anox Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 εχω ενδιασμους για το πια tv να διαλεξω αναμεσα απο την p42g ή p50u. εννοω οτι ποιότητα ή ίντζεσ? κ όντως η 42g έχει μεγάλη διαφορά από την 50 σε ποιοτητα? επιπλεον... 1. Για 3μ απόσταση να επιλέξω 42" που μου φάνηκαι πιο λογική ή 52" που είναι πιο εντυπωσιακή αλλα κ κουραστική? 2. Είδα την PANASONC TX-P42UT30E η οποια ειναι 3D (όπου δεν με αφορά κ πολύ). Ζήτησα χωρις 3D για να ρίξω το κόστος κ μου είπαν οτι ''ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ 3Δ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ!!!!!" ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ 3Δ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ!!!!!" Ισχύει κάτι τέτοιο???? 3. Διαθέτω γύρω στα 700€ με απόκλιση 100€ πάνω κάτω για tv. Δεν γνωριζω πολλα κ θα ηθελα προτασεις. αν είναι για led Δ Ε Ν θέλω σκιές κ τρεμουλιάσματα.. αν είναι για PLASMA φοβάμαι μηπωσ ειναι πολυ "κιτρινη" στο ασπρο. θα βλεπω τηλεοπτικα καναλια - DVD απο PS3. λιγο game) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ
cabdik Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 αλλοι επεξεργαστες ....; = φουμαρα!! U30 δεν εχει αντιανακλαστικο φιλτρο. G30 εχει αντιανακλαστικο φιλτρο. οποια μοντελα και αν εχεις στη λιστα σου, καλο ειναι να τα δεις απο κοντα!!!
anox Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 εχεις δικιο οτι πρεπει να το δω απο κοντα, αλλα με τις ρυθμισεις δεν τα παω καλα για να ελενξω το τι σεταρισμα εχουν κανει μιας κ θα σεταρουν αψογα αυτες που θελουν να προωθησουν. εσυ τι αποψει εχεις?
HALF EVIL Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μόνο σε σπίτι και σε καθημερινές συνθήκες θα βγάλεις άκρη. Στα καταστήματα με τον άπλετο φωτισμό και τις πολλές αντανακλάσεις, οι πλάσμα χάνουν. Στο σπίτι όμως είναι αλλιώς. Εν πάσει περιπτώσει ως κάτοχος σειράς U και G αν ήταν να διαλέξω, θα διάλεγα το μέγεθος. Όσο για τους επεξεργαστές το αφήνω ασχολίαστο. (Θα πρέπει να ανοιχτεί ένα ιδιαίτερο thread με τις καλύτερες παπαριές που ακούμε από πωλητές, ηθελημένες ή αθέλητες).
bluesattack Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Για 3μ απόσταση να επιλέξω 42" που μου φάνηκαι πιο λογική Παιζει να αναθεωρησεις γρηγορα (γενικο σχολιο χωρις να λεω να πας σε καποιο μοντελο συγκεκριμενα ) , ιδιως αν βλεπεις ταινιες , ιδιως αν ειναι για σαλονι. Εγω θα ελεγα να τις δεις απο την ιδια αποσταση σε καποιο μαγαζι (για την εικονα μπορει να μην βγαλεις και ασφαλη συμπερασματα, η μια να ειναι αρυθμιστη η αλλη αλλιως, ο φωτισμος αλλιωτικα κλπ) Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2012 από bluesattack
anox Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ειδα την 50u στο πλαισιο κ τη 42g. οπου η g ηταν πολυ κιτρινη στο λευκο.. πολυ ομως. την 50u την ειχαν να παιζει μενα blue ray, οποτε δεν μπορω να συγκρινω κ εδειχνε λιγα μυγακια. επισης μου ειπαν κ αυτοι το ιδιο, οτι οι ut που ειναι 3d εχουν αλλο πανελ κ επεξεργαστη κ θα δειχνει πιο καλα. δεν ξερω κατα ποσο ισχυει κατι τεοιο. θα ηθελα την αποψη σου. επισης ακομα κ σε αυτην διεκρινα γκοστινγκ αλλα καπως πιο απαλο απο τις λεντ. θελω να παρω κατι κ να μην με κουραζει... εχετε να μου προτινειτε μηπως κατι αλλο? σας ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα