Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και μου αρέσουν τα 2GB της 6950, δεν μπορώ να δώσω πάνω από 800 ευρώ. Έκανα πολλλές οικονομίες για να τα μαζέψω αυτά τα 800. :) Για να μην σας πρίζω άλλο, να κλείσω στην σύνθεση της karmen με την GTX560Ti που πρότεινε ο φιλος ?

Δημοσ.

Αν και μου αρέσουν τα 2GB της 6950, δεν μπορώ να δώσω πάνω από 800 ευρώ. Έκανα πολλλές οικονομίες για να τα μαζέψω αυτά τα 800. :) Για να μην σας πρίζω άλλο, να κλείσω στην σύνθεση της karmen με την GTX560Ti που πρότεινε ο φιλος ?

Εγώ θα πω κάτι με την ανάλυση που έχεις το θεριό τι θα το κάνεις;

Αν το θες πάρε το 500άρι corsair Που θα την σηκώσει και κράτα την...

Προτιμάω όμως τα 44Α του xfx και τα 5 χρόνια εγγύησης

edit: Υπάρχει και το άλλο. Μην βγάλεις Psu και απλά μην βάλεις dvd. Κάνε την εγκατάσταση από Usb και τέλος

Ορίστε προτάσεις :P

Δημοσ.

Θελω να βάλω καινούριο DVD γιατί αυτό που έχω δεν διαβάζει τα dual layer dvd. Μερικές φορές που το χρειάστηκα έφαγα άκυρο. Και 'μένα μου άρεσε το τροφοδοτικό της XFX.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε. Αυτό που σου λεν εδώ τα παιδιά (και η κυρία) είναι ότι σε ανάλυση 1680 χ 1050 είτε πάρεις την 6870 είτε μια 560ti είναι ένα και το αυτό. Πάντως να ξέρεις ότι η 6870 παίζει πολύ καλά και σε 1080p

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους και πάλι. Τι διαφορά έχει ο 2500 απ' τον 2500κ ? Και έγω αυτές τις 2 τελευταίες κάρτες κοιτούσα.

6950-GTX560Ti

Για την αποφυγη παρεξηγησεων, η καρτα που σου προτεινα δεν ειναι η Ti εκδοση. Ειναι η καλυτερη υλοποιηση της Asus με αρκετο oc στους χρονισμους και με βαση τα benchmarks εχει σχεδον ιδια αποδοση με μια απλη 560Ti.

Δημοσ.

Ορίστε και από μένα μια πρόταση λίγο ''ανακατωμένη'':P

post-178948-0-74419200-1325940457_thumb.png

Υ.Γ Η aftermarket ψύκτρα του επεξεργαστή είναι προαιρετική για καλύτερες θερμοκρασίες κυρίως.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια. Πριν λίγο το παρήγγειλα μεσα απ' το site τους. Για κουτί επέλεξα ένα AeroCool 6th Element. Όλα μαζί 787€. Ξέρετε πόσο καιρό, στο περίπου θα κάνουν να μου το ετοιμάσουν ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...