Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θα σου προσφέρει δηλαδή παραπάνω μια συσκευή των 700 ευρώ από μια των 350-400;

android.png

prestige

atvelos: iphone 4s. Ειναι φτιαγμενο για εσενα και εισαι φτιαγμενος για εκεινο.

Oχι επειδη προσφερει κατι παραπανω απο κινητα των 400ευρω, αλλα επειδη φανταζομαι οτι πρεπει να ξοδεψεις και τα 700 ευρω:P

Kατα τ'αλλα αν επιθυμεις πιο κατατοπιστικες απαντησεις εξηγησε μας τι χρειαζεσαι, τι δεν χρειαζεσαι, τι χρηση θα κανεις κλπ.

Δημοσ.

Τι θα μου προτείνατε εκτός από IPhone?

Δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα χρήματα. Εγώ πάντως ασχέτου χρημάτων αυτή την εποχή θα έπαιρνα Samsung Galaxy S2 ή Samsung Galaxy Nexus. Σε δεύτερη κατηγορία iphone 4s, Motorola Razr ή Nokia Lumia 800.

Βέβαια, με την CES προ των πυλών και για τόσα χρήματα μια υπομονή θα την έκανα.

Δημοσ.

Παίρνεις με 450€ ένα sgs2, και τα υπολοιπα τα τρως σουβλάκια. Και παραπάνω να δωσεις αυτή τη στιγμή, δε θα πάρεις κάτι καλύτερό συνολικά. Κοιτα και τα ακριβότερα motorola razr, και nexus prime, αν σου ταιριάζουν καλύτερα. Καθενα έχει συν και πλην. Καλυτερο σε όλα δεν ειναι κανένα.

android.png

Δημοσ.

Δεν θα βγοθν από την τσέπη τα φράγκα παίζει μια επιδότηση 2 τριων συσκευών και εαν κατσι κοιταω να το εκμεταλευτω. Για το Samsung Galaxy Note Black τι λέτε.

Ξέρω σχετικά παντόφλα αλλά συνδιάζει σαν οθονη ενα tablet και ενα τηλέφωνο

Δημοσ.

Δεν θα βγοθν από την τσέπη τα φράγκα παίζει μια επιδότηση 2 τριων συσκευών και εαν κατσι κοιταω να το εκμεταλευτω. Για το Samsung Galaxy Note Black τι λέτε.

Ξέρω σχετικά παντόφλα αλλά συνδιάζει σαν οθονη ενα tablet και ενα τηλέφωνο

Θα έπαιρνα το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα iphone 4s που μπορώ με τα χρήματα της επιδότησης, θα το πουλούσα και θα έπαιρνα κάποιο από τα παραπάνω που έβαλα...

Δημοσ.

Θα έπαιρνα το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα iphone 4s που μπορώ με τα χρήματα της επιδότησης, θα το πουλούσα και θα έπαιρνα κάποιο από τα παραπάνω που έβαλα...

Ακριβώς το ιδιο σκεφθηκα αρχικά και εγώ, αλλα δε νομίζω να κερδίσει και πολλά έτσι..

Το note, είναι περίεργη συσκευή. Άλλοι το λατρευουν και άλλοι το μισουνε. Τηλέφωνο δεν το λες, λόγω του μεγέθους, ούτε κανονικο tablet, για τον ιδιο λογο. Παντως ειναι πολυ καλο. Ένα μεγαλο sgs2. Αμα σου αρέσει και σε βολευει παρτο. Κανείς δεν μπορεί να σε συμβουλεύσει πανω σε αυτό.

android.png

Δημοσ.

Ακριβώς το ιδιο σκεφθηκα αρχικά και εγώ, αλλα δε νομίζω να κερδίσει και πολλά έτσι..

θα έχει σωστό κινητό και ένα καλό ποσό στο χέρι...

Δημοσ.

Δε μιλάει για το nexus S αλλά για το galaxy nexus.

Εγώ θα έλεγε να πας σε sgs2. Τώρα ή με την επιδότηση αν δε θες να ασχοληθείς με αγγελίες ή αν θες να σου μείνουν και μετρητά στο χέρι παίρνεις iphone 4s και το πουλάς κλειστό στο κουτί του. Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

• Moderators
Δημοσ.

Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος μέσα σε διάστημα λίγων ημερών ωρών.

Fixed. :lol:

Ετσι ειχα κανει εγω με το 4ρι το καλοκαιρι και σε μιση ωρα ειχε φυγει :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...