mikele13- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Πριν απο καθε game update π.χ. rocket league σας βγαζει στο notifications -> downloads "prepare to download....." και παει σε ποσοστο επι της εκατο και οταν τελειωσει ξεκιναει να κατεβαζει το game update ή το κατεβαζει απο το 60-80%. ΤΟο κανει σε ολους αυτο ή μονο σε εμενα? και σε μενα prepare to download μεχρι να παει 100% και ξεκιναει απο το 0
i_sinig Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Πάντα ήθελε PS Plus για διπλό στο COD, εαν χρησιμοποιείτε και οι 2 τους δικούς σας λογαριασμούς. Για να παίξεις με έναν λογαριασμό PS Plus, δηλώνεις τον δεύτερο παίχτη ως guest. Τελικά έγινε το εξής κουφό. Όταν έγινε αυτό η συνδρομή μου ίσχυε ακόμη δύο μέρες, θυμήθηκα που η sony είχε δώσει δώρο δύο μέρες στο plus για το προβλήματα που είχε οπότε όταν ανανέωσα για χρόνο, παίξαμε και οι δύο μια χαρά από μία συνδρομή.... Τα συμπεράσματα δικά σας... 1
skar1983 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Πριν απο καθε game update π.χ. rocket league σας βγαζει στο notifications -> downloads "prepare to download....." και παει σε ποσοστο επι της εκατο και οταν τελειωσει ξεκιναει να κατεβαζει το game update ή το κατεβαζει απο το 60-80%. ΤΟο κανει σε ολους αυτο ή μονο σε εμενα? Από το 0 % ξεκινάει μόλις το τσέκαρα. Αλλά τι νόημα έχει αν λειτουργεί σωστά το παιχνίδι.
DTsuras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Αξιζει το Rainbow Six siege? Δεν ειναι σαν το bo3 που ο καθε ενας παιζει για την παρτι του. Εδω χρειαζεται ομαδα.Ομως επειδη οι φιλοι μου δεν παιζουν games(κανα lol μονο) ποσο μαλλον να εχουν ps4. Δεν εχω καποιον να παιξω μαζι του παραμονο με random people.
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Αξιζει το Rainbow Six siege? Δεν ειναι σαν το bo3 που ο καθε ενας παιζει για την παρτι του. Εδω χρειαζεται ομαδα.Ομως επειδη οι φιλοι μου δεν παιζουν games(κανα lol μονο) ποσο μαλλον να εχουν ps4. Δεν εχω καποιον να παιξω μαζι του παραμονο με random people. Τι περιεργο.... πρωτη φορα το ακουω 1
Fotis13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Λεω να προπαραγγειλω στα 40 το combo που βγηκε για το ps4 beyond two souls +heavy rain μιας και δεν τα ειχα παιξει στην προηγουμενη γενια. Τι λετε αξιζει ? 1
Spartan117 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Λεω να προπαραγγειλω στα 40 το combo που βγηκε για το ps4 beyond two souls +heavy rain μιας και δεν τα ειχα παιξει στην προηγουμενη γενια. Τι λετε αξιζει ? Το heavy rain ναι, το Beyond Two Souls κυρίως για τα γραφικά, η ιστορία δεν με συγκίνησε τόσο. Άμα σου αρέσουν interactive story games τότε δεν έχεις πολλά να χάσεις. 1
toxotis70 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 εγω ξεκινησα να κατεβαζω το division open beta τωρα... μεχρι αυριο θα εχει τελειωσει.
DTsuras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Το κατεβαζα, αλλα το εσβησα, δεν μπορω να περιμενω τοσες ωρες για να κατεβει, ειδικα οταν μου γονατιζει το net.
Fotis13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Το heavy rain ναι, το Beyond Two Souls κυρίως για τα γραφικά, η ιστορία δεν με συγκίνησε τόσο. Άμα σου αρέσουν interactive story games τότε δεν έχεις πολλά να χάσεις. Ναι μου αρεσει αυτο το στυλ παιχνιδιων, εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες και απο αποψεις φιλων ,οποτε θεωρω πως σε αυτη την τιμη 2 games ειναι καλη περιπτωση .
thomason993 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ναι μου αρεσει αυτο το στυλ παιχνιδιων, εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες και απο αποψεις φιλων ,οποτε θεωρω πως σε αυτη την τιμη 2 games ειναι καλη περιπτωση . Από εδώ πάντως βγαίνει λιγότερο από 37€ (μαζί με μεταφορικά).. http://www.base.com/buy/product/heavy-rain-and-beyond-two-souls-collection-ps4/dgc-beyondps4.htm
bedazzled Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Από εδώ πάντως βγαίνει λιγότερο από 37€ (μαζί με μεταφορικά).. http://www.base.com/buy/product/heavy-rain-and-beyond-two-souls-collection-ps4/dgc-beyondps4.htm Νομίζω δεν έχει ελληνικά αυτή (αν είναι η UK SKU)...
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Στη κονσόλα μου έχω δυο λογαριασμούς primary.Έναν αμερικάνικο που δεν έχει psn+ και έναν ελληνικό που έχει psn+.Για να μπορώ να παίξω οποιοδήποτε παιχνίδι online πρέπει να το έχω εγκατεστημένο/αγορασμένο στον ελληνικό λογαριασμό που έχω psn+ συνδρομή?Δηλαδή αν έχω ένα παιχνίδι εγκατεστημένο/αγορασμένο στον αμερικάνικο λογαριασμό από τη στιγμή που αυτός δεν έχει psn+ δεν μπορώ να το παίξω online?Αν τώρα ένα παιχνίδι π.χ. rocket league θέλω να το παίξω με 2 ή περισσότερους μοχλούς από τη κονσόλα μου online πρέπει να συνδεθώ στον 2,3 & 4 μοχλό σαν guest user ή μπορώ να συνδεθώ π.χ. στον 2 μοχλό σαν τον αμερικάνικο μου λογαριασμό? Μπορώ να συνδέσω μέχρι και άλλους 3 guest users σε μια κονσόλα ps4? Καλά δεν τα λέω?
blanka Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Το πακέτο Beyond Two Souls και heavy rain που θα κυκλοφορήσει Ελλάδα θα εχει και Ελληνικούς υπότιτλους; Και αν ναι, θα το έχουν μόνο τα πακέτα που θα κυκλοφορούν Ελλάδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις