Προς το περιεχόμενο

router για online gaming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα!!!

Θελω αν μπορειτε και ξερετε βαιβαια να μου πρωτεινετε καποιο ρουτερ για να αγωρασω ετσι ωστε να μην μου κολλαει οταν παιζω online στο playstation3!!!εχω ενα απλο..ενα που μου ειχε δωσει η εταιρια(hol) δεν ξερω ακριβως το ονομα του ρουτερ αλλα ειναι ενα ασπρο με κατι μαργαριτες πανω (οτι ναναι :P)!!!αποτι μου ειπε ενας φιλος μου επειδη το ειχε δοκιμασει και αυτος του δημιουργουσε προβλημα...κολαγε και εχανε την συνδεση ενω επαιζε!!!

το ιδιο παθαινω και εγω...χθες επαιζα φιφα12 και κολαγε...πατουσα για παραδειγμα την πασα και την εδινε μετα απο 1-2 δευτερολεπτα και καπου στο τελος του αγωνα με πεταξε κιολας απτον αγωνα!!!τα ιδια μου εκανε και οταν επαιζα προ12 online!!!εχετε να μου προτεινετε καποια καλα ρουτερ ετσι ωστε να μην εχω προβλημα?

Δημοσ.

Απ οτι ειπες εχεις hol

Αν δεν εχεις voip τηλεφωνια double play θα σου προτεινα αυτο εδω

http://www.ebw.gr/el...all-VoIP-Gatewa

review εχει εδω

http://www.adslgr.co...ight=vigor+2700

Ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του (αν και καπως ξεπερασμενο) και θεωρειται αξιοπιστο

μοναδικο του μειον οτι πρεπει να το "σπασεις" και να βαλεις πανω το μαμισιο firmware γιατι ερχεται με αυτο της αλτεκ.

αν και νομιζω πως λειτουργει και με το firmware της αλτεκ στην χολ αρκει να του περασεις username και password της συνδεσης σου

Αν εχεις double play VOIP πρεπει να βρεις καποιο συμβατο (fritzbox) ωστε να μπορεις να περασεις τα voip settings της χολ

Αν δεν εχεις voip τοτε εισαι μια χαρα, βαζεις οτιδηποτε

Δημοσ.

Και ακριβως την ιδια ερωτηση σκοπευα να κανω!

Εχω και εγω ενα router που μου εχει δωσει η wind (που μοιαζει αρκετα με το netfaster της hol) και αρκετες φορες κολλαει στο gameplay (online) to U2.

Εγω ομως διαφερω απο τον topic starter

α)εχω wind

β)εχω double play (βασικα ισως εχει και αυτος)

Οποτε τι μου προτεινετε μεχρι 60Ε?

Ξεχασα να πω οτι θελω να εχει κουμπι πανω για να ενεργοποιω/απενεργοποιω οποτε θελω το ασυρματο (οχι απαραιτητα κουμπι ας γινεται και απο το interface του router δεν με πειραζει)

Δημοσ.

Αυτο που προτεινα ειναι καλο για οσους εχουν double play αρκει να μην ειναι VOIP double play (VOIP=χρειαζεται να περασεις τα σεττινγκς του παροχου μεσα στο ρουτερ για την τηλεφωνια μονο μιας και αυτη περναει απο ιντερνετ). Σε POTS double play λειτουργει μια χαρα βαζοντας μεσα τα username k password της HOL που δοκιμασα. πιστευω θα λειτουργει αναλογα και με αλλους παροχους.

Το προτεινω γιατι για τα λεφτα του ειναι VFM!!!!!

Απενεργοποιει το wifi μεσα απο το interface του ρουτερ.. διαβαστε το reviw για περισσοτερα

Κατι που παρατηρησα σε μενα... Παροτι κλειδωνει σε μικροτερη ταχυτητα απο το nefaster της HOL που εχω (netfaster περιπου 12,5- 13MBS, Vigor 12-12.5), εντουτοις το browsing ειναι σαφως πιο γρηγορο χωρις να ξερω τον λογο, και ανοιγει τις σελιδες κατευθειαν σε αντιθεση με το νετφαστερ που αργει λιγο να παρει μπρος σε καθε νεα σελιδα

Δημοσ.

δεν γνωιζω τι ειναι το double play ουτε το voit!!δεν ξερω αν βοηθαει αλλα εγω δεν εχω κλησεις απο το σταθερο πληρωνο δλδ μονο το ιντερνετ!!!:/

Δημοσ.

δεν γνωιζω τι ειναι το double play ουτε το voit!!δεν ξερω αν βοηθαει αλλα εγω δεν εχω κλησεις απο το σταθερο πληρωνο δλδ μονο το ιντερνετ!!!:/

Τοτε παρε το παραπανω ρουτερ. ειναι σουπερ για 25 ευρω

Δημοσ.

Τοτε παρε το παραπανω ρουτερ. ειναι σουπερ για 25 ευρω

μιλησα μεναν φιλο μου και μου ειπε οτι αποτι ξερει η hol δεν εχει voip και επεισης το πακετο που εχω και εγω και αυτος ειναι doyble play!!!!

επεισης το ιδιο παιδι ηρθε χθες και μπηκε στην σελιδα του ρουτερ μου και εκανε κατι ρυθμισεις και αποτι επαιξα 1 αγωνα στο φιφα δεν κολαγε παταγα πασα την εδινε κανονικα!!!!και για την τεχνολογια n g και κατι τετοια!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...