308 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 (Δεν εξήγησες ότι είναι για/από ταινία) Νομίζω το bsplayer έχει κάπου αυτήν την επιλογή με καρέ ... Ο splayer που χρησιμοποιώ έχει screen capture επάνω δεξιά αλλά πρέπει να σύρεις το ποντίκι για να εμφανιστεί μαζί με τις άλλες "γρήγορες" επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Πχ το vlc αν πας video->snapshot ή στα ελληνικά βίντεο->στιγμιότυπο οθόνης παίρνει και αποθηκεύει στο My pictures οι εικόνες μου Αλλο προγραμματάκι χρήσιμο για ss το winsnap
mrpink Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 θελω να παρω screenshots απο ταινια... αρα αυτο δεν μου κανει αν και το ηξερα! Και γιατί δεν κάνει αυτό παρακαλώ? Ανοίγεις τη Ζωγραφική των Windows και πατάς Ctrl και V. Έχεις και το Snipping Tool αν έχεις Vista/7, και για ταινίες όλοι λογικά οι players έχουν δυνατότητα για screenshots
TheELF Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Και το media player clasic έχει το Alt+I αλλά ζητάει κάθε φορά που να σώσεις οπότε μάλλον δεν είναι πρακτικό. +1 για το SMplayer με το S παίρνει στιγμιότυπο και το αποθηκεύει χωρίς πολλά-πολλά.
mrpink Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Και το media player clasic έχει το Alt+I αλλά ζητάει κάθε φορά που να σώσεις οπότε μάλλον δεν είναι πρακτικό. Άμα πατάς F5 τη σώζει αυτόματα χωρίς να σε ρωτάει
micos000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Άμα πατάς F5 τη σώζει αυτόματα χωρίς να σε ρωτάει Στο MPCHC, πρώτα σώζεις με ALT+I στον φάκελο που θέλεις την 1η εικόνα και μετά με το F5 αποθηκεύονται οι υπόλοιπες εικόνες στον ίδιο φάκελο με μορφή ονόματος ως εξής: όνομα αρχείου_snapshot_το χρονικό σημείο της ταινίας που πάρθηκε το ss_[ημερομηνία και ώρα που έγινε το ss].jpg π.χ. movie.avi_snapshot_00.32.43_[2012.01.07_16.01.12].jpg Αν δεν επιλέξεις αρχική αποθήκευση θα σώζει στον τελευταίο φάκελο που του δόθηκε και άντε να θυμηθείς που το είχες δηλώσει (το γράφει στο κάτω μέρος βέβαια).
mrpink Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Εγώ έχω την portable έκδοση και ο φάκελος Thumbnails είναι προεπιλεγμένος, οπότε το σώζει εκεί αυτόματα
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχει σημασία, το βάζεις να τα σώζει όπου θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα