heavyaris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σας. Έχω κάποιους φακέλους στο pc μου με σημαντικά δεδομένα. Παίρνω μια φορά την εβδομάδα image όλο τον δίσκο, αλλά θα ήθελα σε συγκεκριμένους φακέλους, να γίνεται real time replication στον εξωτερικό σκληρό. Μόλις τροποποιήσω δηλαδή ένα αρχείο ή διαγράψω/προσθέσω/μετονομάσω κάτι σε ένα φάκελό, αυτό να ενημερώνει άμεσα και το αντίστοιχο στον εξωτερικό σκληρό. Υπάρχει κάποιο free λογισμικό να εγκαταστήσω; και εάν το έχει δοκιμάσει κάποιος να μου προτείνει κάτι συγκεκριμένο. Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Εγώ έχω το puresync αλλά γενικά αν ψάξεις για sync προγράμματα θα βρεις πολλά ελεύθερα και δεν διαφέρουν και σε πολλά πράγματα,όποιο σου αρέσει ποιο πολύ.
TheELF Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Ιδίως για επιχειρήσεις (δεδομένα πραγματικής αξίας) δεν φτάνει το raid 1 αφού είναι και οι δυο δίσκοι στον ίδιο Η/Υ αν γίνει ζημιά που χαλάει τον έναν δίσκο πάρα πολύ πιθανό να χαλάσει και τον δεύτερο.(Just saying)
heavyaris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ φίλε, να σε ρωτήσω, εγώ αυτή τη στιγμή έχω το Reflect για να παίρνω τα image. Για να μην έχω δυο προγράμματα, εαν το ξηλώσω και εγκαταστήσω το PureSync (στην δωρεάν έκδοση) θα μπορεί να παίρνει scheduled backup και παράλληλα να κάνει και real time replication? (δίνω έμφαση στο real time καθώς και τα windows έχουν συνχρονισμό φακέλων αλλά κάθε φορά που τερματίζεται η λειτουργία του υπολογιστη). Ευχαριστώ.
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 (Just saying) Καλά κάνεις και τα saying αυτά γιατί με τα backup δεν παίζουμε. Ευχαριστώ πολύ φίλε, να σε ρωτήσω, εγώ αυτή τη στιγμή έχω το Reflect Για να παίρνω τα image. Για να μην έχω δυο προγράμματα, εαν το ξηλώσω και εγκαταστήσω το PureSync (στην δωρεάν έκδοση) θα μπορεί να παίρνει scheduled backup και παράλληλα να κάνει και real time replication? (δίνω έμβαση στο real time καθώς και τα windows έχουν συνχρονισμό φακέλων αλλά κάθε φορά που τερματίζεται η λειτουργία του υπολογιστη). Ευχαριστώ. Τι λειτουργικό έχεις; Αν είσαι σε windows 7 μπορείς να χρησιμοποιείς το πρόγραμμα που έχουν τα 7άρια και προσωπικά με καλύπτει.
heavyaris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 ναι είμαι με windows 7, αλλά το backup δεν παίζει με τίποτα, παιδευτικα ένα μήνα και πάλι λάμβανα σφάλματα, έτσι το παράτησα (με μεγάλη στεναχώρια γιατί δεν ήθελα να εγκαταστήσω άλλο πρόγραμμα ενώ τα win το παρέχουν.) Έτσι αφού έλυσα το backup, τώρα έμεινε το real time replication. Σχετικά με το raid που έγραψε ένας φίλος, είμαι σε raid 0 και έτσι οι πιθανότητες να χάσω τα πάντα διπλασιάζονται..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Eπίσης μπορείς με batch: http://www.speedguide.net/articles/how-to-backup-using-batch-files-1547
heavyaris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 παιδιά, κάποιος μου πρότεινε το SyncToy 2.1 το δοκιμάζω τώρα σε ένα virtual machine να δω εάν κάνει όσα υπόσχεται χωρίς σφάλματα.. Υ.Γ δυστυχώς θέλει να το τρέχω εγώ και να κάνει εκείνη την στιγμή την αντιγραφή από τον ένα φάκελο στον άλλον..
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Υ.Γ δυστυχώς θέλει να το τρέχω εγώ και να κάνει εκείνη την στιγμή την αντιγραφή από τον ένα φάκελο στον άλλον.. Για αυτόν τον λόγο δεν στο πρότεινα, το είχα στα υπόψη μου
micos000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Αφού έχεις ήδη raid0 γιατί δεν σκέφτεσαι να τα κάνεις raid4 με άλλους δύο δίσκους σε raid0; Δες όμως και το AutoVer (http://beanland.net.au/AutoVer/) Για μη δωρεάν δες τα File watcher (http://www.datamystic.com/filewatcher.html) και KeepSafe (http://keepsafe.stardock-systems.softalizer.com/).
heavyaris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ φίλε! το AutoVer δουλεψε μια χαρά σε win7!! Απλό στη χρήση και τρέχει με την εναρξη του λειτουργικου.
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Να 'σαι καλά. Βασικά, οποιοδήποτε πρόγραμμα μπορείς να το κάνεις να τρέχει με την εκκίνηση του υπολογιστή, είτε έχει τέτοια επιλογή από μόνο του είτε όχι. Απλά μεταφέρεις μια συντόμευση στον φάκελο Εκκίνηση του μενού Έναρξη (%appdata%\Microsoft\Windows\Μενού Έναρξης\Programs\Εκκίνηση)
heavyaris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ναι δίκιο έχεις σ' αυτό αλλά όλο και κάποιο κλικ θα πρέπει να κάνω μετά για να ξεκινήσει να κάνει αυτό που θέλω, ενώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι φτιαγμένο για αυτή τη δουλειά!
oneofthem Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ιδίως για επιχειρήσεις (δεδομένα πραγματικής αξίας) δεν φτάνει το raid 1 αφού είναι και οι δυο δίσκοι στον ίδιο Η/Υ αν γίνει ζημιά που χαλάει τον έναν δίσκο πάρα πολύ πιθανό να χαλάσει και τον δεύτερο.(Just saying) εντάξει γενικά αν κάποιος ξέρει να ρυθμίσει ένα raid το πιο πιθανό είναι πως αντιλαμβάνεται επίσης ότι πάνω από όλα χρειάζεται και ένα αξιοπρεπές τροφοδοτικό, ότι δεν πρέπει να πιταριστούν οι δίσκοι κτλη άλλη περίπτωση που έχει να κάνει με το αν βρίσκονται και οι δύο δίσκοι στο ίδιο pc είναι να πέσει κανένα υγρό πάνω πχ, εντάξει υπάρχει και αυτ΄ό αλλιώς είναι σχετικά δύσκολο να χάσει τα δεδομένα και από τους δύο δίσκους η επιχείρηση με ένα raid 1 εσύ είχες κάποια άλλη περίπτωση κατά νου? γιατί μας ενδιαφέρει να ξέρουμε (χτύπα ξύλο...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα