Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ερώτηση παιδιά. Το PS4 που έχω εκεί που παίζω ή μου πετάει το cd έξω μόνο του ή μπαίνει σε rest mode πάλι μόνο του στα καλά καθούμενα. Το έψαξα λίγο τι μπορεί να φταίει και από ότι κατάλαβα είναι τα πλήκτρα αφής που έχει μπροστά η κονσόλα. Τι κάνουμε τώρα εγγύηση έχει ένα χρόνο ή δύο τελικά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εχεις τη κονσολα πανω σε σιδερενεια επιφανεια ή σε επιφανεια που ειναι θετικη στο ρευμα τοτε δοκιμασε να την βαλεις σε μια ξυλινη επιφανεια και τσεκαρε το.

Αυτο συμβαινει γιατι τα κουμπια αφης που ειχαν η 1ης γενειας ps4 κονσολες συνεχιζονται και πανω/κατω της κονσολας με αποτελεσμα σε μερικες κονσολες αν την εχεις σε σιδερενειες επιφανειες να προκαλειτε το προβλημα που αναφερεις.

Καλο ειναι να εχεις περασει και την τελευταια εκδοση λογισμικου της κονσολας που ειναι αυτη,

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου που απάντησες θα το δω αυτό με την μεταλλική επιφάνεια. Το έχω πάνω σε ένα έπιπλο τηλεόρασης που έχει τζάμι αλλά μπροστά είναι μεταλλικό και όντως ακουμπάει εκεί. Όσον αφορά το software κάνω πάντα το update όταν βγαίνει μέσω του PS4 οπότε σίγουρα είμαι στο τελευταίο εκτός αν αυτό που μου δωσες μπαίνει με άλλο τρόπο και δεν έχει βγει σαν update μέσω της κονσόλας

Ερώτηση παιδιά. Το PS4 που έχω εκεί που παίζω ή μου πετάει το cd έξω μόνο του ή μπαίνει σε rest mode πάλι μόνο του στα καλά καθούμενα. Το έψαξα λίγο τι μπορεί να φταίει και από ότι κατάλαβα είναι τα πλήκτρα αφής που έχει μπροστά η κονσόλα. Τι κάνουμε τώρα εγγύηση έχει ένα χρόνο ή δύο τελικά?

Τα πλήκτρα αφής φταίνε, δεν είναι ανάγκη να το πας πίσω όμως. Το θέμα αυτό λύνεται με δυο χαρτάκια ή τάπες κάτω απο το ps4.

Αυτό συμβαίνει για τρεις λόγους. Θερμοκρασία, δονήσεις και το ίδιο το βάρος της κονσόλας και πιέζουν το καουτσούκ (πρέπει να είναι) κάτω από την κονσόλα και στην ουσία επηρεάζει το touch, κυρίως το eject. Το ίδιο θέμα πάθαινε και η δική μου κονσόλα ανά δύο με τρεις μήνες, το έβαζα το έβγαζα από την πρίζα αλλά το μόνο που το σταμάτησε όλο αυτό ήταν ένα βιβλίο κάτω από την κονσόλα. Διαλέγεις και παίρνεις.

....ξερει καποιος με σιγουρια ΠΩΣ να κατεβασουμε την Beta του The Division...αυτο με το να κανεις Pre-order και μετα Cancel παιζει???....επειδη εχω στο US acc μου 35$ υπαρχει περιπτωση να μου τα κρατησει και μετα να μου ζηταει τα υπολοιπα???

....ξερει καποιος με σιγουρια ΠΩΣ να κατεβασουμε την Beta του The Division...αυτο με το να κανεις Pre-order και μετα Cancel παιζει???....επειδη εχω στο US acc μου 35$ υπαρχει περιπτωση να μου τα κρατησει και μετα να μου ζηταει τα υπολοιπα???

Με το US acc δεν θα μπορέσεις να το κάνεις pre order ούτως ή άλλως γιατί πρέπει να έχεις βάλει κάποιο τρόπο πληρωμής στο psn account σου για να γίνει το pre order (paypal ή κάρτα).

Εγώ το έκανα pre order με το ελληνικό account μου (στο οποίο έχω συνδέσει κάρτα), τώρα έχω βάλει τη beta να κατεβαίνει και όταν ολοκληρωθεί η λήψη θα κάνω cancel το pre order..

Με το US acc δεν θα μπορέσεις να το κάνεις pre order ούτως ή άλλως γιατί πρέπει να έχεις βάλει κάποιο τρόπο πληρωμής στο psn account σου για να γίνει το pre order (paypal ή κάρτα).

Εγώ το έκανα pre order με το ελληνικό account μου (στο οποίο έχω συνδέσει κάρτα), τώρα έχω βάλει τη beta να κατεβαίνει και όταν ολοκληρωθεί η λήψη θα κάνω cancel το pre order..

και πριν κανεις download την beta μπορεις να κανεις cancel το preorder...

παιδια σκεφτομαι να αρχισω να στριμαρω πλεηστεησιον. δεν το εχω ψαξει πολυ αλλα υποθετω πρεπει να εχω την καμερα του ps4?
κατι αλλο που να χρειαζομαι?

VDSL/καλό upload.

εχω vdsl αλλα το ps ειναι μεσω wifi, δεν εχω ρουτερ στο δωματιο μου. υπαρχει κατι που να μπορω να κανω?

επισης που στριμαρω? σε γιουτιου η σε καποια αλλη πλατφορμα? υπαρχει καποιο γκαηντ να μη σπαμαρω με ερωτησεις εδω?

Έχει Twitch/Ustream support το PS4.

Θα σου πρότεινα να συνδέσεις το PS4 με HomePlugs/Powerline με το router σου, ΑΝ δεν θες να μπλέξεις με καλώδια ethernet... είναι συσκευές που φτιάχνουν δίκτυο μέσω των καλωδίων ηλεκτρικού ρεύματος.

παιδια σκεφτομαι να αρχισω να στριμαρω πλεηστεησιον. δεν το εχω ψαξει πολυ αλλα υποθετω πρεπει να εχω την καμερα του ps4?

κατι αλλο που να χρειαζομαι?

επειδη εγω διατηρω καναλι (αν και τωρα το εχω ανενεργο για προσωπικους λογους) μπορεις να στριμαρεις και απο YT,Twitch & Ustream.Αν θες να χεις καμερα στο play θελει την ps camera.Σιγουρα θες καλωδιο αλλα και τα Powerline εχουν μια απωλεια , βεβαια οχι το ιδιο οπως το wifi.Οτι θες εδω ειμαι και εγω και οι υπολοιποι...

• Like 1

ευχαριστω πολυ παιδια!
η αληθεια ειναι οτι ντρεπομουν να ρωτησω και φοβομουν οτι θα μου κανετε μπουλυινγκ χιχιχι
δεν εχω καταλαβει ακομα τι ειναι τα παουερλαην και ριχνω κλεφτα ματιες που και που οσο προλαβαινω στη δουλεια.
αν καταλαβα καλα απλα τα βαζω στις μπριζες του ρουτερ και του πλεη και μετα αυτο εχει καλυτερο ιντερνετ? θελει αλλες ρυθμισεις η ειναι πλαγκενπλεη?
σε ποια πλατφορμα θεωρειτε ειναι καλυτερο να στριμαρω πλεηστεησιο? με ενδιαφερει να εχω μεγαλο ριτσαμπιλιτι γιατι σκοπευω να δουλεψω με αφιλιεησιονς. σκεφτομαι το γιουτιουμπ μιας και ηδη εχω κοινο εκει, αλλα για παιχνιδια ξερω οτι ο κοσμος μπαινει στο τουιτς.
εχετε ιδεα τι παιζει και τι με συμφερει πιο πολυ? σκοπευω οντως να το κανω σαν δευτερη δουλεια, αλλα το γκειμινγκ θα ναι απλα δικαιολογια για το στριμ, επι της ουσιας το εχω φανταστει απλα σαν talk show δικο μου ενω παραλληλα παιζω και κατι και το σχολιαζω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...