dkmaster Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 ακριβως. Με τη νομοθεσία στο χερι βγαζεις ακρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontrakultura Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Παράγγειλα την κονσόλα στα 329€ μαζί με 1 παιχνίδι και μου ζητάνε να επιλέξω μεταξύ Middle earth: Shadow of Mordor και Dragon Age Inquisition. Γενικά όπως τα κόβω εμένα μου αρέσουν και τα 2 και κάποια στιγμή θα παίξω και το ένα και το άλλο, υπάρχει κάποιο που να "αξίζει" περισσότερο σε αυτό το πακέτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ζητα την Goty edition του Dragon Age αν γινεται(αφου και το Mordor φανταζομαι και εκει την GOTY edition εχουν).Αν σου την δινουν προφανως και πας σε αυτη ωντας ακριβοτερη https://www.skroutz.gr/s/7542146/Dragon-Age-Inquisition-Game-of-The-Year-PS4.html και ειναι και τεραστιο το παιχνιδι απο διαρκεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δεν παιζει να του δοσουν το dragon goty, για εμενα μιας και αγαπω το The Lord Of the Rings franshice, θα πηγαινα για το Shadow of Mordor μιας και ειναι παιχνιδάρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δεν παιζει να του δοσουν το dragon goty, για εμενα μιας και αγαπω το The Lord Of the Rings franshice, θα πηγαινα για το Shadow of Mordor μιας και ειναι παιχνιδάρα. Μην μπερδευουμε τον εαυτο μας ομως με την περιπτωση του Ts. Ο ανθρωπος το λεει ξεκαθαρα οτι και τα δυο του αρεσουν.Εγω του προτεινα το Dragon Age κυριως επειδη ειναι μεγαλυτερο σε διαρκεια και εχει μια λιγο μεγαλυτερη ποικιλια απο το Mordor,το οποιο Mordor αν και καλο ηταν αρκετα επαναλαμβανομενο και το story του εν μερη καμια σχεση με τα βιβλια του Αρχοντα αν και εχει παρει κλασσικα καποια κομματια απο αυτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 ναι αλλα δεν βαριεσαι ποτε να σκοτωνεις τα orcs! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontrakultura Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Τελικά διάλεξα το Mordor γιατί πρόσφατα ξαναείδα τους άρχοντες και τα χόμπιτ και ψήθηκα να σφάξω ακόμα μερικά ορκ. Το Dragon Age θα είναι σίγουρα το επόμενο έτσι για να ζεσταθώ λίγο πριν πιάσω το μεγάλο μου απωθημένο το Witcher 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Η νομοθεσια εχει καπου παραθυρακι για τον κατασκευαστη να ξερετε.ρωτησα απλα να δω αν εστειλε κανεις εγγυηση μετα το ετος κ εβγαλε ακρη....της δουλειας ειμαι..αν εβγαζε κανεις ακρη θα περιμενα να κλεισω διετια...αλλα δ επροκειται να βγει ακρη κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Εγω θα προσπαθησω να περιμενω την complete edition του witcher. ολα μαζι και νοικοκυρεμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Αντε να δούμε αν παίξει καμμιά καλή προσφορά στις χειμερινές εκπτώσεις αν και εχουμε ακόμη δρόμο με τις χειμερινές εκπτώσεις κι εγώ περιμένω μήπως και παίξει κανένα καλό bundle στα 320-330 ευρώ να την τσιμπήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontrakultura Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 αν και εχουμε ακόμη δρόμο με τις χειμερινές εκπτώσεις κι εγώ περιμένω μήπως και παίξει κανένα καλό bundle στα 320-330 ευρώ να την τσιμπήσω. Το έγραψα στο τόπικ των προσφορών και με συμπλήρωσε ο Fulgore: Το you.gr την έχει είτε 329€ μόνη της, είτε 339€ με ένα εκ των: Νeed for Speed Rivals, Dragon Age Inquisition, Watch Dogs Exclusive, Shadow of Mordor, Driveclub. Είτε στα 369€ με Star Wars Battlefront/PES 2016/Call of Duty Black Ops. Δηλαδή η κονσόλα μόνη της βγαίνει γύρω στα 310€ που είναι η φθηνότερη τιμή της αγοράς αυτή τη στιγμή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Καλη τιμούλα αλλά τα παιχνίδια εαν δεν σου αρέσουν πρέπει να τα πουλήσεις και δεν πιάνουν πάνω απο 30 ευρώ απο τι έψαξα..και αν τα διώξεις γιατι δεν νομίζω να ειναι τελευταίες κυκλοφορίες.. Δηλαδή η κονσόλα θα σου βγεί 310 στην καλύτερη + το παινχίδι της επιλογής σου Ειχε βγεί στα 329 με uncharted που απο τι βλέπω το πουλάς το λιγότερο 50 ευρώ εαν δεν σου αρέσει . Πες οτι και 40 να το δώσεις η κονσόλα βγαίνει 290 στην χειρότερη. Οπότε θα περιμένω λίγο ακόμη . Αν δεν βγεί καλύτερη προσφορά εχουμε και Πάσχα δεν χάθηκε και ο κόσμος Στο ενδιάμεσο θα πνίξω τον πόνο μου με το PS3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά μια ερώτηση... Επειδή δεν ασχολούμε πολύ με τα του PS.. Θέλω να μου δώσει ένας φίλος μου το Drake Collection ψηφιακή μορφή.. Πως θα γίνει αυτό? Υπάρχει κάποια υπηρεσία share? Ή με τον κλασσικό τρόπο που θα συνδεθεί με τον λογαριασμό του από την (εν μέρει) κονσόλα μου, και θα το κατεβάσει (αν γίνεται και αυτό).. Μετά θα έχω πρόβλημα? Με λίγα λόγια ρωτάω, γίνεται κάτι ανάλογο που γίνεται στο steam? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Οσον αφορα το Ratchet and Clank για να δουμε τελικα τι θα παιξει με την τιμη του https://www.skroutz.gr/s/8206925/Ratchet-Clank-PS4.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Sony says sorry for PSN falling over with 1-day Plus extension http://www.eurogamer.net/articles/2016-01-18-sony-says-sorry-for-psn-falling-over-with-1-day-plus-extension Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις