Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια!! Έχω jailbroken iPod touch 4G που τρέχει iOS 5.0.1. Σήμερα δοκίμασα να του βάλω το Siri όπως λέει εδώ, μα τώρα η συσκευή δεν ανοίγει! Μένει συνέχεια στο μίλο! Τι μα κάνω????

Δημοσ.

ρε συ στο λινκ που δινεις ολοι που εχουν κανει σχολια απο κατω λενε οτι δεν δουλευει και οτι τους κολησε η συσκευη....

Δημοσ.

εριξα μια ματια στα σχόλια και εγώ όπως ο φιλος ο Χάρης και οι μισοι λενε οτι και αυτοί εχουν κολλήσει στο μήλο :fear: ....καλο ειναι να διαβαζουμε τα comments/reviews πριν κατεβασουμε/αγοράσουμε οτιδήποτε.Περαστικούλια :cry:

Δημοσ.

Λοιπόν, το έφτιαξα το siri στο iPod, αλά δεν λέει με τίποτα να συνδεθεί με τους servers! Διάβασα ότι δεν γίνετε να συνδεθεί, αλά είδα σε ένα βίντεο έναν τύπο που το είχε στο iPod touch του και δούλευε κανονικά! Ξέρει κανείς τελικά αν υπάρχει τρόπος να δουλέψει το siri στο iPod touch??

Δημοσ.

Καλησπέρα

Το Siri ειναι μια πονεμένη ιστορία για αρκετούς.Δεν μπορω να καταλάβω γιατί όλοι επιθυμείτε την Siri τόσο πολυ αφού όχι μόνο υπολειτουργεί στην Ελλάδα αλλα θέλει και τέλεια προφορά...επιστροφή στα σχόλια δηλαδη.

Αν παρόλα αυτά επιθυμείς ακόμη το πέρασμα της Siri στην συσκευή σου υπάρχει το spire.ειναι ακριβώς το ίδιο με το Siri.Αλλα να στο τονίσω αυτο, ότι ειναι μόνο για τους σκληρό πυρηνικούς της jailbreak κοινωνίας καθώς λειτουργεί μεν αλλα θέλει μεγαλη προεργασία και δουλειά απο μέρους σου.Για ν λειτουργήσει χρειάζεται δικό σου proxy server.ο υπολογιστης που θα κανεις τον proxy server πρέπει να ειναι ανοικτός συνέχεια για να περνει τις εντολές η siri.ειναι πιο ασφαλές να κανεις τον δικό σου proxy server για την κυρία Siri αφού έτσι θα είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχει κανεις πρόσβαση στα δεδομένα σου.Εκτος απο αυτο θέλει και να βρεις κάποιον που έχει ένα iPhone 4s και να δεκτει να σου δώσει το κλειδί της συσκευής του.για να μπορέσεις να λειτουργησεις τον proxy server.Οπως καταλαβαίνεις ειναι τα πράγματα δύσκολα και απαιτεί κάποιες γνώσεις.Περιμενουμε φυσικά και άλλες λύσεις απο την κοινότητα jailbreak που να ειναι πιο εύκολες και πιο προσιτές για όλα τα μέλη με γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και μη φυσικά.

Υ.Γ Φυσικα μην ξεχνάς το θέμα απόδοσης της συσκευής σου,σε απλές διεργασίες και το πιο σημαντικό σημείο για εμένα εινι αυτο της μπαταρίας.μιας και οι επιδόσεις της δεν θα ειναι και οι καλύτερες

Καλο σου βραδυ

Δημοσ.

Ναι, αυτό για την μπαταρία με νιάζει πολύ, άσε που δεν έχω και τόσες γνώσεις για να κάμω αυτή τη δουλειά... Όμως εγώ είδα σε αυτό το βίντεο, το siri να λειτουργεί κανονικά στο iPod touch!

Δημοσ.

καλησπερα φιλε μου

στειλε ξανα το video αμα μπορεις απο τον υπολογιστη σου γιατι δεν ανοιγει.προφανως το εστειλες απο τη συσκευη σου.

επισης αυτο με τη μπαταρια δεν το ειπα μονο για το spire αλλα για οσα προγραμματα υποσχονται αυτο που κανουν οτι κανει η siri μας.

Δημοσ.

καλησπερα φιλε μου

στειλε ξανα το video αμα μπορεις απο τον υπολογιστη σου γιατι δεν ανοιγει.προφανως το εστειλες απο τη συσκευη σου.

επισης αυτο με τη μπαταρια δεν το ειπα μονο για το spire αλλα για οσα προγραμματα υποσχονται αυτο που κανουν οτι κανει η siri μας.

Καλησπέρα, σηγνώμη που δεν μπήκα νορήτερα μα είχε πρόβλημα το internet μου... Λοιπόν, το βίντεο είναι αυτό.

Δημοσ.

Καλησπερα

μμμμμ...

το βιντεο το ανεβασε ενας χρηστης...ομως το βρηκε απο τον @chpwn.αυτο ειχε γινει ηδη.δηλαδη ο @chpwn μαζι με τον @stroughtonsmith.απλα δεν το δημοσιευσαν για τον λογο τον οποιο αναφερεται στην περιγραφη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...