xaroulaki Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας παιδια, εχω ενα προβλημα και δεν ξερω τι αλλο να κανω, λοιπον τρεχω το xamp κανονικα και ενω αλλες φορες ολα δουλευανε ρολοι τωρα οταν παταω localhost/phpmyadmin μου βγαζει το μηνυμα που βλεπεται στην εικονα, κατεβασα παλι το xamp και το εκανα εγκατασταση αλλα παλι τα ιδια, κατεβασα και ενα αλλο wamp αλλα και με αυτο τα ιδια. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? σας ευχαριστω
moukoublen Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μήπως έχεις εγκαταστήσεις κάποιον MySql Server ξεχωριστά στο pc σου και το έχεις ξεχάσει;
dewn735 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μάλλον θέλει διόρθωση το config.inc.php (στον φάκελο του phpmyadmin). Βρες αυτές τις γραμμές: >$cfg['Servers'][$i]['extension'] = 'mysql'; $cfg['Servers'][$i]['connect_type']= 'tcp'; $cfg['Servers'][$i]['compress'] = false; $cfg['Servers'][$i]['auth_type'] = 'config'; $cfg['Servers'][$i]['user'] = [b]'admin'[/b]; // MySQL user $cfg['Servers'][$i]['password'] = [b]'password'[/b]; // MySQL password και βάλε το σωστό password
xaroulaki Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 βασικα το βρηκα αυτο που μου ειπες βαζω εναν κωδικο που ειχα βαλει και μου πεταει σαν μηνυμα αυτο..
dewn735 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Είχα κάνει ένα λάθος στην επικόλληση, το σωστό είναι κάπως έτσι: > $cfg['Servers'][$i]['user'] = 'root'; // MySQL user $cfg['Servers'][$i]['password'] = 'password'; // MySQL password
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα