Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά, αν θεωρείς κοροϊδία τα €30 για την ετήσια, πάω πάσο. Ούτε η MS Hellas δεν έχει βγάλει τέτοια προσφορά (τα κλειδάδικα είναι άλλη ιστορία). Τώρα πάει, πέταξε το πουλάκι όμως. :)

Υπόψιν, αυτή η προσφορά ήταν ΜΟΝΟ για Ελλάδα (που είναι PlayStation land)... πουθενά αλλού στην Ευρώπη. Όλα αυτά βέβαια προ capital controls και σε άλλες συνθήκες γενικότερα...

Η εναλλακτική είναι τσάμπα 14-day trials αν δεν θες να δώσεις λεφτά. Δεν υπάρχει άλλη λύση.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

χρησιμοποιουσα μεχρι το δεκεμβρη τη καρτα της αγροτικης για αγορες στο ps store και λειτουργουσε κανονικα, την αλλαξα επειδη εληγε και πηρα πειραιως και σημερα που τη δοκιμασα στο ps store βγαζει σφαλμα στην αγορα. υπαρχει καποιο θεμα, ή ειναι της στιγμης και αυριο πχ θα λειτουργει?

χρησιμοποιουσα μεχρι το δεκεμβρη τη καρτα της αγροτικης για αγορες στο ps store και λειτουργουσε κανονικα, την αλλαξα επειδη εληγε και πηρα πειραιως και σημερα που τη δοκιμασα στο ps store βγαζει σφαλμα στην αγορα. υπαρχει καποιο θεμα, ή ειναι της στιγμης και αυριο πχ θα λειτουργει?

Και εγώ είχα προβλήματα παλιότερα με κάρτα Εθνικής. Μέσω paypal που δοκίμασα την κάρτα πληρώνει κανονικά όμως στο ps store.

Καλησπερα τελικα μετα απο πολυ σκέψη αναμεσα σε xbox one k ps4 πηρα το ps4 τλκ παιδια αβ ξερεις καποιος τι γινετε με τους υπότιτλους στο media player τους εκανα uth-8 η οπως λέγετε αυτη η κωδικοποίηση, τους εβαλα στον ιδιο φακελο με την ταινια ονοματα ιδια αλλα δεν ! Ενεργοποιησα και την ρύθμιση απο το πσ4, δεν παιζουν , να πω οτι απλως κατεβασα την ταινια και την εβαλα στο φακελο απλα, ξερει καποιος τι γινεται ?

Καλησπερα τελικα μετα απο πολυ σκέψη αναμεσα σε xbox one k ps4 πηρα το ps4 τλκ παιδια αβ ξερεις καποιος τι γινετε με τους υπότιτλους στο media player τους εκανα uth-8 η οπως λέγετε αυτη η κωδικοποίηση, τους εβαλα στον ιδιο φακελο με την ταινια ονοματα ιδια αλλα δεν ! Ενεργοποιησα και την ρύθμιση απο το πσ4, δεν παιζουν , να πω οτι απλως κατεβασα την ταινια και την εβαλα στο φακελο απλα, ξερει καποιος τι γινεται ?

ακυρο παιδια το βρηκα για να ενημερωσω κιολας να ξερετε μαλλον εφτεγε που η ταινια ηταν σε μορφη mp4 γιατι εβαλα μια αλλη που ειναι mkv και επαιξαν κανονικα

Παιδιά εγκατέστησα το dc universe και τα περιθώρια ειναι πιο έξω απο της τηλεόρασης

Μου έτυχε μόνο σε αυτο το παιχνίδι

Έψαξα να βρω απο που αλλάζει αλλά μούφα......

Κάποιος να βοηθήσει;

Ευχαριστώ

Όταν ακούω ήχο απο τα ακουστικά που καρφώνω πάνω στο χειριστίριο, μου κάνει κάθε 5λεπτο περίπου ένα μικρό σπάσιμο ο ήχος....

Το έχετε παρατηρίσει; , Είναι ανεπέστιτο βέβαια αλλά το ακούω...

Όταν ακούω ήχο απο τα ακουστικά που καρφώνω πάνω στο χειριστίριο, μου κάνει κάθε 5λεπτο περίπου ένα μικρό σπάσιμο ο ήχος....

Το έχετε παρατηρίσει; , Είναι ανεπέστιτο βέβαια αλλά το ακούω..

Και μενα το κανει καποιες φορες.Υποψιάζομαι ότι εχει να κανει με παρεμβολες στο ασυρματο χειριστήριο.Με bluetooth Νομίζω συνδεεται.Άλλη λογική εξήγηση δεν έχω.

• Like 1

Παιδιά εγκατέστησα το dc universe και τα περιθώρια ειναι πιο έξω απο της τηλεόρασης

Μου έτυχε μόνο σε αυτο το παιχνίδι

Έψαξα να βρω απο που αλλάζει αλλά μούφα......

Κάποιος να βοηθήσει;

Ευχαριστώ

και σε μένα έτσι ήταν 

Παιδια μόλις αγορασα ps4 και θέλω να πάρω κάποιο παιχνίδι, είμαι ανάμεσα σε bloodborne, witcher 3, MGS 5 και Fallout 4. Δεν διαθέτω και πολύ χρόνο για να πάιζω αλλά θέλω να μου πάρει καιρό να το τερματήσω. Ποιο προτείνετε?  

Παιδια μόλις αγορασα ps4 και θέλω να πάρω κάποιο παιχνίδι, είμαι ανάμεσα σε bloodborne, witcher 3, MGS 5 και Fallout 4. Δεν διαθέτω και πολύ χρόνο για να πάιζω αλλά θέλω να μου πάρει καιρό να το τερματήσω. Ποιο προτείνετε?

Witcher 3 ή Bloodborne imo. Μεταξύ των δυο άμα σου αρέσει combat και νοιάζεσαι πολύ για το gameplay του παιχνιδιού πάρε Bloodborne. Αν νοιάζεσαι περισσότερο για την ιστορία , χαρακτήρες και quest πάρε Witcher 3. Και τα δυο είναι άψογα παιχνίδια που θα σου πρότεινα να παίξεις anyway. Μόλις τερματίσεις το ένα πάρε το άλλο.

• Like 1

Witcher 3 ή Bloodborne imo. Μεταξύ των δυο άμα σου αρέσει combat και νοιάζεσαι πολύ για το gameplay του παιχνιδιού πάρε Bloodborne. Αν νοιάζεσαι περισσότερο για την ιστορία , χαρακτήρες και quest πάρε Witcher 3. Και τα δυο είναι άψογα παιχνίδια που θα σου πρότεινα να παίξεις anyway. Μόλις τερματίσεις το ένα πάρε το άλλο.

Παρηγγειλα το Witcher τελικά γιατί όντως με ενδιαφέρουν περισσότερο τα quest κλπ. Αμέσως επόμενο όταν με το καλό το τελείωσω θα ναι το bloodborne. Δεν μπορώ να περιμένω για ratchet & clank , Uncharted  και ff7.  Σαν μωρό κάνω γιατί θυμάμαι να λιώνω στο ps, ps2 και 3 όταν δεν είχα τις υποχρεώσεις που έχω τώρα :)

• Like 1

@Spartan πως γινεται να ανεβαζω SS εδω για να με βοηθουν καλυετρα στο bloddborne?

Έχω guide εδώ άμα θες για screenshot: http://www.insomnia.gr/topic/580856-console-screenshots-thread-ps4xbox-onewii-u/

Καλημερα παιδια!

Εχω μια απορια. Δε ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος βεβαια. Μηπως γνωριζετε να μου πειτε αν τελικα το καινουργιο ps4 θερμαινεται πιο πολυ απτο παλιοτερο ή οχι? Αλλοι λενε οτι θερμαινεται πιο πολυ αλλα ειναι αποδεκτο απ τους μηχανικους της sony (οπου τι θα λεγανε? οχι δεν ειναι αποδεκτο μην το παρετε?) και αλλοι οτι δεν θερμαινεται περισσοτερο απτο προηγουμενο της μοντελο! Αποτι ξερω οσο περισσοτερο θερμαινεται ενα μηχανημα τοσο μειωνεται μακροπροθεσμα η διαρκεια ζωης του... Εχω μπερδευτει... Γνωριζετε κατι πανω στο θεμα?

Μέχρι τώρα σε κανένα απο τα δύο δεν έχουνε προκύψει προβλήματα όπως με την προηγούμενη γενιά.

Αν θυμάμαι σωστά, το νέο μοντέλο παράγει λιγότερη θερμοκρασία, αλλά έχει και ελαφρώς κατώτερο σύστημα ψύξης απο το αρχικό μοντέλο (γιατί ακριβώς παράγει λιγότερη θερμοκρασία).

Δές αυτό, φαντάζομαι θα σου λύσει κάποιες απορείες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...